dunja RR -> RE: Letovanje 2021 (21.3.2021 13:29:53)
|
Didi, možda ste imali debele sreće pa je u tom trenutku bila manja vlaga, ali generalno, u Antalijskoj regiji je ogromna vlažnost vazduha leti. Veća je šansa da bude nego da ne bude. Ne sećam se gde ste bili beše. Isto kao i Ana reagujem na vlagu, samo što nemam nizak pritisak. Moj muž na pomen reći Turska samo kaže nikad više, pa iako razmišljam o Turskoj, ne znam da li bi mogla njega da nagovorim. Samo da mu nekako objasnim da bi išli na sever gde je nadam se manje vlage, ali teško da bih uspela u tome... Anči, uzmi u obzir da je iznad Kemera ogromna planina Taurus, tako da ona zaklanja sunce, pa ono ranije zađe, već oko 6. Sa druge strane, kažu da Taurus pravi ružu vetrova, pa je Kemer banja za disajne puteve. Pitaj kolegu, možda zaista postoji neki period kada su manje šanse za veliku vlažnost vazduha. Priroda je predivna, naš hotel je sav bio u stogodišnjim stablima, borovima, i raznim tropskim biljkama, bananama itd. Baš sam ga ciljano birala jer nija klasična zgrada, već se sastoji od puno manjih zgrada, kao neki zamak iz bajke, a zgrade su pravljenje između drveća, koje je nisu posekli, tako da se ti ogromni borovi nadvijaju nad zgradicama hotela. I u agenciji 1A (drži je Turčin), su mi rekli da je najzeleniji hotel u oblasti Kemera, to mi je bilo bitno jer smo išli sa bebom, još S bele puti. Sa nama su u hotelu bile samo 2 porodice iz Srbije, sve ostalo Rusi i Turci, a jedna od te dve porodice bio je bračni par, doktori sa decom, i rekli su nam da unazad godinama dolaze u Tursku, bili su u nekoliko hotela, ali au ovaj ponovili zbog tog zelenila kojeg nema u ostalim hotelima.
|
|
|
|