gagana83 -> RE: Letovanje 2021 (31.3.2021 21:59:02)
|
Von, mi volimo Egipat. Samo je bitno izabrati pravi hotel i onda nema greške. Naš hotel je bio besprekoran što se higijene tiče a i hrana je bila fenomenalna, izbor je bio toliko veliki da nema šanse da ne nađeš nešto za sebe. Bilo je i hrane začinjene njihovim začinima, a i one bez. Plus deo za decu - pomfrit, pileći nagetsi, više se i ne sećam čega je sve bilo.A kažu da sad zbog cele ove situacije sa koronom još više vode računa o higijeni.More na hotelskim plažama nije tirkizno kao u Grčkoj, ali je lepo i toplo a mnogi hotele imaju i korale, predivan je podvodni svet 🐬E sad, kad izađeš iz hotela, to je već druga priča, ludnica, ali bukvalno nema potrebe ni da izlaziš. I to kažem ja koja kad ode u Grčku ne ide na jednu plažu više od dva puta 😁 Ne znam kakve su cene sada, mislim da su i oni digli cene. A pitanje je i kakva će situacija biti na leto, sad se ide u Egipat ali uz PCR test koji se radi ili ovde ili kad stigneš u Egipat (tamo je jeftiniji). U svakom slučaju, preporučujem, ukoliko finansije dozvoljavaju.
|
|
|
|