Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 11:29:10)
|
Ja moram da vam napišem koliko je sve neorganizovano i koliko sam opet ljuta. Mom muzu je danas 18. dan kako je dobio simptome, a 15. dan od pozitivnog testa, on i dalje leči upalu pluća, ali od prošlog četvrtka nema simptome, samo je još uvek malo malaksao i nema mnogo snage. U pon kada je bio na kontroli pulmolog mu je rekla da može da izađe iz izolacije, ali mi smo odlučili da ostane još par dana za svaki slučaj. Juče pokušavam da dobijem Covid ambulantu da proverim sa njima i celo prepodne ne uspevam da dobijem ovu našu na Zvezdari i onda probam Novi Beograd dobijem ih doktorka mi kaze neka izađe, nakon toga rekoh ajde opet da probam ovu našu ambulantu i jave mi se i daju mi doktorku ona mi kaze da je moj ukućanin ja bih ga ostavila 21 dan, a onda me pita jel ima temperaturu, ja kazem nema od prošlog četvrtka, ona kaže aha onda je to blaži oblik upale, nek uradi krvnu sliku ako su mirni crp i sedimentacija neka izađe iz izolacije ako nisu nek ostane 21 dan. Sad ti budi pametan pa odluči. I da li je moguće da ne mogu da se usaglase oko takvih stvari?
|
|
|
|