RE: Korona virus 3.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 12:47:22)

Mozda i nije,nije nista alarmantno,ne boli ih nista,imaju energije,jedu. Meni je isto nos bio zapusen,govorila sam kroz nos,a kao normalno disala.

lesli -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 14:29:38)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Lesli, ti si trudna? Čestitam!!!

Slažem se sa Maslačak, i ja bih preskočila vakcinu u trudnoći.

Jesam Mili. Kraj 13. nedelje...Hvala ti. 🤗I hvala na misljenju! 

Von, ne brini za decu. U mom okruzenju, ko god da je imao koronu, deca ili nisu imala simptome uopste ili su imala jaaaako blage simptome.Drzi se ti i odmaraj sto vise mozes.

Bebo, nemam komentar, zaista. Dve razlicite kovid ambulante u istom gradu, a imaju drugaciji protokol. Neverovatno. Nadam se da je tm bolje.

Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 14:36:53)

2 različite kovid ambulante i klinika za pulmologiju svako ima svoju verziju.. A ti budi pametan..

Jeste, hvala na pitanju, nema skoro nikakve simptome osim malaksalosti koja je daleko manja nego na početku i umara se brzo, ali to je sve normalno s obzirom na to da u dalje ima upalu pluća.. Nadam se da se i ona smiruje s obzirom na to da se dobro oseća. 

lesli -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 17:14:06)

Da znas da ta malaksalost moze bas dugo da potraje.Mm ima kolegu koji je prelezao koronu pre par meseci. Imao je isto obostranu upalu pluca. Inace mlad je, 32-33 godine i kaze da se jos uvek nije skroz oporavio...da se zamara mnogo lakse nego ranije.

Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 18:08:23)

Ma znam.. To svi kažu.. Ma samo da prođe upala, sve će posle biti lakše. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 19:16:59)

Moj zet je cekao danas u Kg na pregled i ostavio knjizicu za ujutru. Zamara, se, imao 40 temp.

😔

Sanjalicaaa -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 20:14:02)

Samo da vam se javim. Ne stizem od posla.

Nemam vise temperaturu, ali sam strasno malaksala. Ne radim nista fizicki, i opet nemam snage ni za sta. Tu i tamo kasljucam.
Von, moji klinci su prvi poceli da kaslju. Mislim da su i oni bili zarazeni. Mozda smo od njih i dobili. Nisu imali temp. Jedu normalno. Mislim da oni to lako podnose. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 20:33:24)

Samo nek svi budu dobro! 

Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 21:18:31)

Mojoj drugarici danas umro tata, pre 10ak dana se zarazio, bio je ok.. Nisam se ni čula sa njom u medjuvremenu, i danas mi javljaju da je umro.. Nisam sigurna za godine između 60 i 65.. Bio je srčani bolesnik.. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 21:22:55)

Strasno... 😔

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (3.12.2020 21:49:11)

Užas.

nata11 -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 8:42:29)

IZVORNA PORUKA: lesli

Da znas da ta malaksalost moze bas dugo da potraje.Mm ima kolegu koji je prelezao koronu pre par meseci. Imao je isto obostranu upalu pluca. Inace mlad je, 32-33 godine i kaze da se jos uvek nije skroz oporavio...da se zamara mnogo lakse nego ranije.

Mi u firmi imamo decka 27 koi je aprila prelezao na kiseoniku sa obostranom upalom i do danas ne moze normalno da vozi bicikl. Kaze da mu pluca nisu ista iako je on izlecen.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 10:52:52)

Zet bio kod lekara, izgubili mu knjizicu pa nasli, ceka rez testa, kazu pluca cista, sedimentacija mu povisena. Njega drma visoka temp bas bas 😔

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 12:54:43)

Zet 100% pozitivan na brzom testu. Hemomicin, vit D, vit C.

Sad mi sestra rece i ona imala temp oko 37 juce i orekljuce, danas kaze nema. Ko zna dal je i merila. 😔
Moja mama samo place, sad joj tutkam bromazepam da popije da se malo smiri a i ja cu pola

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 13:15:32)

Od plakanja nema nista.. psiha mora da bude jaka i za obolele i za oko njih,to je kljucno sad. I snajka da yzme vitamine obavezno,sigurno nece ici da se testira,a i ona je pozitivna verovatno...

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 13:31:01)

Sigurno je pozitivna.

Trkla sam joj za vitamine i sve da i ona uzima. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 13:32:09)

Von, jesi li pila beki ab? Mene brinu sestrini buberezi

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 13:42:37)

Jutros bio neki na rts-u dr veterine sa instituta u Kraljevu koji je prvi analizirao genom kovida, valjds se tako kaze, i mnogo lepo objasnio naci nzarazavanja, na narodski nacin da ceo svet razume.

Danas oko 10h je bio, ko moze nek odgleda, 10ak min je pricao. 

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 13:45:11)

Iv često je on na TV u poslednjih 10-ak dana, i da, lepo priča.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 13:49:54)

Nisam ga do sad slusala, prvi put jutros. 

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 13:54:24)

I ja sam ga jutros gledala,bas lepo prica,ne unosi paniku...Pila sam 2 kutije hemomicina..Za nju je bitno da se naliva cajevima,tecnosti dosta.

Maraj -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 14:33:24)

Jao ova tema najaktivnija [sm=smiley13.gif]
Von kako si ti , deca?

Maraj -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 14:36:40)

A da zaboravih da napisem...
Komsinica koja je zdravstveni radnik (medic.sestra) . Zarazeni svi. Ona, muz, svekijevci. I naravno svi su napolju. Ja ne znam ko je ovde lud. Ja sam sa mm i decom 15 dana bila u kuci, kada je mm bio pozitivan. Oni se setaju. Malo pre joj vidim svekrvu, ona stala sa mnom da prica i ne krije, sama kaze da je pozitivna. Majke mi... ovde su svi lidi. Pa nije ni cudo sto se virus tako siri kad smo neodgkvorni.
Inace to je ista komsinica koja , kada su joj deca imala boginje, uredno sa decom bila ispred zgrade. Mi ih tada obilazili u sirokom luku.
Ne znam... sta da kazem... osim da me takvi ljudi izludjuju... jos zdravstveni radnici...

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 15:12:14)

Ta je luda potpuno,a Bog ih cuva izgleda.

Dobro su. Meni sestra donela nabavku,sisla dole da joj otkljucam,auu,stepenice..sve me sad boli,kao da sam trcala... 

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 15:20:56)

Meni iskreno bude malo čudno kada čujem zdravstvene radnike da mole za odgovornost, a dosta njih i lično a i iz priča, evo kao iz tvoje, znam da su među najneodgovornijima. Prva moja zaova, znate već sve, a uz nju i sve njene kolege koje su bile na sahrani moje svekrve (njih 20-30, doktori, sestre, med. braća), u restoranu, svi bez maske, puše, nema distance, a tada niko od njih još nije preležao kovid (moja zaova je bila tada jedina), a u Foči je u tom trenutku bio pik zaraze, pola grada zaraženo.

Drugo, komšinica doktorka (oko 30-ak godina), sa 4. sprata za vreme karantina u aprilu pravila žurku, komšiluk zvao policiju.

I treće, komšinica čiji pas godinama piša na stepenicama, pored lifta, jer ga ne izvode napolje, je ginekolog, i non stop im neko doazi, grle se ljube, deru na hodniku.

To je iz moje bliže okoline, što znam i vidim.

IZVORNA PORUKA: Maraj

A da zaboravih da napisem...
Komsinica koja je zdravstveni radnik (medic.sestra) . Zarazeni svi. Ona, muz, svekijevci. I naravno svi su napolju. Ja ne znam ko je ovde lud. Ja sam sa mm i decom 15 dana bila u kuci, kada je mm bio pozitivan. Oni se set_aju. Malo pre joj vidim svekrvu, ona stala sa mnom da prica i ne krije, sama kaze da je pozitivna. Majke mi... ovde su svi lidi. Pa nije ni cudo sto se virus tako siri kad smo neodgkvorni.
Inace to je ista komsinica koja , kada su joj deca imala boginje, uredno sa decom bila ispred zgrade. Mi ih tada obilazili u sirokom luku.
Ne znam... sta da kazem... osim da me takvi ljudi izludjuju... jos zdravstveni radnici...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>