RE: Korona virus 3.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 15:46:38)

Batina je iz raja izasla za neke

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 16:17:09)

Мене уопште више не изненађује понашање одређених људи.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 16:26:01)

A zet se igleda zarazio od komsije koji je bio asmimptomatski slucaj, nije ni znao da je zarazen dok firma nije platila za radnike da se testiraju i on ispao covid +.

jao Sanjice, sad vidi m kako ti je bilo....

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 17:18:19)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ta je luda potpuno,a Bog ih cuva izgleda.

Dobro su. Meni sestra donela nabavku,sisla dole da joj otkljucam,auu,stepenice..sve me sad boli,kao da sam trcala... 
Von,držite se.Tako ja svakog dana sa Anđelom pešaka na četvrti sprat.Nego,da ne omašim temu.Poludeo narod.Pročitah šta pisaste.Strašno.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 23:10:42)

Opet ja... Izvinite sto pitam... Koliko dugo traje lroliv? I sestra i zet... 

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (4.12.2020 23:18:37)

Ja pijem bulardi...vidis svako ima svoje simptome..mene ledja ubise..

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 1:07:55)

Iv, ja sam ga imala dok sam bila zaražena, samo onih par dana za vreme AB, i pored Bulardija, evo i sada sam ga imala 10 dana, do sam ispila AB za eširihiju, tako da je kod mene to posledica AB, a ne simptom korone. Zaova je imala proliv kao prvi simptom, trajalo par dana, dok se nije testirala i saznala da je pozitivna. Posle prestao proliv, dobila kašalj i malaksalost.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Opet ja... Izvinite sto pitam... Koliko dugo traje lroliv? I sestra i zet... 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 9:01:27)

Krenulo i povracanje kod zeta... Izvinite sto ovde pisem ali sva sam smusena vise. Kaze sestra on nema temp, kaslje, poceo da povraca.

Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 16:04:01)

Neka uzmu loperamid za proliv. Odmah zaustavlja. To sam davala mm. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 16:19:51)

IZVORNA PORUKA: Beba987

Neka uzmu loperamid za proliv. Odmah zaustavlja. To sam davala mm. 

Hvala Bebi 😊

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 17:28:30)

Isla sam na rengen pluca,cekala tamo 2.5h,debili,prvo me preskocila,posle dezinfekcija 30min,pa payza 20min..a ide za 2min...odlepila sam..pa posle u novu ambulantu,tamo sam cekala 1.5h..dr je vise kucala y komp,nego nesto rekla i pitala..sve je ok sa plucima,izmerila temp,98kiseonik..to je to..

Od pola 1 do 5 sam.bila napolju,nema cekaonica...glava me sad rastura..

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 17:37:40)

Bitno da su plimuca cista Von, sad si mirna...

Sa glavoboljom, ali mirna 

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 19:07:36)

Sestra izgubila culo ukusa..sa njom sam se videla u petak...zvala dr,rekla joj to je korona,da ne ide da ceka testiranje,izolacija, i onako radi online..

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 19:13:11)

Von,samo kad su pluća u redu.Hajd da i glavobolja prođe.Muke...

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 20:16:29)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sestra izgubila culo ukusa..sa njom sam se videla u petak...zvala dr,rekla joj to je korona,da ne ide da ceka testiranje,izolacija, i onako radi online..

Von, samo nek bude dobro 😔
Meni je danas drugarica javila da joj je otac umro a sestra pozitivna. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 20:19:40)

Mnogo lose se osecam danas, tako bespomocno... 

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (5.12.2020 20:29:00)

Ivanka,drži se,biće sve dobro.Pročitah šta si pisala,jadan čovek.Strašno...

emicaa -> RE: Korona virus 3.deo (6.12.2020 20:57:45)

Moja svekrva se danas testirala.Imala juce temperaturu i bolili je misici.Sutra ce biti rezultati.Ako bude pozitivna eto meni karantena opet.Nadam se da ipak da necemo morati jer je bila u cetvrtak ali na 15 minuta samo i bile smo na balkonu.Vidjecu sutra sta ce biti.Ona je danas vec bolje,vjerovatno nije korona ali koliko testova bude pozitivnih iako neko nije bolestan.Von nadam se da ce ti sestra biti dobro.Muz i djeca su dobro?

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (6.12.2020 21:51:52)

Večeras je ovaj dr gost u Utisku nedelje kod Olje.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Jutros bio neki na rts-u dr veterine sa instituta u Kraljevu koji je prvi analizirao genom kovida, valjds se tako kaze, i mnogo lepo objasnio naci nzarazavanja, na narodski nacin da ceo svet razume.

Danas oko 10h je bio, ko moze nek odgleda, 10ak min je pricao. 

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Iv često je on na TV u poslednjih 10-ak dana, i da, lepo priča.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (6.12.2020 21:54:24)

Emice, iskreno se nadam da nije korona.

Dunja, gledacemo! 👍

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (6.12.2020 21:55:55)

Emi, mene više brine što se u poslednjih deset____ dana javljaju judi koji imaju koronu, a na testu su negativni. Prvo S vaspitačica. Zatim Maja Japundža u emisiji reče isto, pre 4 dana, iamal koronu a negativna na testu.
S obzirom da sam prošla to, kada nekom čujem telefonom, glas, i čujem simptome, oset____im kada je kovid. Bliskoj saradnici sam rekla da se plašim, kada je pre 8 dana dobila T, da mi sve kod nje ukazuje na koronu, testirala se i bila negativna (i bila je ubeđena da je prehlada), a evo sada, posle 6 dana je u teškom stanju na kiseoniku u Mišoviću, i naravno da ima koronu.

Čudno se nešto dešava sa rezultatima testova ..

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Moja svekrva se danas testirala.Imala juce temperaturu i bolili je misici.Sutra ce biti rezultati.Ako bude pozitivna eto meni karantena opet.Nadam se da ipak da necemo morati jer je bila u cetvrtak ali na 15 minuta samo i bile smo na balkonu.Vidjecu sutra sta ce biti.Ona je danas vec bolje,vjerovatno nije korona ali koliko testova bude pozitivnih iako neko nije bolestan.Von nadam se da ce ti sestra biti dobro.Muz i djeca su dobro?

Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (6.12.2020 23:39:26)

Meni se čini da ti negativni sa simptomima prilično nadrljaju. Da li zato što im klinička slika rapidno napreduje (razmišljam da su možda negativni jer se virus brzo spusti na pluća i ne stignu da imaju pozitivan nalaz) ili možda zato što im test bude negativan pa se opuste i zanemare simptome, ne znam...

emicaa -> RE: Korona virus 3.deo (7.12.2020 6:31:53)

Pozitivna je 🤦‍♀️

Milena18 -> RE: Korona virus 3.deo (7.12.2020 6:57:48)

Emice, baš bez veze. Samo da ona i dalje bude ok, da se ne menja stanje. Vi sada morate svi u izolaciju? Kod nas više nema izolacije za kontakte. 

Teča mog muža je preminuo posle više dana na respiratoru 😔

jess021 -> RE: Korona virus 3.deo (7.12.2020 8:46:24)

Moja kuma je konacno malo bolje, posle ravno 12 dana temperature, nalaz na plućima je malo bolji. Identično kao kod njenog muza letos.

Emice, a kako je ona? 
Milena, zao mi je

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>