dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (6.12.2020 21:55:55)
|
Emi, mene više brine što se u poslednjih deset____ dana javljaju judi koji imaju koronu, a na testu su negativni. Prvo S vaspitačica. Zatim Maja Japundža u emisiji reče isto, pre 4 dana, iamal koronu a negativna na testu. S obzirom da sam prošla to, kada nekom čujem telefonom, glas, i čujem simptome, oset____im kada je kovid. Bliskoj saradnici sam rekla da se plašim, kada je pre 8 dana dobila T, da mi sve kod nje ukazuje na koronu, testirala se i bila negativna (i bila je ubeđena da je prehlada), a evo sada, posle 6 dana je u teškom stanju na kiseoniku u Mišoviću, i naravno da ima koronu. Čudno se nešto dešava sa rezultatima testova .. IZVORNA PORUKA: emicaa RR Moja svekrva se danas testirala.Imala juce temperaturu i bolili je misici.Sutra ce biti rezultati.Ako bude pozitivna eto meni karantena opet.Nadam se da ipak da necemo morati jer je bila u cetvrtak ali na 15 minuta samo i bile smo na balkonu.Vidjecu sutra sta ce biti.Ona je danas vec bolje,vjerovatno nije korona ali koliko testova bude pozitivnih iako neko nije bolestan.Von nadam se da ce ti sestra biti dobro.Muz i djeca su dobro?
|
|
|
|