Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:52:57
|
|
|
|
smeško
|
Sjajno, bar nesto. Mi retko kupujemo vece kolicine bilo cega. Samo mog integralnog brasna imamo svuda, ali ja ga bas volim i stalno peckam neke pogace ili hlebic. Nama su za N rekli da pije ulje origana. Da je to najjaci prirodni antibiotik i dizac imuniteta. Samo je ljuto, ako se ne promesa dobro. Pa eto, ko ne voli beli luk.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:55:07
|
|
|
|
flamingos
|
Smeško,sv.Đurđic nam je slava,u ponedeljak.Ja ne volim beli luk,mm voli.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:57:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao smesko blago li se tebi. Kod nas je mm mesozder a onda su i deca. Izes ga njemu nije rucak ako nema mesa. I X puta sam mu rekla zato su deca takva jer ti tako jedes al ne vredi. Kaze pa ja jedem sve. Aha...sutra malo. Ne voli nista na kasiku. Sve kad kuvam moram doooobrooo da ukuvam da bude gusto. Nece da jede testo niposto. Deca isto. Ne voli ovo ne voli ono. Ma....uzas i onda naravno da su deca probiraci. Doduse na D sad ne mogu da se zalim ona jede sveze povrce i voce. Mali mi je kritican u smislu svezeg al kod njega kuvano dobro prolazi. Niko ne voli kiselo. Osim.mene ja volim sve salate. Ja bas volim svasta a oni su uzas na hrani. Evo P ce mi na kraju od debelog biti mrsica. Ja bila na casu. Dosla oni jedu kokice. Iscedila im narandze i sad kuliram malo. Jos malo pa krevet. Jeeeeessss haha...a onda posao neeee...Maraj procice mada kapiram sa decom u stanu da je nezgodno. Ja sa mojima bila dosta danas napolju a i mm je bio sa njima napolju dok sam ja bila na casu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 19:00:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nezgodno je kad zivis u stanu u ovoj situaciji. Ne možes decu da izvedes.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 19:10:19
|
|
|
|
smeško
|
Flam, moja devojacka slava! 💖 Bezveze pitam, pises o sredjenoj kuci. Pomislih to je neka sutrasnja slava, ja sredjujem svakog jutra iz pocetka. 😂 Moje mozdane precice su cudo. 😂Eto, ja volim sve lukce i mm srecom ne smeta. Ali, ipak imam i persun i limun i zvake, meni je neprijatno da mu smrdim.Ljisho, sad me utesi. Nisu ni oni ljubitelji zimnice npr. Svako ima nesto. Ali, generalno sam zadovoljna, jer im rucak nije rucak bez kasike. P je preslatko dete, nije on ni debeo ni mrsav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 19:13:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I moje bas vole na kasiku. Mora da bude svaki dan neka supica, corbica. Tako sam ih navikla. Ne prave toliko pitanja oko hrane. Samo taj kupus, najvise T i mm ne vole. Jedu naravno. A S i ja mozemo da ga jedemo danima kiseo, sladak, salata. Kao salatu i oni vole.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 19:17:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Vece mame. Maraj, morate sad najmanje 2 nedelje da budete u izolaciji? Proci ce i to. U i ja isle da proset_amo i zaboravih da kupim limun, djumbir 😏 uvek nesto zaboravim kad me smlate tamo, vamo. Moja deca isto jedu sve, a na kasiku najvise, sto mi je odlicno, zdravo a i prakticno za kuvanje. A luk crni i beli u jelu jedu ja stavljam bas puno.
< Poruku je uredio mama Jo -- 12.11.2020 19:19:17 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 19:31:38
|
|
|
|
smeško
|
Jedino sto mi smetanje je svinjsko meso. N ga voli, a meni miris tog mesa uopste nije ,,inspirativan".
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 19:38:15
|
|
|
|
Maraj
|
Ma ne volim ni ja beli luk. Tj smeta mi zeludcu. Ali nisam rekla da ga jedem,vec 1 ceo cen progutam, bez zvakanja, i ne oset_im ga u zeludcu, niti se ja osecam
< Poruku je uredio Maraj -- 12.11.2020 19:43:58 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 19:40:11
|
|
|
|
smeško
|
Shvatila sam. Super ti je to.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 19:44:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja ko i smesko volEm sve lukce😂 a i mm voli. Njemu doduse smeta ali jede.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 20:04:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I ja volem lukce 😂 Evo mene danas, iseckali mi se casovi ceo dan. Mm od danas radi po smenama, da ih ima sto manje na poslu, ima zarazenih. Danas je otisao u drugu pa mi cudno sto nije tu popodne. Isao juce u moj rodni kraj i dovezao mi mamu na prezimljavanje 😊 Bice tu celu zimu, koliko izdrzimo ☺️ Iva imala siuaciju sa "drugaricom" imenjakinjom. Ova joj unistila krijuci sve sto je napravila od plastelina, tj one clay penaste mase. Majko mila koliko je Ivka bila besna, u zivotu mi dete nije bilo takvo. Ubilacki nagon. Biki na ulici i ona tu kutiju sa tim sto je pravila ostavila na pozidi, ova prisla i sve prelomila i rascepila na pola. Prvi put u zivotu ovs moja odreagovala i svasta joj rekla, izvristala se na nju. Ako pipnes moje stvari osamaricu te. 🙄 Ja sam to tri dana pravila i cekala ds se osusi a ti si mi unistila. Ova naravno poricala nisam ja nisam ja. A videli je. Ali bitno je da je ovq moja odreagovala, burno ali odreagovala. Naucice da, se kontrolise. Izvukla sam je napolje da se izduva od besa. Sat smo set_ale dok se nije smirila. Vristala ulicom, drala se, to nije bilo moje dete 😕
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 20:08:55
|
|
|
|
smeško
|
Klub ljubitelja lukaca. 😂 Ivanka, bravo za nju! Nekada mora i da se naljuti. I deci se skuplja kao nama. Samo neka se izduva i neka ne da na sebe! Ne prolazi mirni i fini dobro u danasnje vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 20:57:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahah,maraj,dobra si,kako uspes da ga progutas bez da zvaces. Moja T se davi u crnom luku..i mi volimo.Bas sam se umorila danas..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 21:08:37
|
|
|
|
Maraj
|
Von imam onaj domaci beli lukac, on je mali. To mi koleginica rekla...pa rekoh ajd da probam. I stvarno radi. Ne oseca se,ne "grize" me zeludac od njega, kaf ga cel9g progutam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 22:23:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
maraj, virni na fb. Pisala sam ti.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 23:15:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: smeško Ivanka, bravo za nju! Nekada mora i da se naljuti. I deci se skuplja kao nama. Samo neka se izduva i neka ne da na sebe! Ne prolazi mirni i fini dobro u danasnje vreme. Da znas da joj se nakupilo, pa ne moze ona vise da trpi ponizavanja svaki dan. Ti si jadna, ti si bezobraznica, tvoja mama je bezobraznica, tvoj glupi zec... Boli to nju dosta. Samo da nauci da kanalise taj bes sad, nije do sad to radila, morala je da pukne. Polako, i to cemo nauciti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 23:16:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 I ja volem lukce 😂 Evo mene danas, iseckali mi se casovi ceo dan. Mm od danas radi po smenama, da ih ima sto manje na poslu, ima zarazenih. Danas je otisao u drugu pa mi cudno sto nije tu popodne. Isao juce u moj rodni kraj i dovezao mi mamu na prezimljavanje 😊 Bice tu celu zimu, koliko izdrzimo ☺️ Iva imala siuaciju sa "drugaricom" imenjakinjom. Ova joj unistila krijuci sve sto je napravila od plastelina, tj one clay penaste mase. Majko mila koliko je Ivka bila besna, u zivotu mi dete nije bilo takvo. Ubilacki nagon. Biki na ulici i ona tu kutiju sa tim sto je pravila ostavila na pozidi, ova prisla i sve prelomila i rascepila na pola. Prvi put u zivotu ovs moja odreagovala i svasta joj rekla, izvristala se na nju. Ako pipnes moje stvari osamaricu te. 🙄 Ja sam to tri dana pravila i cekala ds se osusi a ti si mi unistila. Ova naravno poricala nisam ja nisam ja. A videli je. Ali bitno je da je ovq moja odreagovala, burno ali odreagovala. Naucice da, se kontrolise. Izvukla sam je napolje da se izduva od besa. Sat smo set___ale dok se nije smirila. Vristala ulicom, drala se, to nije bilo moje dete 😕 Ivanka, po meni je to normalna Ivina reakcija. Prekipelo joj je, posebno ako ju je ta drugarica stlano maltretira. Sto bi moja mama rekla: i macka ima nokte. Devojke, lepo spavajte. Ja cu da se zabodem u knjigu. Nisam danas nista od dece mogla da uradim.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.11.2020 23:27:41 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 13.11.2020 0:10:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, i ja sam pomislila da je to normalna reakcija. Malo mi bilo i drago sto je konacno odreagovala onako kako treba iako je bilo eksplozivno. Zato sam je i pustila da vrati i izvristi na onu malu u ulici. Dan pobede 😊👍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 13.11.2020 7:30:42
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ako Ivanka,neka ne da na sebe.Bravo za Ivku.Tolerisala je dosta dugo.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 13.11.2020 8:03:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ivanka bas dan pobede nad agresorom 😂 Bravo za Ivku. Dobro jutro. Evo moji doruckovali. "Kasno su ustali" 😂 malo pre 7. Cak sam stigla kafu na miru da popijem a ija sam ustala malcice kasnije. Nemam pojma sta cemo danas. Mozda do Dunava da se provozamo bajsevima. Nesto cu vec smisliti. Da malo uzivamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 13.11.2020 8:18:26
|
|
|
|
Queen Lady
|
Evo i ovde da se javim. Maraj kakva je situacija sa muzem? Nisam ispratila sve, jel pozitivan ili samo ima simptome ili nema nikakve simptome? Kod mog muza u firmi testirali sve radnike ali ne na koronu, nego uzimali samo krv, pa ako neko ima upalu, da se testira na Covid. Niko od radnika nema nikakvu upalu... Bilo je na dobrovoljnoj bazi, organizovala firma.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 13.11.2020 9:11:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Pijemo kafu, nismo ni doruckovali jos. Gledamo o Tutankamonu nesto. Ja na poso u 10.Rucak nemam. Ni frizuru. Maraj, Sanjice, praticu da vidim sta se, desava. Svako dobro vam zelim 😘
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 13.11.2020 9:37:09
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro! Ivanka, je l'' se smirila Ivka? Nadam se da ce je ta devojcica sada pustiti na miru. Bas je bezobrazna. Ja imam rucak za danas, skuvala sinoc. Ali, fizura...😂 Nesto jutros nisam uspela da uradim sa kosom sta sam htela. Sanjice, Maro, javljajte se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 13.11.2020 9:46:11
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro Quen, testirao se, pozitivan je. U firmi im je dosta ljudi pozitivno. Mm je samo jedan dan imao blagu T , 37 sa nesto . Sutradan gubitak cula mirisa i ukusa, i to je to, samo da na tome ostane...al ima i kolega koji imaju visoku T, koji su zavrsili na kiseoniku u Areni.... Ja ispekla makarone sa sirom ,u rerni, za dorucak. Posle ću lovacke snicle, za rucak...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.