|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/20
11.11.2020 22:29:38   
vonavoj
Pari,opet..ne prija ti hladno,vlaga..Meni odjednom slabo,neki strah me uhvatio,stomak pocinje da me boli,uskoro cu dobiti..sva sam napeta..

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 301
11.11.2020 22:52:35   
Sanjica26 RR
Von, meni se toliko povracalo od glavobolje da sam popila aspirin. Svi troje imamo migrene. Mada, i sekiram se zbog mojih. Treba i da dobijem. Ako dobijem. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 302
11.11.2020 23:00:02   
Milena18
Dobro veče! Tek sad stižem da vidim šta ste pisale.
Von, što te je uhvatio strah, je l'' zbog kovida? 
Sanjice, tebi je samo mama pozitivna ili još neko od tvojih? 
Baš nam je neki deprimirajući period naišao. Ja imam osećaj kao da je sve na pauzi, samo čekamo da prođe, a ni ne nazire se kraj. Trudim se da nađem nešto lepo u svakom danu, ali ponekad je baš teško. 
Mi danas išli do sveki, M se igrala sa stricem. Rekla je da hoće sutra da spava kod njih, videćemo da li će ostati pri tome. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 303
12.11.2020 8:40:34   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Milena, mama se nije testirala jer nisu hteli. Ma, nemam želju da pisem o njihovim budalastina. Samo cu da napisem da nije kod nas uopste sjajno sto se tice organizacije u kovid ambulantama.

Moje spavaju, ja sam nesto glocnula. I vratila sam se u krevet. 😊 Kasnije cu da se uhvatim posla. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 304
12.11.2020 8:52:59   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Sanjice svuda je opsti haos a ovaj put mi se cini kao da pod prisilom drze skole otvorene. Krug se steze iskreno ja bas dosta ljudi znam da je pozitivno. 

Ja pravila palacinke deci. Sad cu u akciju. Da izvadim meso iz zamrzivaca kuvacu slatki kupus danas. Rekla sam dva puta mesecno slatki kupus dva puta mesecno pasulj. 😁 nisu odusevljeni. Ja posla kolko hoces Sanjice. Ne smem ni da otvorim ednevnik 😁 strasno. Da unosim akyivnosti da upisem ocene da planove napisem u zaostatku sam. Kao onaj mem na eng "one month of school and im already 2 months behind with paperwork. How is that even possible?" E bas sam tako. Uzas. Icicu sa decom sad y set_nju. Malo da ih smrznem 

Direktna veza do poruke: 305
12.11.2020 8:59:38   
flamingos
Dobro jutro.Ljisho,srećan rad,ali i uživanje u šetnji.Evo ja da završavam u kuhunji i krećem sa brisanjem prozora-generalka.Pari,jesi li dobro?Ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 306
12.11.2020 9:23:46   
Maraj
Flam i ja sam obrisala prozore i oprala zavese. Al meni je to akcija od par dana. Ne mogu sve jedan dan.
Mi kuci. U izolaciji deca i ja. Mm otisao da snima pluca...i tako...nista novo...

Direktna veza do poruke: 307
12.11.2020 9:34:26   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Dobro jutro. Sanjice svuda je opsti haos a ovaj put mi se cini kao da pod prisilom drze skole otvorene. Krug se steze iskreno ja bas dosta ljudi znam da je pozitivno. 

Ja pravila palacinke deci. Sad cu u akciju. Da izvadim meso iz zamrzivaca kuvacu slatki kupus danas. Rekla sam dva puta mesecno slatki kupus dva puta mesecno pasulj. 😁 nisu odusevljeni. Ja posla kolko hoces Sanjice. Ne smem ni da otvorim ednevnik 😁 strasno. Da unosim akyivnosti da upisem ocene da planove napisem u zaostatku sam. Kao onaj mem na eng "one month of school and im already 2 months behind with paperwork. How is that even possible?" E bas sam tako. Uzas. Icicu sa decom sad y set__nju. Malo da ih smrznem 

Ja kad pomenem rec kupus, prevrne im se zeludac. 🤣
Cuti Ljiso, ne podsecaj me na posao. E-dnevnik sam zavrsila, ali ceka me brdo drugog posla. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 308
12.11.2020 9:37:49   
vonavoj
Milena,u strahu sam zbog kovida...bas se suzava obruc.nista nije naivno...a ljudi neodgovorni..evo mm direktor dosao danas na posao,a zena mu pozitivna!?!

Sanjice i ti cekas ciklus? I ja...i bas me baca,nocas mi se mantalo..hormoni.nemir...

Direktna veza do poruke: 309
12.11.2020 9:46:36   
Sanjica26 RR
Cekam Von. Nadam se da ce doci😁

Haha. Maraj, rekla sam necu prati prozore do sledeceg lepog vremena🤣

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.11.2020 9:47:47 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 310
12.11.2020 9:55:44   
Ana RR
Ni ja ih vala neću prati skoro, nemam snage.

I ja čekam ciklus, već me muči stomak.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 311
12.11.2020 10:39:30   
vonavoj
I ja sam juce prozore..od mene dosta...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 312
12.11.2020 11:46:40   
Maraj
Von to je krivicno kaznjivo koliko ja znam, da izlazi iz kuce, ako mu je ukucanin(zena) pozitivan

< Poruku je uredio Maraj -- 12.11.2020 11:47:20 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 313
12.11.2020 12:01:55   
vonavoj
Maraj,to je debil od coveka..a ditektor?! Ko mu sta moze od radnika..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 314
12.11.2020 12:45:17   
Andjelcicc

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Dobro jutro. Milena, mama se nije testirala jer nisu hteli. Ma, nemam želju da pisem o njihovim budalastina. Samo cu da napisem da nije kod nas uopste sjajno sto se tice organizacije u kovid ambulantama.

Moje spavaju, ja sam nesto glocnula. I vratila sam se u krevet. 😊 Kasnije cu da se uhvatim posla. 

Sanjice, nije jedina koju nisu hteli da testiraju, znam masu ljudi, budalastine, ne moze svako da izdvoji 6000 da bih uradio test. Nadam se da ce biti dobro... 

Direktna veza do poruke: 315
12.11.2020 12:51:19   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Maraj

Flam i ja sam obrisala prozore i oprala zavese. Al meni je to akcija od par dana. Ne mogu sve jedan dan.
Mi kuci. U izolaciji deca i ja. Mm otisao da snima pluca...i tako...nista novo...
Da,Maraj,rasporedim i završim.Sad sedoh malo,pa nastavljam.Budite mi dobro.Pročitah šta si pisala.❤

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 316
12.11.2020 18:23:03   
pari
Ja išla da se ofarbam i ošišam, kao spremam se za odlazak...polako...

Bolje mi je...iako me prepodne bolela glava, sad mi je bolje.Mm je danas rođendan pa sam pravila torticu da proslavimo mi 😊 pevali smo mu pesmicu i poslali...
Maraj, kako ste?Druge mame?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 317
12.11.2020 18:36:42   
smeško
Dobro vece!Smrzli smo se na igralistu. Grickam lesnike i grejem se pored radijatora. Ljisho, moji obozavaju kupus i pasulj. Karfiol, spanac, brokoli...kiseli kupus...bas sam zadovoljna. Nervira me sto ne jedu luk. Samo po naredbi. Jedino J ga jede, on place i zvace.😂

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 318
12.11.2020 18:41:35   
flamingos
Smeško,zahladnelo.Išla sam da pazarim za slavu,sve sam kupila.Samo sutra do pijace da odem.Stan sređen,ostale sitnice,završiću sutra.Mašina se osvetila od pranja.Čeka me peglanje.Pari,divno,drago mi je i zbog putivanja,a i što si dobro.Pozdrav svima.Sedoh ds sačekam da odgledam slagalicu i da malo odmorim.

Maraj,kako ste?Mislim na vas.❤

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 319
12.11.2020 18:43:58   
Maraj
Vece mame. Mi standardno u kuci. Suprug ima kontrolu 22.ako sve do tad bude u redu. Tako da verujem da smo do tada u izolaciji. Seca cas dobra, cas divljaju...i oni poludese u kuci.
Smesko, al jedu ga u jelu jel da, u tom pasulju npr. Tako da je i to ok user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 320
12.11.2020 18:44:21   
smeško
Flamingos, koja slava? 

Pari, okaci neku slicicu. 

Direktna veza do poruke: 321
12.11.2020 18:46:09   
smeško
Maro, deci je najgore. 🥺 Ko ide u nabavku?

Da, jedu u hrani, ali sirovo da zagrizu nikako. Joca i ja to jedini jedemo svakog dana. Zato imam zvake na sve strane po kuci. 😂

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 322
12.11.2020 18:48:38   
Maraj
Smesko ja uzela beli luk, pa evo vec 2 dana, progutam po 1 čen.mm nece.
Smesko za sad imamo sve u kuci. Navukli, ko da smo znali. Ustvari meni bila plata pa smo isli u nabavku. Tako da jos imamo "zaliha" od poslednje plate user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 323
12.11.2020 18:51:49   
Sanjica26 RR
bljakic beli luk. Ja to ne mogu da smislim. Osim kad ubacim u kuvanje. Mm me nervira kad jede u nezgodno vreme,user posted image

Kod mene danas dan dan za razvlacenje. Citam nesto za faks. Kupila sam nam vitamine. Prosetali smo mm i ja.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 324
12.11.2020 18:52:40   
Sanjica26 RR
Inace, htela sam da skuvam za nedelju dana sestri i da joj ostavim u dvoristu. Ali nece.

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here