Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 10.11.2020 22:36:03
|
|
|
|
smeško
|
Tiziana, ja perem ves svakog dana i nemam planove za izlazak jer ostavljamo pelene. 😂 Piski u nosu, to je ok, ali kaki po coskovima samo ga pratim. 😬
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 10.11.2020 22:48:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sutra ne mrdam iz kuce. Malo da odmorim i od svoje skole i od decije skole. Inace, prebacili smo T od novembra na online nastavu. Zamolila nas je. I ovako joj je uciteljica na bolovanju. Legoh. Danasnji dan me je iscrpeo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 8:11:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Ja ustala rani da skuvam gulas da imamo za danas i sutra. Bas mi prija kad ovako poranim pa malo samujem pre nego sto se probude 😊
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 8:38:46
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Ja pristavila supu, pa kad popijem kafu odoh kod drugarice na babine, da iskoristim sto je mm kuci. Tiziana, apsolutno se slazem da je skroz izlisno bilo sta komentari sati na temu ishrane, ali ima ljudi koji jos uvek veruju da se zdravo hrane. Mi ce M rodjendan def slaviti na igralištu, pa ko prezivi pricace😂
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 8:49:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Skroz sam slogirana. U pola dva nas je probudio nas svekar. Covek se igra sa mob. Poludela sam. Jedva sam zaslala. Uznemirili smo se oboje. Od sinoc sam zapusena. Uhvatila me je neka i panika. Moje spavaju. Rekla sam da ne mrdaju. I ja ne mrdam dok se one ne probude.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 8:53:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Dobro jutro. Ja ustala rani da skuvam gulas da imamo za danas i sutra. Bas mi prija kad ovako poranim pa malo samujem pre nego sto se probude 😊 Dobro jutro ahhaha... kod mene kukali vec u 7 i 10 da su gladni. Mi moramo bar u pola6 ustati ako hocemo trenutak tisinw😂 Misa sinoc imao neku temp 37. Preznojao se haos nocas beznicega. Pa sam ja bila budma do ponoci. Kuvala mu caj decove pokrivala. I meni nesto bilo brrrrr a u kuci 23 stepena bilo. Evo jutros necemoD voditi na trening. Ali ako je sve ok mislim da ce ici veceras. Ima veceras i programiranje. Ja posla na sve strane. Ne znam sta cu pre iskreno. Dajte neky ideju koji kolac da pravim od bundeve pravicu corbu ali necu da pravim bundevaru to jedem samo ja. Neki hlebasti cu. Vec sam se umorila 😂 a ni krenuodan nije Sto se tice hrane. Dok sam ja na salasy imala sve svoje znala sam sta jedemo. D nista kupovno osim menaz cokolade valjda nije pojela do cetvrte godine. Ali ovaj "gradski zivot" je nemoguce tako voditi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 8:53:40
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Evo me u kuhinjii,pa odosmo do sela.Nadam se da ste svi dobro.Pozdrav.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 8:57:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znas sta Ljiso. Ja sam odlucila da danas odmaram, a ceka me brdo posla. I ovako je drzavni praznik🤣
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 9:52:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisho,ti si kraljica.samo ces da kljoknes. Sanjice,tesko da ces odmarati,ali dobro.Ja sam za danas planirala ribanje tepiha,smejte se..ali moram..ima par fleka,prvo to.pa posle sa onim za ribanje,usisivac imam.Sveki ne zna ribu da sprema,a ja izvadila oslic,pa cu i to morati😁Ali mi prijalo,spavali smo do pola 9.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 10:04:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, imam neku stazu u kuhinji koju smo dovukli iz drugog stana. Mnogo se isprljala i nervira me. Mm rece da ce novu da uzme. Pogledacu sutra. Ne volim staze u kuhinji, nego vuce hladno jer su plocice. Ja sam inace jos u krevetu. Vezbam citanje. Znate vec cega. Sofi se probudila. Da joj dam dorucak i vracam se u krevet.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 10:05:21
|
|
|
|
nata11
|
Ma daj Von zar ti se isplati da ga peres? Kod nas dodju uzmu tepih, operu i vrate za 150 din /m2.
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 11:00:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne isplati se nato,ali kad vec imam to sranje za pranje,da ga izdrljam.. to su deciji tepisi,2kom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 11:34:29
|
|
|
|
smeško
|
Joj, Von. A kako se susi? I mi saljemo tepihe na pranje, jer ne bismo imali gde da ih susimo. Radim matematiku, N nista nije jasno. Zablokira cim kazes raspust. 😵 M je zavrsio svoj domaci, samo da vezba citanje. Ja sam otvorila Gvozdeni puk i ne mogu da citam, spucace me emocije i nadrljacu. Ostace to za malo mirnije vreme. Da popijem kafu pa idem da menjam gume. Ove su za bacanje, tako da kupujem skroz nove. Vodim i decu, ne znam sta bih radila sama dok cekam. Mm kupuje neke lajsne za stan i tako...Nekome danas i nije praznik cim on ima gde da kupi lajsne, a ja gume...🤔 Kucam poruku uciteljici i posto su t i r bliski tasteri, otkuca u toku ovog sRanja. I posaljem bez prethodne provere, jer me neki klijent drzi na telefonu. Uciteljica odgovori najnormalnije. Onda se ja, kao, izvinjavam...Videcemo da li je shvatila da je bio lapsus litterae..🤦♂️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 12:09:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha smeško Nato, kod nas uglavnom ne dolaze po tepih ako ima manje od 6 kvm za pranje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 12:24:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Ispisala post i nestao..to je ono za pranje tepiha sto izbacuje sapunicu i vodu,i poslw uvlaci vodu..bude samo vlazno. Eno mm sad riba garnituru,hahaha,divan mu je neradan dan😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 12:29:49
|
|
|
|
smeško
|
O, to je super. Mozete i kod mene. Kuvam kafu i spremam rucak, samo da se ne bavim tepisima. Nama je blizu tepih servis i fantasticno rade. Dolaze po sve, bez obzira na povrsinu. Von, ja danas narucujem rostilj. Obecali smo deci da cemo sce drustvene igre igrati po malo, a imamo ih dosta. Danas su deca prioritet. Naravno, kada promenim gume. 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 12:58:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Haha gume prvo 😁 neka i treba. Prosao prvi novembar. Mi smo kuci. Ja se igrala sa P Ducka se igra sama i zabavlja. Pa smo citali jezurka i najduze ime sela u Evropi. Da ga j...es nema sanse zapamtiti Hha...sad cu evo da kuvam. Od juce imam dve snicle u saftu. I sad cu videti sta cu jos. Malo mi i mrsko iskreno dan jw bas za lencarenje. Svi smo kao pijani. Ja nemam tepihe ukuci. Uuu pardon lazem. Imamo gore u Dunjinoj dnevnoj sobi. Al to isto odnesem na pranje. Inace smo b3z staza itisona i tepiha. Sta znam. Lakse mi je tako iskreno. Ojoj evo uvredih slucajno koleginicu u skolskoj grupi. Smesko ne ide nam danas porukanje 😂. Ona stavila crtezbod sina i napisao je "volite Srbijo" a ja onako iz sale napisala Volim druga Tita vise od mame i tate😂 jer kad deca tako nesto napisu ja se odmah set_im filma Tito i ja i kako su ga roditelji poslali kod psihijatra i kad mu je tata rekao da na zidu zgrade napise sta zeli ahha...jao a kad kaze ujak je bio na mory (golom otoku😂)...ma genijalan film. Elem nisam.znala da koleginica ne moze ni ime Titu ni u sali da procita. Izes ga. Al dobro prezivela iona i ja. Nego gledala sam taj film sa D 😁.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 13:59:02
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame. Mi po kuci. Narucili smo rostilj za rucak. Mi imamo tepihe. Ne znam.kako bih bez njih. Prostorije mi deluju hladnp bez tepiha i zavesa. Al to je sve stvar navike. Ni kod nas ne dolaze po tepihe bez odredjene duzine tj kolicine. A i ako dodju onda naplate dolazak, kada izracunaju da je ispod propisane duzine/kolicine
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 14:03:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi nosimo nase tepihe. Potrpamo u auto. Nema sanse da ga perem u stanu. Von, ne radi danas na praznik😁 i pusti muza da odmori.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 14:07:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Evo rucali smo,gotovo sve...jos M da uspavam,nece covek da spava. Ja ne mogu isto bez tepiha,i sa njima mi je hladno,uvek sam u papucama😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 14:15:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma bez tepiha i zavesa kao da mi je gola kuca. Daju toplinu stana.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 14:51:57
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,slažem se,bez tepiha i zavesa je prazno.Tepihe operem u selu,leti i očas se osuśše.Evo mi išli do sela,počistila sam dvorište,hladno,još duva i hladan vetar.Uzeh iz zamrzivača šta mi treba i dođosmo.Evo pržim palačinke,izvolite.Čistim itd.Pročitah šta ste pisale.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 18:30:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
A ja sam vecito bosa a bez tepiha 😁 zavese sam nabavila pre nego sto cu se poroditi da se ne vidi dok dojim P 😂 I P se greju tabani sto ja kazem samo se izuva. NPravila kolac strava. Pola pojeli
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 20:51:23
|
|
|
|
pari
|
Mene je sinoć počela glava da boli i danas nastavila... Ali smo ipak bili kod mojih na ručku. Uskoro ćemo u krevet, nadam se da će me proći...mislim da su opet sinusi 🙄 Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 22:19:21
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,opet muke sa sinusima.Hajd da budeš dobro.Evo spakovah se u krevet.Svašta danas radih i umorih se.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.