|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/20
9.11.2020 10:16:16   
flamingos
Divno Ana,uživajte sa vašom kucom,pa da kuvaš kafu u našoj kafani,da častiš.❤

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 251
9.11.2020 13:26:17   
emicaa
Mahnem oa idem dalje,za deset_ak minuta stizu djeca.Kaze mm da cu polufit sama sa njima.Kazem mu prosle godine sam ih 11 drzala pod kontrolom,valjda cu i danas cetvoro 🤣

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 252
9.11.2020 13:28:54   
pari
Emice, svaka čast! Biće to ok, izdržaćeš!

Ja sam jutros bila u ambasadi, za 2-3 dana će biti viza ☺️ još jedna velika stvar da dođe i to je to...
Vreme je baš grozno, magla i hladno baš.  Nisam se još privikla na ovu hladnoću...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 253
9.11.2020 13:46:00   
emicaa
Pari to znaci da bi vi brzo mogli ici?Izvini sto pitam,sta cete sa stanom?Jel ga iznajmljujete ili je vas?A uvjek nesto radimo da im drzim paznju inace polude nacisto 🤣 Danas cemo raditi lava eksperiment i bojice.Odgledace epizodu ladybug,torta i bice pola 5.Nadam se 🤣

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 254
9.11.2020 14:33:35   
pari
Da, emice, nadam se brzo...

Naš je stan, spremam ga polako, da liči na nešto...videćemo šta ćemo...
Ja pečem opet keksiće, ostalo mi testo od juče...
Šta radite mame?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 255
9.11.2020 14:40:33   
Ivanka 75
Pari, sta ja to cujem, idete na duze? 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 256
9.11.2020 14:41:44   
pari
Ivanka, nadamo se! Javljam...

Kako si ti?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 257
9.11.2020 14:43:50   
Ivanka 75
Emice, good luck, mi za ivin rodj pre mesec dana imadosmo 12oro u dvoristu pa padoh s nogu 😂

Jos kao veliki, znaju sta rade. Oni najmladji kopali zemlju sve vreme i punili kamione, otisli kuci crni ko odzacari, a dosli obuceni u paradna odela 😂 Al njihovoj sreci nemade kraja 😊
Ja se ceo dan vrtim a nista ne uradih. Mm ide po moju mamu u sredu pa posto prolazi pored moje sestre da im posaljem po nesto, idosmo ivka i ja kupimo. 
Nisam bi rucak zavrsila, stavila na ringlu i zaboravila da ukljucim sporet 😂

Direktna veza do poruke: 258
9.11.2020 15:11:08   
flamingos
Joj Ivanka-ti si carica.❤

Direktna veza do poruke: 259
9.11.2020 15:18:29   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Imala sam neko predavanje. Samo sam ja odgovarala. 🤣Ostali studenti kao da nisu bili prisutni.

Odoh da citam neki tekst. Veceras imam nastavnicko, preko zoom-a. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 260
9.11.2020 17:25:17   
mama Jo
Pari, isto i kod mene - nikako da se naviknem na hladno, i non stop mi je hladno, bas mi je losa cirkulacija cini mi se. Jutros su deca prvi put stavili kapu, ja se smrzla.
Drzim fige da sto pre budete zajedno tm i ti!!

Mi cemo sad da proset_amo do jyska po one vakuum kese za odlaganje stvari. Idem da nadjem bundu 😂

< Poruku je uredio mama Jo -- 9.11.2020 17:26:04 >

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 261
9.11.2020 17:45:10   
emicaa
Mama Jo mi odavno kape nosimo 🤣 Ja ispratila djecu,sredila stan i sad veceru da smlatim.Djeca se igraju sa ljigavcem

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 262
9.11.2020 17:47:52   
pari
Ja moram sad naći kape i rukavice. I moram da vidim za njenu obuću, kupila ssm joj neke cipelice tople ali nešto neće da ih nosi, možda su joj i male...

Ova magla je užasna. 
Emice, kako prošlo?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 263
9.11.2020 18:02:16   
emicaa
Nije lose,jednog malca sam morala opominjati da mi prestane macku ganjati.Osim toga super smo se zabavili.Mame su pisale da je djeci bilo super,a to je najbitnije.

Pari jel tm dolazio ikako od kako je otisao tamo?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 264
9.11.2020 18:21:00   
vonavoj
Pari,imas u lidlu i kape i rukavice,i cizmice. 

Kad idete,?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 265
9.11.2020 18:49:58   
Maraj
Vece mame.
Hvala sto pitate
S je bolje. Brufen sam joj poslednji put dala sinoc okp 21. Skoro pa 24h je bez T. Sad cu joj jos malo dati 4.dozu antibiotika.
Pari user posted image divno, kad je krenulo da se resava...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 266
9.11.2020 19:00:37   
pari
Maraj, dobro je da je bolje!

Da, rešava se polako ☺️
Emice, mm je bio samo prošlog oktobra na nedelju dana i to je to. Ove godine smo jako malo bili zajedno.
Došao nam M. Bio mi bivši muž da pogleda veš mašinu jer mi curi, mislim da je popravio, evo pustila sam je da radi, sve ok...
Von, da, razmišljala sam o tim iz Lidla ali su mi nešto krute bile one od prošle godine...čizmice.  

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 267
10.11.2020 6:28:05   
Misha i Ljisha
Dobro jutro

Hajde molim  vas rasporedite ovaj link gde mislite da treba da bude. A vrlo je koristan
https://nova.rs/zena/fitnesiishrana/srpski-profesor-rusi-najveci-mit-o-sojinom-mleku/

Na rts2 u petak u 17 i 45 bila emisija hemicari razbijaju mit o mleku. 
Jaoo evo ga guzonja vec vice mamaaaa....idem pisem kasnije

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 268
10.11.2020 8:05:50   
Milena18
Dobro jutro, mame!
Maraj, super za temperaturu, pomogao joj je antibiotik, znači.
Pari, držim fige da stigne presuda do kraja ove nedelje.
Šta radite danas, žene? Ja se radujem sutrašnjem neradnom danu, baš će mi prijati.
M ni ove nedelej ne ide u vrtić, još kašljuca. Juče smo išli na kontrolu, kaže lekar da još ima sekreta u plućima.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 269
10.11.2020 8:41:26   
jess021
Jutro mame, ja sam nesto koma, bas sam lose spavala.

Mislim da bih mogla spavati do podne. 
Maraj, drago mi je da ste bolje. Bas je uhvatilo, mace malo. 
Ja jos uvek ne znam sta cu za M rodjendan, nadam se lepo vremenu u subotu, bar 15 stepeni 😁

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 270
10.11.2020 8:50:50   
Ivanka 75
Ljisho, procitah ceo clanak. Ne nadjoh na rts-u.

I sve se slazem sa covekom. 
Dobro jutro... Utorak, hladno, smrzoh se. Da decica prezdrave i lepo odmore za ovaj mini praznik. Pari, saljem pozitivu! 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 271
10.11.2020 9:27:43   
flamingos
Dobro jutro.Pari,divno kad će sve uskoro biti rešeno.❤

Marak,super kad nema temperaturu.❤Milena,hajd da budete dobro.❤Ivanka,još danas škola,pa dečica odmaraju.Ljubi Ivku.❤Ana,kako ste,kako kuca?❤Ostale mame,šta radite,kako ste?Pozdrav svima.❤

Direktna veza do poruke: 272
10.11.2020 11:07:33   
Sanjica26 RR
Pozdrav svima. Ja sam jako lose spavala. Od jutros sam dezurna. Bojim se ove situacije. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 273
10.11.2020 13:58:37   
smeško
Ljisho, samo je hemija neophodna, nista vise. 😬Ume on bas da preteruje u aroganciji. I kada pominje mleko, treba da nam lepo objasni odakle nama u gradu domace punomasno mleko, posto mi pijemo vrlo nezdrav napitak koji se tako zove. Takodje, nije nam neophodan ni takav, iz mnogo razloga i takodje proizvodi gasove metanskog tipa. Svi mi se u sve razumemo, pa tako i on. I doktor je i hemicar i jos svasta. Ali, da je u pravu za sojino mleko, to stoji. Samo jos da se svi hemicari i tehnolozi i doktori udruzimo i kazemo narodu koliko kancerogenih i toksicnih materija unesemo u telo u ime ,,zdrave ishrane". A tek secera...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 274
10.11.2020 22:32:05   
Tiziana
Ma to sta mi jedemo i pijemo o tome nema smisla ni pricati. Zemlja je toliko zatrovana da cak i kad kupujes od nekog pouzdano nesto, to n8ne garancija. Samo sto ne pocnemo da svetlimo u mraku.

E nek je poceo ovaj mini raspust i neka je sutra neradan dan. Lepo da  skrati nedelju na pola.. Nemam nikakve planove, sto se mene tice moze i sneg da veje, samo cu da kuliram. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here