Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 22:29:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,opet..ne prija ti hladno,vlaga..Meni odjednom slabo,neki strah me uhvatio,stomak pocinje da me boli,uskoro cu dobiti..sva sam napeta..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 22:52:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, meni se toliko povracalo od glavobolje da sam popila aspirin. Svi troje imamo migrene. Mada, i sekiram se zbog mojih. Treba i da dobijem. Ako dobijem.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 11.11.2020 23:00:02
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro veče! Tek sad stižem da vidim šta ste pisale. Von, što te je uhvatio strah, je l'' zbog kovida? Sanjice, tebi je samo mama pozitivna ili još neko od tvojih? Baš nam je neki deprimirajući period naišao. Ja imam osećaj kao da je sve na pauzi, samo čekamo da prođe, a ni ne nazire se kraj. Trudim se da nađem nešto lepo u svakom danu, ali ponekad je baš teško. Mi danas išli do sveki, M se igrala sa stricem. Rekla je da hoće sutra da spava kod njih, videćemo da li će ostati pri tome.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 8:40:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Milena, mama se nije testirala jer nisu hteli. Ma, nemam želju da pisem o njihovim budalastina. Samo cu da napisem da nije kod nas uopste sjajno sto se tice organizacije u kovid ambulantama. Moje spavaju, ja sam nesto glocnula. I vratila sam se u krevet. 😊 Kasnije cu da se uhvatim posla.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 8:52:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Sanjice svuda je opsti haos a ovaj put mi se cini kao da pod prisilom drze skole otvorene. Krug se steze iskreno ja bas dosta ljudi znam da je pozitivno. Ja pravila palacinke deci. Sad cu u akciju. Da izvadim meso iz zamrzivaca kuvacu slatki kupus danas. Rekla sam dva puta mesecno slatki kupus dva puta mesecno pasulj. 😁 nisu odusevljeni. Ja posla kolko hoces Sanjice. Ne smem ni da otvorim ednevnik 😁 strasno. Da unosim akyivnosti da upisem ocene da planove napisem u zaostatku sam. Kao onaj mem na eng "one month of school and im already 2 months behind with paperwork. How is that even possible?" E bas sam tako. Uzas. Icicu sa decom sad y set_nju. Malo da ih smrznem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 8:59:38
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ljisho,srećan rad,ali i uživanje u šetnji.Evo ja da završavam u kuhunji i krećem sa brisanjem prozora-generalka.Pari,jesi li dobro?Ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 9:23:46
|
|
|
|
Maraj
|
Flam i ja sam obrisala prozore i oprala zavese. Al meni je to akcija od par dana. Ne mogu sve jedan dan. Mi kuci. U izolaciji deca i ja. Mm otisao da snima pluca...i tako...nista novo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 9:34:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Dobro jutro. Sanjice svuda je opsti haos a ovaj put mi se cini kao da pod prisilom drze skole otvorene. Krug se steze iskreno ja bas dosta ljudi znam da je pozitivno. Ja pravila palacinke deci. Sad cu u akciju. Da izvadim meso iz zamrzivaca kuvacu slatki kupus danas. Rekla sam dva puta mesecno slatki kupus dva puta mesecno pasulj. 😁 nisu odusevljeni. Ja posla kolko hoces Sanjice. Ne smem ni da otvorim ednevnik 😁 strasno. Da unosim akyivnosti da upisem ocene da planove napisem u zaostatku sam. Kao onaj mem na eng "one month of school and im already 2 months behind with paperwork. How is that even possible?" E bas sam tako. Uzas. Icicu sa decom sad y set__nju. Malo da ih smrznem Ja kad pomenem rec kupus, prevrne im se zeludac. 🤣 Cuti Ljiso, ne podsecaj me na posao. E-dnevnik sam zavrsila, ali ceka me brdo drugog posla.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 9:37:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Milena,u strahu sam zbog kovida...bas se suzava obruc.nista nije naivno...a ljudi neodgovorni..evo mm direktor dosao danas na posao,a zena mu pozitivna!?! Sanjice i ti cekas ciklus? I ja...i bas me baca,nocas mi se mantalo..hormoni.nemir...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 9:46:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cekam Von. Nadam se da ce doci😁 Haha. Maraj, rekla sam necu prati prozore do sledeceg lepog vremena🤣
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.11.2020 9:47:47 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 9:55:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Ni ja ih vala neću prati skoro, nemam snage. I ja čekam ciklus, već me muči stomak.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 10:39:30
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja sam juce prozore..od mene dosta...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 11:46:40
|
|
|
|
Maraj
|
Von to je krivicno kaznjivo koliko ja znam, da izlazi iz kuce, ako mu je ukucanin(zena) pozitivan
< Poruku je uredio Maraj -- 12.11.2020 11:47:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 12:01:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,to je debil od coveka..a ditektor?! Ko mu sta moze od radnika..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 12:45:17
|
|
|
|
Andjelcicc
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobro jutro. Milena, mama se nije testirala jer nisu hteli. Ma, nemam želju da pisem o njihovim budalastina. Samo cu da napisem da nije kod nas uopste sjajno sto se tice organizacije u kovid ambulantama. Moje spavaju, ja sam nesto glocnula. I vratila sam se u krevet. 😊 Kasnije cu da se uhvatim posla. Sanjice, nije jedina koju nisu hteli da testiraju, znam masu ljudi, budalastine, ne moze svako da izdvoji 6000 da bih uradio test. Nadam se da ce biti dobro...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 12:51:19
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Flam i ja sam obrisala prozore i oprala zavese. Al meni je to akcija od par dana. Ne mogu sve jedan dan. Mi kuci. U izolaciji deca i ja. Mm otisao da snima pluca...i tako...nista novo... Da,Maraj,rasporedim i završim.Sad sedoh malo,pa nastavljam.Budite mi dobro.Pročitah šta si pisala.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:23:03
|
|
|
|
pari
|
Ja išla da se ofarbam i ošišam, kao spremam se za odlazak...polako... Bolje mi je...iako me prepodne bolela glava, sad mi je bolje.Mm je danas rođendan pa sam pravila torticu da proslavimo mi 😊 pevali smo mu pesmicu i poslali... Maraj, kako ste?Druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:36:42
|
|
|
|
smeško
|
Dobro vece!Smrzli smo se na igralistu. Grickam lesnike i grejem se pored radijatora. Ljisho, moji obozavaju kupus i pasulj. Karfiol, spanac, brokoli...kiseli kupus...bas sam zadovoljna. Nervira me sto ne jedu luk. Samo po naredbi. Jedino J ga jede, on place i zvace.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:41:35
|
|
|
|
flamingos
|
Smeško,zahladnelo.Išla sam da pazarim za slavu,sve sam kupila.Samo sutra do pijace da odem.Stan sređen,ostale sitnice,završiću sutra.Mašina se osvetila od pranja.Čeka me peglanje.Pari,divno,drago mi je i zbog putivanja,a i što si dobro.Pozdrav svima.Sedoh ds sačekam da odgledam slagalicu i da malo odmorim. Maraj,kako ste?Mislim na vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:43:58
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Mi standardno u kuci. Suprug ima kontrolu 22.ako sve do tad bude u redu. Tako da verujem da smo do tada u izolaciji. Seca cas dobra, cas divljaju...i oni poludese u kuci. Smesko, al jedu ga u jelu jel da, u tom pasulju npr. Tako da je i to ok
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:44:21
|
|
|
|
smeško
|
Flamingos, koja slava? Pari, okaci neku slicicu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:46:09
|
|
|
|
smeško
|
Maro, deci je najgore. 🥺 Ko ide u nabavku? Da, jedu u hrani, ali sirovo da zagrizu nikako. Joca i ja to jedini jedemo svakog dana. Zato imam zvake na sve strane po kuci. 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:48:38
|
|
|
|
Maraj
|
Smesko ja uzela beli luk, pa evo vec 2 dana, progutam po 1 čen.mm nece. Smesko za sad imamo sve u kuci. Navukli, ko da smo znali. Ustvari meni bila plata pa smo isli u nabavku. Tako da jos imamo "zaliha" od poslednje plate
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:51:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
bljakic beli luk. Ja to ne mogu da smislim. Osim kad ubacim u kuvanje. Mm me nervira kad jede u nezgodno vreme, Kod mene danas dan dan za razvlacenje. Citam nesto za faks. Kupila sam nam vitamine. Prosetali smo mm i ja.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 12.11.2020 18:52:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Inace, htela sam da skuvam za nedelju dana sestri i da joj ostavim u dvoristu. Ali nece.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.