Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:15:22
|
|
|
|
miskic
|
ma, sta sada da radimo..... Sta je tu je! Ja nekako samo taj dan kada padnem u depresiju a sada sam vec OK i jedva cekam da ponovo krenemo u akciju! Ne znam sada da nadjem onaj graf. od prosli put jer mi je sada krenuo novi. Evo ovaj sto sam postavila a bila je i horizontalna linija na 36.5. Ljubim vas sve puno!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:16:52
|
|
|
|
miskic
|
da, da, poznata si ovdje po tome! Odusevis me svaki put! I ja sam takva ali uglavnom prema sebi. Samokriticar pretjerani....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:21:40
|
|
|
|
miskic
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:22:24
|
|
|
|
miskic
|
evo ga Taske, nasla sam...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:22:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da ne vredi utrogestan jer mnoge žene koje ne mere BT to ne bi ni primetile jer bi to smatrale redovnom M. Dobila sam tačno tog dana kada sam i trebala, a da nisam merila T ne bih ni posumnjala. To valjda znači da nije dovoljan samo dobar progesteron da bi se zadržala trudnoća (tako nekako je meni Lenče objasnila ili sam ja to ovako razumela ) Ne znam ali mislim da ću prestati da merim T kada mi se završi ovaj ciklus.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:23:06
|
|
|
|
Anoniman
|
I onda je sledeći dan skočila na 36,7? Pa, jutro je pametnije od večeri, idi spavaj.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:24:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Ne znam ali mislim da ću prestati da merim T kada mi se završi ovaj ciklus. Pa da, sad kada si mene navukla, ti ćeš da pobegneš.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:25:06
|
|
|
|
miskic
|
jest bas! Lupetam ovdje a nenaspavana, a ujutru radim i treba ustati! Poludela zena! Ajd' laku noc vam pa se cujemo sutra!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:30:15
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kad je crvena linije isprekidana, jel to znaci da moze da je pomeri? Oznacio mi je 9dc Juuuuhuuuu ima li koga?! Da. Isprekidana linija označava da FF nije siguran da ti je O bila tada. Jel ima neka iskustva sa ovom isprekidanom crvenom? Da li se uglavnom pomera ili ne?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:30:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Neću da bežim, ali bolje razumem tuđe grafove nego svoje Shvatila sam da program FF i ja nismo baš uvek na istoj talasnoj dužini Glupo mi je to što ako upišeš da si na bilo koji drugi način utvrdila dan kada ti je O (npr. lh trakice ili maybe baby) FF ti podvuče O taj dan zanemarujući sve principe na kojim je zasnovan. Ne poštujem ljude bez svojeg ja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:31:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se pomerala, i ostala isprekidana do kraja.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:34:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Može i da se pomeri i da se ne pomeri - pravilo je da nema pravila, ali ja mislim da će tebi da se pomeri s obzirom na dužinu ciklusa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 23:36:59
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Može i da se pomeri i da se ne pomeri - pravilo je da nema pravila, ali ja mislim da će tebi da se pomeri s obzirom na dužinu ciklusa Verujem da ce mi sledeci mesec biti puno lakse! Po mogucstu , ali i ako ne uspe bar cu imati predstavu kad je O! Katjice
< Poruku je uredio Suncicabg -- 13.12.2009 23:37:55 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 8:40:50
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Dobro jutro! Mislim da denes ili sutra da dojde
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 8:47:26
|
|
|
|
Dudu25
|
Sanjaaa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 9:21:55
|
|
|
|
Lilly*
|
Sanja, ne mora da znači, još nije ispod crvene
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 9:37:52
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Znam Lilly no sega se pomalku se nedevam. Veke ne sakam da se nadevam zosto posle ke bidam mnogu razocarana i celata ke bidam No ajde ke vidam sto ke bide utre. Se nadevam deka ke odime nagore!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 10:07:13
|
|
|
|
Mari86
|
Drage moje..okacicu moj graf da vidite...posto mi se jos uvek nisu pojavile one dve crtice...na dijagramu Pa mi recite sta mislite..mi muckamo stalno za svaki slucaj
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 10:16:23
|
|
|
|
Dudu25
|
Mari, neznam sta da ti kazem ja ovaj mjesec sam pravila graf,ali kad od prilike imas ti ovulaciju koji dan ciklusa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 10:20:56
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 Mari, neznam sta da ti kazem ja ovaj mjesec sam pravila graf,ali kad od prilike imas ti ovulaciju koji dan ciklusa Pa po nekim racunicama na 14dc...a takodje mi u ovim kalendarima pise da mi su mi plodni dani od nedelje tj,od juce pa do petka... ali me cudi zasto nema onih linija...kao sto sve imate?!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 10:37:59
|
|
|
|
Dudu25
|
meni je 3dana bila temp ista i kad sam pisala taj 3dan pokazalo mi je ovulaciju ali sam mjenjala danas ponovo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 10:41:42
|
|
|
|
Dudu25
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 11:40:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Pa po nekim racunicama na 14dc...a takodje mi u ovim kalendarima pise da mi su mi plodni dani od nedelje tj,od juce pa do petka... ali me cudi zasto nema onih linija...kao sto sve imate?! Ako ti ostane povišena T 3 dana podvući će ti linije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.12.2009 11:51:21
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Mari86 Pa po nekim racunicama na 14dc...a takodje mi u ovim kalendarima pise da mi su mi plodni dani od nedelje tj,od juce pa do petka... ali me cudi zasto nema onih linija...kao sto sve imate?! Ako ti ostane povišena T 3 dana podvući će ti linije. EEEE taskeee hvala na odgovoru!!! ovo mi je prvi mesec da merim redovno pa mi je bilo neobicno...vec sam mislila da sam nesto pogresila!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?