Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 12:49:18
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Setila sam se da nisam ni spottinge upisala kloje sam imala od 6-9 Odoh i to da dodam, pa da vidim šta će biti Sta je spottinge? I DPO?
< Poruku je uredio Suncicabg -- 13.12.2009 12:58:39 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:13:01
|
|
|
|
lence
|
Spotting je kad imas samo par kapljica krvi, ili onaj braonkasti ili roze iscedak koji nije pravo krvarenje. DPO znaci Dani Posle Ovulacije.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:14:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
Lence
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:16:49
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Evo, stavila sam spottinge i + betu. Bas me cudi da ti nije ucrtao O 17og dana, mozda zato sto nisi merila temperaturu 21og dc. Bas te briga sad kad si trudna. Tvoj i Sanjin graf su oko ovulacije totalno identicni po obliku, nadajmo se da je i ona !
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:19:18
|
|
|
|
lence
|
Suncice , srecice, gledaj da se malo opustis. I ja sam nekoc planirala odnose k'o vojnu operaciju. Juuuriiiiis!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:27:12
|
|
|
|
Suncicabg
|
9 dc kad mi je obelezio O, nije bilo planski , nikad ne bih predpostavila da je tako rano, sad samo da je i tacno ,jer ce crvena linija isprekidana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:32:45
|
|
|
|
lence
|
Prati malo i cervikalni iscedak uz temperaturu, jos to moze da se pomeri. Nema odmora!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:52:18
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Fala Lence na zelbite da i jas bidem kako i Lilly. Ke mora da pocekam uste nekoj den pa onda ako ne dojde vestica sigurno ke pravam Beta. Se nedevam deka nema da se razocaram!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:53:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Strpi se samo još neki dan, ja sam sve više sigurna da si uspela ovog meseca. Navijamo svim srcem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:55:13
|
|
|
|
lence
|
Drzim ti palceve Sanja! Uvek je ovde ne'ko da podelis svoje vesti sa nama!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:55:53
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Strpi se samo još neki dan, ja sam sve više sigurna da si uspela ovog meseca. Navijamo svim srcem I jas iskreno se nadevam Katjice. Bas sega go analiziram grafikonot na Lilly i da navistina ima slicnosti. I jas navijam so vas da bide
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:05:02
|
|
|
|
Nensi*
|
Sanja,navijamo i cekamo Sve mi se vise svidja tvoj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:13:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ga i moj graf, nadam se da će mi ostati povišena T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:16:08
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Evo ga i moj graf, nadam se da će mi ostati povišena T Toooooooooooo,Katjiceeeeeeeeee Samo neka ostane tako povisena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:21:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj toliko skakati ipak si ti trudnica Stavila sam da malo pratimo i moj ludački ciklus, a i dugo nisam ja vas mučila mojim pitanjima Puno te
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:23:20
|
|
|
|
lence
|
Katjice, ode ti temperatura nebu pod oblake! I neka ostane tamo .
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:25:31
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Evo ga i moj graf, nadam se da će mi ostati povišena T Katjice pa tvojot Grafokon e super. Samo neka tako nastavi. Daj boze i dvete da se raduvame ovoj mesec
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:26:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh, koliko puta sam imala tako lepe školske grafove i nikad ništa, ali sada će sigurno biti Još uvek je rano za prognoze (a i od onog puta kada mi T nije pala već porasla, a ja dobila taj dan, uopšte ne smem da se poradujem), tek je 10 dpo, ima još toliko dana do testa
< Poruku je uredio Katjica -- 13.12.2009 14:27:54 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:27:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanja idemo zajedno na onaj spisak "Zatrudnele smo" a usput ćemo da povučemo još nekoliko devojaka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:29:32
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Moze i toa site koj se obiduvaat da postanat !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 17:14:17
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Mozebi e cudno ova no sakam da prasam nesto. Znam deka BT se meri nasabajle i toa sekoj den vo isto vreme (jas i taka pravam) no sega slucajno sedev i rekov da izmeram T (merev vo usta). T mi bese 37.2. Mene mi se cini malce visoka pa sakav da prasam dali toa moze da bide od . Mozebi e dosadno sto ve prasuvam no taa nadez za ............
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 17:17:51
|
|
|
|
Lilly*
|
Zato se i meri ujutru. Bazalna t je t tela pre bilo koje aktivnosti. Tokom dana t tela raste u zavisnosti od aktivnosti, ishrane, a pogotovo uveče, kada je uvek viša, tako da ta t nije merodavna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 17:20:43
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Fala Lilly!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 17:25:17
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 18:05:52
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja kad sam cekala da li ce stici ili ne,merila sam i nekoliko puta u toku dana,i nikada nije padala ispod 37-37,1 Iako se to nije racunalo ni upisivalo,ja sam to radila zbog sebe da sebi dokazem da smo ipak uspeli i bilo je tako
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?