Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 12:49:18
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Setila sam se da nisam ni spottinge upisala kloje sam imala od 6-9 Odoh i to da dodam, pa da vidim šta će biti Sta je spottinge? I DPO?
< Poruku je uredio Suncicabg -- 13.12.2009 12:58:39 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:13:01
|
|
|
|
lence
|
Spotting je kad imas samo par kapljica krvi, ili onaj braonkasti ili roze iscedak koji nije pravo krvarenje. DPO znaci Dani Posle Ovulacije.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:14:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
Lence
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:16:49
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Evo, stavila sam spottinge i + betu. Bas me cudi da ti nije ucrtao O 17og dana, mozda zato sto nisi merila temperaturu 21og dc. Bas te briga sad kad si trudna. Tvoj i Sanjin graf su oko ovulacije totalno identicni po obliku, nadajmo se da je i ona !
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:19:18
|
|
|
|
lence
|
Suncice , srecice, gledaj da se malo opustis. I ja sam nekoc planirala odnose k'o vojnu operaciju. Juuuriiiiis!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:27:12
|
|
|
|
Suncicabg
|
9 dc kad mi je obelezio O, nije bilo planski , nikad ne bih predpostavila da je tako rano, sad samo da je i tacno ,jer ce crvena linija isprekidana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:32:45
|
|
|
|
lence
|
Prati malo i cervikalni iscedak uz temperaturu, jos to moze da se pomeri. Nema odmora!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:52:18
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Fala Lence na zelbite da i jas bidem kako i Lilly. Ke mora da pocekam uste nekoj den pa onda ako ne dojde vestica sigurno ke pravam Beta. Se nedevam deka nema da se razocaram!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:53:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Strpi se samo još neki dan, ja sam sve više sigurna da si uspela ovog meseca. Navijamo svim srcem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:55:13
|
|
|
|
lence
|
Drzim ti palceve Sanja! Uvek je ovde ne'ko da podelis svoje vesti sa nama!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 13:55:53
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Strpi se samo još neki dan, ja sam sve više sigurna da si uspela ovog meseca. Navijamo svim srcem I jas iskreno se nadevam Katjice. Bas sega go analiziram grafikonot na Lilly i da navistina ima slicnosti. I jas navijam so vas da bide
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:05:02
|
|
|
|
Nensi*
|
Sanja,navijamo i cekamo Sve mi se vise svidja tvoj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:13:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ga i moj graf, nadam se da će mi ostati povišena T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:16:08
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Evo ga i moj graf, nadam se da će mi ostati povišena T Toooooooooooo,Katjiceeeeeeeeee Samo neka ostane tako povisena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:21:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj toliko skakati ipak si ti trudnica Stavila sam da malo pratimo i moj ludački ciklus, a i dugo nisam ja vas mučila mojim pitanjima Puno te
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:23:20
|
|
|
|
lence
|
Katjice, ode ti temperatura nebu pod oblake! I neka ostane tamo .
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:25:31
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Evo ga i moj graf, nadam se da će mi ostati povišena T Katjice pa tvojot Grafokon e super. Samo neka tako nastavi. Daj boze i dvete da se raduvame ovoj mesec
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:26:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh, koliko puta sam imala tako lepe školske grafove i nikad ništa, ali sada će sigurno biti Još uvek je rano za prognoze (a i od onog puta kada mi T nije pala već porasla, a ja dobila taj dan, uopšte ne smem da se poradujem), tek je 10 dpo, ima još toliko dana do testa
< Poruku je uredio Katjica -- 13.12.2009 14:27:54 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:27:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanja idemo zajedno na onaj spisak "Zatrudnele smo" a usput ćemo da povučemo još nekoliko devojaka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 14:29:32
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Moze i toa site koj se obiduvaat da postanat !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 17:14:17
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Mozebi e cudno ova no sakam da prasam nesto. Znam deka BT se meri nasabajle i toa sekoj den vo isto vreme (jas i taka pravam) no sega slucajno sedev i rekov da izmeram T (merev vo usta). T mi bese 37.2. Mene mi se cini malce visoka pa sakav da prasam dali toa moze da bide od . Mozebi e dosadno sto ve prasuvam no taa nadez za ............
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 17:17:51
|
|
|
|
Lilly*
|
Zato se i meri ujutru. Bazalna t je t tela pre bilo koje aktivnosti. Tokom dana t tela raste u zavisnosti od aktivnosti, ishrane, a pogotovo uveče, kada je uvek viša, tako da ta t nije merodavna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 17:20:43
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Fala Lilly!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 17:25:17
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.12.2009 18:05:52
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja kad sam cekala da li ce stici ili ne,merila sam i nekoliko puta u toku dana,i nikada nije padala ispod 37-37,1 Iako se to nije racunalo ni upisivalo,ja sam to radila zbog sebe da sebi dokazem da smo ipak uspeli i bilo je tako
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?