|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
12.1.2010 11:38:47   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Maza82

Ma znam mila, ali sad ti je 19dc, a po grafu ti još nije bila, jel da? Ili se ja ne razumijem? user posted image

Ma razumjies se ti, zbog toga sam ti stavila graf da vidis kako mi se blokirala temp ne mrda, sigurno nisam imala o ili neznam sta je, ... cekam da vidim kad budem dobila user posted image  da vidim gdje ce da padne jos

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 1076
12.1.2010 11:52:24   
bluka
IZVORNA PORUKA: Dudu25

Evo moj graf

user posted image

user posted image

veoma je teško i nezahvalno komentarisati ovakve grafove. može se preskočiti mjerenje dan, dva, ali nikako više i pogotovo ne oko ključnih datuma. ff a i nama nedostaju informacije da nešto zaključimo.

na prvom grafu, moguće da je 15 dc bila ovulacija, postoji mali skok t nakon toga (i meni je jednog mjeseca samo sa tim malim skokom konstatovao o) ali nema dovoljno informacija o temperaturama prije pa ne može ni podvući onu horizontalnu liniju (coverline čini mi se) koja je kao neki prosjek dotadašnjih t.

a na drugom, nedostaje kraj ciklusa. nije valjda da ti je trajao samo 21 dan? user posted image a nekad ff i pomjeri dan ovulacije zavisno od temperatura u lutealnoj fazi. kad se kompletira ciklus, lakše ga je tumačiti. ovako je samo nagađanje.

pokušaj biti malo redovnija u mjerenju, znam da je sad bilo slavlja, kasnijeg odlaska u krevet, dužeg spavanja, malo više alkohola. ali, sve se to može unijeti u tabelu pa će ff uzeti to u obzir. a može se i zanemariti takva temperatura nakon neodgovarajućih uslova - označiš ono 'discarded'.

nadam se da sam malo pomogla. user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1077
12.1.2010 12:02:07   
Dudu25
Bluka draga
hvala na svemu, naravno meni je ovo treci mjesec da mjerim, ali prvi sam samo na papir stavila, tako da ne mogu se setiti kad mi je bila tancno, a ovaj drugi sam tacno mjerila od 4dc, do kraja ciklusa 32dc kad mi je dosla user posted image , ali ovdje sam stavila taj graf gdje je bio do 21dc, jer nisam prelistala forum do kraja da nadjem kad sam mjerila na zadnji dan mislim 32dc, pa zbog toga je 21dc...

a za ovaj drugi graf, u pravu si, kasno spavanje, alkohol, ma sve utice, ali nekako mi je cudno jer mi je bas mala temp.
ali sledeci mjesec cu ponovo da mjerim da vidim kakav ce mi biti graf

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 1078
12.1.2010 12:12:18   
bluka

a za ovaj drugi graf, u pravu si, kasno spavanje, alkohol, ma sve utice, ali nekako mi je cudno jer mi je bas mala temp.
ali sledeci mjesec cu ponovo da mjerim da vidim kakav ce mi biti graf

neka te ne brine niža temperatura, to nema puno veze sa ovulacijom, šira slika je presudna.
ja kad mjerim ispod pazuha, nikad nije viša od 36. čak i kad mislim da sam bolesna i da mi je t povišena, izmjerim jedva 36,3. bila sam ubijeđena da imam nižu tjelesnu temperaturu nego većina ljudi.
sad mjerim u ustima, i u prosjeku je, što mi djeluje nevjerovatno. tako da sam zaključila, ja ne znam izmjeriti t ispod pazuha!user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1079
12.1.2010 12:29:13   
Dudu25
i ja samo u usta mjerim temp.
videcu stvarno sjutra kako ce biti jedva cekam jer sam uzela tablete pa da vidim hoce li to mjenjati sto...

a inace i na MB nema paprati, samo nesto gusto user posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 1080
12.1.2010 14:21:14   
zvezdica009

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image

user posted image

Tasha CESTITAM, tek sam sad videla, jako mi je drago zbog tebe, sve najbolje ti zelim! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1081
12.1.2010 15:04:58   
dejana007
ja bila kod doktorke, nisam trudna, tako da cu cekati da dobijem i do tada necu vise meriti bazalnu. Vama puuno uspeha :)

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1082
13.1.2010 10:47:04   
Anoniman
Jel meri neko T? Zašto ne stavljate grafove? user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
  Direktna veza do poruke: 1083
13.1.2010 10:52:01   
Maza82
Pa ja Tašo ne mjerim više BT od kako sam dobila, jer sam se bila previše opteretila sa svim tim, a još sam dobila taj dan kad mi je bila visoka T.. Tako da ću malo da odmorim od svog tog praćenja...

svako zašto, ima svoje zato......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1084
13.1.2010 11:11:43   
Dudu25

Jel meri neko T? Zašto ne stavljate grafove? user posted image

ja merim draga
ali bas mi je bzv graf
nema ovulacije

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1085
13.1.2010 11:12:35   
Anoniman
E da, tvoj sam videla, ali mnogo preskačeš. user posted image

(odgovor članu Dudu25)
  Direktna veza do poruke: 1086
13.1.2010 11:13:31   
Mari86
Ja ne merim više...prvo polomila sam toplomer..pa sam to shvatila kao znak...user posted image
A drugo kada sam videla da je Maza dobila a T bila visoka,razocarala sam se...user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1087
13.1.2010 11:15:47   
Dudu25

E da, tvoj sam videla, ali mnogo preskačeš. user posted image

Bili su praznici pa nisam stigla od pocetka da mjerim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1088
13.1.2010 11:16:18   
slackaa
devojke,ja imam jedno glupo pitanje.
Pocela sam da merim T ali neznam kako povucete ove dve crvene linije?
ja ne razumem user posted image  user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1089
13.1.2010 11:17:13   
Anoniman
Ma šta pričaš Dudu? Pa kakve veze praznici imaju sa tih 2 minuta merenja T? user posted image Ja sam i 1.1. izmerila u pola 8 i nastavila da spavam! user posted image

(odgovor članu Dudu25)
  Direktna veza do poruke: 1090
13.1.2010 11:17:58   
Anoniman
slacka, povući će ti program sam par dana nakon ovulacije (ako upisuješ temperature na fertilityfriend)

(odgovor članu slackaa)
  Direktna veza do poruke: 1091
13.1.2010 11:18:05   
Mari86
IZVORNA PORUKA: slackaa

devojke,ja imam jedno glupo pitanje.
Pocela sam da merim T ali neznam kako povucete ove dve crvene linije?
ja ne razumem user posted image  user posted image

Draga program ce sam da odredi kada je ovulacija bila i podvuci ti linije user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1092
13.1.2010 11:18:57   
Dudu25

Ma šta pričaš Dudu? Pa kakve veze praznici imaju sa tih 2 minuta merenja T? user posted image Ja sam i 1.1. izmerila u pola 8 i nastavila da spavam! user posted image

Nisam bila kuci, bila sam na odmoru draga pa nisam bila ponjela toplomjer sa sobom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1093
13.1.2010 11:20:37   
Anoniman

Nisam bila kuci, bila sam na odmoru draga pa nisam bila ponjela toplomjer sa sobom user posted image

Cccccc, neozbiljna si, ni ja nisam bila kod kuće, nego na odmoru! Toplomer sam poslednji spakovala, jer mi je trebao to jutro, i kada smo stigli na zimovanje, njega sam prvog raspakovala pored moje strane kreveta. user posted image

Slacka, FF izvlači crvene linije par dana nakon O, tako da svaki put kada imaš neki pad T, to je potencijalna O. user posted image

(odgovor članu Dudu25)
  Direktna veza do poruke: 1094
13.1.2010 11:21:35   
Sanja.L.S
Eve go i mojot grafikon, samo neznma dali nesto moze da se vidi od nego. Jas sekogas imam O nekade okulu 18-21 den.

user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1095
13.1.2010 11:21:41   
Anoniman
Šalim se malo, Dudu, nadam se da shvataš da ovo nije kritika. user posted image

Nego, gde je moja draga lence?! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1096
13.1.2010 11:23:24   
slackaa
ali u kom to programu vi pisete?
ja sam skinula sa neta kao neki papir koji je kao ovi  vasi ali nema tih crta? Izvinite jos jednom na ovakvom pitanju ali ja to do sada nisam radila user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1097
13.1.2010 11:23:40   
bluka
evo mog.

user posted image

mjereno svakog jutra u isto vrijeme, ali ja obilježim manjak sna pa otuda nekad bijeli kružići.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1098
13.1.2010 11:23:56   
Dudu25
Videcu kako ce mi biti sledeci mjesec graf, pokusacu svaki dan da mjerim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1099
13.1.2010 11:24:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: slackaa

ali u kom to programu vi pisete?
ja sam skinula sa neta kao neki papir koji je kao ovi  vasi ali nema tih crta? Izvinite jos jednom na ovakvom pitanju ali ja to do sada nisam radila user posted image

Ma pitaj slobodno!

www.fertilityfriend.com

Imaš Logg in free...

(odgovor članu slackaa)
  Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here