Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 21:34:33
|
|
|
|
flamingos
|
Nema nam Smeška.Svi brinemo.Javiće se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 22:08:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jutros padala kisa pa bilo i hladno poprilicno. A ova kuća je leti ionako hladna pa se još ohladilo unutra uz kišu. Baš smo se lepo ugrejali i kuvali kafu 😂 Posle ručka više nismo ložili. Paru, srećan put 👍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 22:12:26
|
|
|
|
smeško
|
Dobro vece! Evo nas, konacno su dvojica od trojice u krevetu. Jos da navatamo poslednjeg. Danas smo isli kod pedijatra, pa u lab, pa po rezultate, pa kod pedijatra,....Pojma nemamo sta je. Nalazi ne idu u pravcu kovida, ali neke virusne infekcije ima. Takodje ima i salmonele, pa se cini da su se poklopile i iskombinovale. Dehidrirao je, pa sam pola dana navijala alarme na 5 minuta. Cini mi se dok se okrenem on zvoni, pa navijaj ponovo...nista ne uradih valjano. Dobar je i slusa. Bar nesto. Vadili su mu krv iglom za odrasle i malo ga isekli sa njom, nije pisnuo. Bas sam bila ponosna na njega. Vukla sam i M i J sa sobom, jer je mm bio u PU u Pancevu, neodlozno. U medjuvremenu su nam stigli J rez stolice i on ima salmonelu. Tako da je ocigledno da ju je on prvi i doneo, verovatno iz vrtica, jer je pre njegove epizode sa grcevima dosta dece prijavilo stomacni virus. Da nije M nadrljao sa dijarejom ne bismo ni radili koprokulturu. I tako. Cekamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 22:24:41
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro Smeškk kad ne ide u lravcu kovida.Bravo za hrabrog dečka.Da,iz vrtića pokupe svašta.Hajd budite dobro.Pokušaj i ti da se odmoriš,znam kako je to,nespavanje,brige...Ljubim vas.Držite se.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 22:59:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Smesko,sta je radio kod mene u Pa? Bitno da ide na bolje,on tako reaguje,a mali je..I mi smo svi u krevetu,napokon,ranije nego prethodnih dana..ali niko jos ne spava..Otisle su sveki i zaova,napokon nasa rutina.Imala sam razgovore sa direktorima,vezano za moju platu,trazila sam...razmislice...u fazonu ne jos,da me "kazne" sto sam bila na porodiljskom,i to 3 puta...mislim se,ima Boga...imaju i oni decu,koju su jedva dobili,neka misle na dalje potomstvo....Kako je glupo kad radis u firmi gde ima previse subjektivnog vrednovanja,kako da objasnim.. Mm kaze da trazim novi posao..sa ovim iskustvom i znanjem bi mogla daleko da doguram...ali onda deca i porodica trpe..sto znaci da karijera mora jos da trpi..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:06:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro vece... Smesko, bitno da nije kovid. Dok ja sve ukapiram. Smesko,imas tri sina? Najmladji je doneo iz vrtica? Pa se i starijem poklopilo salmonela i neka virusna infekcija? Da brzo prodje svima i da ozdravite. 💖💖💖 Ja se zakacila sa mm.. ja mu kupim pivo on me iznervira za sladoled,panicar 😥😥😥
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:08:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Mirko,sto za sladoled? Moji jedu i 2 dnevno,kupim im u Lidlu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:11:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pa da ne pojede slucajno ovaj mali jos kpji sladoled jer ce da ga zaboli grlo a onda ce da ide kod dr a onda ce da dobije koronu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Kakav covek 😥😥😥😥Kakva crna hronika.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:14:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Smesko, ima tri momka. Dobro vece. Moje su legle, ali jos cavrljaju. I ja sam legla. Mirko, pa sto ste se posvađali.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:14:52
|
|
|
|
emicaa
|
Mirko znam da nije smijesno ali ja se smijem ko blesava 😂 ovaj moj pojede i po tri dnevno,jos nije zbog toga zavrsio kod doktora 😂
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:16:54
|
|
|
|
Milena18
|
Smeško, namučiste se. Nadam se da će već sutra biti bolje. Uh Mirko, ne nerviraj se ako ikako možeš. Ja sam baš umorna, uskoro ću u krevet. Rođendan nam je bio lep, M je uživala. Sutra ide kod babe da proslavi tamo sa drugaricom iz komšiluka, to je jedino dete sa kojim se ovih dana viđa. Laku noć, mame!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:24:02
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jao emice 😂😂😂 Sad kad mi to kazes i meni bude smesno.. Sanjice, mm se nesto utripovao da ako pojede sladoled onda ce da ga zaboli grlo a onda ce da ode kod dr a onda ce da dobije koronu a onda ce on da dobije od njega i tesko ce to podneti 😣😥 Jer mm ima 42 god. On je rizicna grupa. I ja mu rekla da bolje da izvrsi samoubistvo onda 😃 nafavno da nisam mislila stvarno ali kad je vec izrezirao takav dramatican film u glavi...I ne znam zasto je uopste on rizicna grupa a sportista je bio ceo zivot, samo poslednjih par godina manje igra fudbal 😥😥😥
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:24:25
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,proćiće i ta faza,mislim na tatu.Tako je i moj mm paničio,sad je već druga priča.Nekako smo u strahu kad su manji po pitanju toga-te nemoj ovo,te pazi ono.Kako raste sve to prolazi.I onj stiču imunitet,tate spuste loptu i milina.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:30:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mirko, mnogi su uplaseni. Secate se mene pre neki dan. Vec sam sebe videla među kovid bolesnicima. Razumi ga. Svako drugacije reaguje. Nazalost ovo vreme vreme iz tebe izvuce najgore.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:30:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Najvise me to i nervira.. kako da stekne imunitet, kad on panici.Mada jesi u pravu (mama) Flamingos 😊😊😊 Vremenom ce da spusti loptu , nadam se...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:38:13
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:43:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sanjice, znam sve.. i razumem sve. Ali bas je sads sam sebe ubedio u to. Nisam nastavila dalje pricu niti ulazila u svadju.. da ne bi otislo predaleko.. Jos onaj voditelj danas u emisiji " 150 minuta " prica kako je roditelj postavio sator ispred kovid bolnice jer mu je dete zarazeno 😣I bas mm gledao tu emisiju 😣😥Vreme zaista izvlaci iz nas nesto ruzno i tuzno.Procice sve...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:47:58
|
|
|
|
Tiziana
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko 😣😥 Jer mm ima 42 god. On je rizicna grupa. Stvarno mislim, 42 rizicna grupa.. kuku.. . ja da se pokrijem onda usima i da ne izlazim iz kuce...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:51:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Haha..Ma on je panicar. Gde bre rizican toliko. Ovde u nasem mestu zena od 60god bila pozitivna i bila cak i prevezena hitno u kovid bolnicu i zena se vratila kuci posle ne znam ni ja koliko dana. Uglavnom ozdravela je. Ali razumem ja njega zaista. Nismo svi isti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:53:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Smesko Da vas sto pre prodje, da se ne mucite vise.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 23:55:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde si mama Jo? Zaspala deca? Cim si se pojavila, mora da su svi zaspali.Ima neko vezbanje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 7:35:56
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Kafa! Mirko, slatko se ismijah. Šta će čovjek, otišao predaleko, pa i do sladoleda. Pusti, neki ne mogu od panike kontrolisati sebe. Ne kazem da je situacija bezazlena, suprotno, ali to je već film, kako ti reče. Mi danas idemo poslije doručka. Na rijeci smo, u kampu, mislim da se mozemo lijepo izolovati i biti sami. Nije mi rjesenje ni zatvoriti se u kuću. Na more nisam htjela sada, kontam šta ako mi nešto bude, a prešli granicu. Sami, šta bi M. U Neumu gužva sada, možda u septembru odemo na par dana. I ovo je dalek put, ima 300 KM, ali mi nekako drukčije, Bosna je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 8:11:45
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Bebi, lepo se provedite. I ja sam sve bliže tome da odemo negde na kampovanje na para dana. M bi to bilo zanimljivo, a izbegli bismo gužvu. Smeško, kako ste danas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 8:27:11
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Mirko, sta ti znaci to ima 42??🤣Pa i moj ima 42 godine. Smesko, kako ste danas? Ja ne znam zasto doktori izbegavaju toliko da daju infuziju, jos po konstatacijom da je dehidrirao. Neka vassti pre prođe. Milena, drago mi je da ste se lepo proveli. Bebi, uzivajte, salji slike!!!
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 8:50:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha Mirko Zaspali svi a ja naravno vezbala opet u 23:00 sad me evo svaka koscica boli od jutros... Sto bi emica rekla ,,ne osecam ni krilca ni noge'' Milena, kako je prosao rodjus? Bebi, uzivajte i lepo se provedite i pazi sta kucas u pretrazivac Smesko, kakva je situacija?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?