Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 19:07:44
|
|
|
|
Milena18
|
Daaaa, petak! Još jedna radna nedelja pa odmor. Ja išla na ultrazvuk abdomena, sve ok. Nadam se da neću morati kod lekara u skorije vreme, ove godine sam išla više nego ikada u životu. Smeško se nije javljala ili sam ja propustila? Pari, verujem da ti je jako teško. Lepo putujte i javi se kada stignete.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 19:11:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Milena, jos malo i ti da odmoris. smesko se juce javila. Danas nije.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 19:42:05
|
|
|
|
Tiziana
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Daaaa, petak! Još jedna radna nedelja pa odmor. I ja jos jedna radna nedelja pa odmor. ne mogu da docekam..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 19:58:14
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,srećan put.Znam da ti je teško...Nadam se da uskorl svi budete zajedno.Milena,još malo pa odmor.Super.Opet kiša.Danas pripeklo i eto stiže kiša.Sve sam završila.Dosta je za danas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 21:15:58
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sanjice, imali smo majstore, doneli nove prozore. Poato nismo dugo islj na plac... mislim nismo se aktivirali. A ove godine digli jos dva objekta. I plus novi prozori sada i mi neke solarne lampice i bele cigle... ma svasta dmo uradili.. A sta vi radite mame? Kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 21:41:31
|
|
|
|
smeško
|
Dobro vece. Zaspali su konacno, da mogu da uhvatim telefon ili daljinski. Mame, bas volim kada citam sta ste radile, tako imam utisak kao da mi se nesto desava. Ja sam u kuci ili kod lekara. N je danas stigao i drugi rez-salmonela. Ocekivano. Samo ne znam da li je moguce da ga ovoliko muci. Duze od dve nedelje. Jutros je opet povracao, glavobolja, vrat ga boli (mozda od klime). Malaksao je, stres mi je otisao na 1000%. Skoro nisam bila ovoliko zabrinuta. Dobio je i ab od pedijatra, pa videcemo. Ne ustaje ni da proset_a po kuci. Placem od muke u drugoj sobi, duvam, stenjem, pa izadjem. M je dobar. J je zahtevan, smatra da treba da bude u centru paznje i samo vristi. A ja ujedam. Pari, nadam se da se necete jos dugo razdvajati, bas je tesko. Sanjice, je l'' se zamaras zbog gvozdja? Sve mame, hvala vam. Za svu podrsku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 21:45:46
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Smeško,rasplaka me.Biće to sve ok.Proćiće,držite se.Kad su mali,muče se,a mi brinemo.Duše mile.Šaljem vam bezbron poljubaca za brzo ozdravljenje.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 22:05:18
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Smesko, da brzo prodje sve. Uz tebe smo... mislimo na tebe.. imas nasu veeelikuuu podrsku.. Velikiii zagrljaj 💖
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 22:31:57
|
|
|
|
mama Jo
|
smesko, jeza me prodje od tvoje recenice. Bukvalno sam se setila kako je kod nas to sve izgledalo u martu... Dve nedelje dan/noc proliv, nju je toliko boleo stomak... Onda je i malu strefilo ali je nekako brze proslo i nije toliko uhvatilo. Ja sam bila van sebe, mm takodje. Jako stresno... Jako. Puno te grlim, i nadam se da ce vas sto pre proci, dve nedelje je dosta. Jesu vam rekli nesto za ishranu kod salmonele?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 22:35:02
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko sve ce biti u redu,izguraj jos nekoliko dana i onda ce sve biti kao prije.Nedaj sePari javi nam se kad stignete,mislim na vas.Da se sto prije vratite tu.Ovi moji jos budni,oci kao kod sova.Neka ih jos veceras i sutra pa se onda vracamo rutini i spavanju prije pola 10.Gledam danas Dorin ranac i neka me tuga obuzela
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 22:45:01
|
|
|
|
Milena18
|
Smeško, i dalje vam niko ne spominje infuziju? Sećam se kad je moj brat imao stomačni virus kao mali, toliko je bio dehidrirao da na nogama nije mogao da stoji, bio je i u bolnici tada. Nadam se stvarno da će kod vas uskoro krenuti na bolje, drži se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 22:46:24
|
|
|
|
emicaa
|
Dora je sa 4 mjeseca imala gadan stomacni.Nisu joj mogli davati infuziju nego su preko sonde davali tecnost.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 7.8.2020 22:50:51
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.Možda nestane struja,pa neću moći da vam poželim laku noć,što inače radim svako veče.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 7:08:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Smesko i mok brat je imao salmonelu. Nije mogaoda hoda. Tata ga nosio na rukama u bolnicu i naravno zadrzali su ga. Ne kapiram kako vam nisu dali infuziju. Pa dete bi zivnulo momentalno. O drzavo.... Drzite se. Ja juce pekla rostilj za sve (nas, bratance i moje roditelje). Danas nemam pojma sta cu kuvati. Sinoc umesto da sam radila ja gledala prvo film delivery man. Covek koji je donirao spermu 690 puta i ima 533 dece 😂 poale toga Dzon Vika. Kad sam pogledala na sat slog me strefio. P se peobudio a D joa spava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 8:04:07
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Gde ste mama?Evo ja pijem kafu,izvolite,pa odoh tortu da pravim,sredim kupatilo itd.Prijatan vikend.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 8:06:23
|
|
|
|
jess021
|
Jutro!!. E Ljiso, Ljiso.... Samo ti gledaj filmove novom... Mi juce opet isli do grada, radovi fino napreduju, posle isli do igralista, ove je i nocas padala kisa. Sanjice, kako si? Smesko, odvedi dete da negde privatno primi infuziju. Kako ste danas?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 8:22:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Jako bolovi kod salmonele jeste... Moj savet ti je da pratis sta dr kaze, kad lroceni da treba infuzija reci ce. Nadam se da nece doci do toga i da ce zivnuti tj.da vec jeste. I ja sam sinoc posla da gledam film, ali sam zaspala vrlo brzo 😁 Ljisho, sta batke radi? 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 8:23:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hehe jess muza sam ranije obavila 😂 pa sam mogla da gledam filmove jer su svi spavali. Malo i ka da uzivam kad svi spavaju a ne ja vecito radim kad se oni komiraju. Hehe.. Znaci Jess i vi ste u radovima. Mi jos uvek verovali ili ne. Mm treba danas da prenese neki namestaj. I hocemo da farbamo lamperiju u ulazu u boju slonove kosti (u toj boji su nam vrata sva u kuci) tu nam je civiluk kad se udje i mislim se nesto to ce mi biti najlepsa promena 😁 a svasta smo uradili ali ce nam sad ulaz u kucu biti bas lep sa novim steoenistem hehe.. Muz nas evo tera opet u Futog 😂 mi se i dalje ne damo. Reko sta cu tamo bice 32 stepena cele nedelje. Da prokuvamo deca i ja. Mi smo naravno vec u akciji
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 8:27:16
|
|
|
|
jess021
|
O da, napokon, ali dobro. Znam o cemu pricas, ja zato ujutro navijem sat da ustanem pre svih, uvece se komiram. Ovde nemamo ni tv, ali ne marim. Kad ce opet toplo? Necu ni da gledam prognozu. Celog jula su se kupale mozda 5 dana u bazenu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 8:43:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Uu mi smo bas koristili bazen. I juce smo se kupali. Vreme kaze bice i danas provale oblaka u neko doba a bice 32 stepena. I cele nedelje pise 31 ili 32. Kad zaredja nedelju dana kise i nize temp. Tipa 26. Odlazimo z Futog. To mi je kao optimalno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 8:52:16
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro. Grlimo vas sve! Citam sta piset_e. Idem da se bavim doruckom. I meni se ide nekud van Beograda. N je trebao u kamp sa klubom, ali to je propalo, ne dolazi u obzir toliki napor kada ozdravi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 13:22:50
|
|
|
|
pari
|
Mi stigli, sve je super proslo osim sto sam mrtva umorna...proci ce...i tuzna...proci ce i to
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 13:29:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Bolje sam. Evo me leskarim sa Sofi. Stiglu su joj udžbenici, pa ih je pregledala uzduz i popreko. Sad cita iz citanke😁 Sutra cemo u skitnju. Dosta smo sedeli kod kuce. Mozda je dr za smeškinog sina procenila da ne treba infuzija. Ipak ga je ona videla.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 13:29:38
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pari, ne znam da li da pozelim dobrodoslicu 😣 Procice sve. Misli pozitivno. Bicete ponovo zajedno. Jel deca bila dobra tokom putovanja?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 13:32:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
pari, grlim te na daljinu. Idi kod tvojih da ne budete vas dve same kad ti vec sin nece biti tu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?