|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/20
7.8.2020 9:28:53   
flamingos
Dobro jutro.Šta radite mame?Evo ja da popijem kafu,pa odoh u kuhinju.Danas da popeglam i stolnjake,a imam i detetove stvarčice da popeglam.Ostalo mi po dvorištu još koje šta da završim.Ivanka,čestitaj mami rođendan u moje ime,da je živa i zdrava još sto godina,a i vi sa njom.Lep provod vam želim.Hajd na plažu da nas poslužiš i da nazdravimo.❤

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 376
7.8.2020 10:04:12   
Mirko Svirko
Dobro jutro..

Bebi,lepo se provedite.. Jess, ako mi verujes meni nista ne znaci ta njegova brojka, ali se gadno istripovao.. 😂😂😂

Mama Jo, jel ti vezbas 2x dnevno?

Ivanka, sada vidim, srecan rodjendan tvojpj mami.. da je ziva i zdrava jos dugooo.
Flamingos, danas si bas vredna 😚

Mi naravano tek sada ustali..  

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 377
7.8.2020 10:07:54   
flamingos
Hvala Mirko.Moram da završavam jedno po jedno.Jedan deka je uvek govorio"Ne radim ja što volim,nego što mlram".Spremajte stvari za peglanje,mama Jo,hajde kuckaj a meni izporučite stvari na peglanje.😀

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 378
7.8.2020 10:19:21   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Dobro jutro..

Mama Jo, jel ti vezbas 2x dnevno?

Ma kakvi bre, jednom. Pola sata traje trening a ja tih posla sata dnevno mogu da odvojim za sebe tek uvece kad one zaspu i odradim sta imam, zato i krecem u 23h 😔

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 379
7.8.2020 10:21:36   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Spremam mlađoj dorucak. Starija jos spava. Posle cu do prodavnice. Malo cu da proset_am. Nisam danima izlazila. Sutra cu pranje i ribanje. 

Budite dobre. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 380
7.8.2020 10:23:16   
mama Jo
Sanjice, jesi zivnula skroz?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 381
7.8.2020 10:27:59   
Sanjica26 RR
Nisam potpuno živnula, ali ne mogu vise da lezim. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 382
7.8.2020 11:23:22   
emicaa
Ivanka srecan rodjendan mami.

Smesko kakvo je stanje danas?
Sanjice godice ti set_nja.Ja cu se posle vidjeti sa drugaricom ,taman da se djeca malo igraju.Ona je poljakinja,super zena.Bas smo kliknule

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 383
7.8.2020 13:26:12   
Sanjica26 RR
Sta je ovo? Utihnule su teme. Nemoguce🤣

Sad sam set_ila. Nema nagradne igre, pa nema pisanja. 
Moram da se vrnem do prodavnice. Umesto bronhi bombona, uzela sam negro. Kore sam ispekla

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 384
7.8.2020 13:39:25   
pari
Nama je sinoć bilo divno veče, šetali se po Njujorku, čak smo i igrali kratko uz dj-a na keju :) T jako voli da igra...

Sad pakovanje i uveče letimo :( Stomak mi je u čvoru...
Sanjice, bolje si malo, dobro je...Smeško, kako ste danas?Bebi, super što idete na kampovanje, svaka čast!
Šta radite druge mame?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 385
7.8.2020 13:46:05   
emicaa
Pari potpuno razumijem zaj osjecaj,nekako vam  bas brzo prodje.Kako je tm,on opet ostaje sam

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 386
7.8.2020 13:48:01   
Duškić
Bila sam do prodavnice , ova maska me izludjuje, vruce mi je jos vise od nje.
O, pari..dj..pa meni je to super izdjuskas .
Da, Sanjice , nema akcije kad nema nagrada.
Bas sam umorna.
Posle odoh na kafu sa drugaricom.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 387
7.8.2020 13:55:09   
flamingos
Ko kaže fa nema pisanja?Pogledajte u teme.Mahom ponešto ispisah u svakoj.Ja sam uvek tu i kada ina nagradnih igara,a i kada nema,moliću lepo.😀Uostalom,,takva su pravila kada su nagradne igre,kako drugačije da se osvoje nagrade ako se ne piše?Prema tome,razumemo se.❤

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 388
7.8.2020 13:56:49   
pari
Emice, mužu će baš biti teško...sam...

Ja ipak imam njih dvoje...

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 389
7.8.2020 14:11:45   
vonavoj
Pari,ne daj se..mogu misliti koliko ti je tesko.

Ja izasla sa posla,izlila nam se kanalizacija..smrdi uzas..taman da iskuliram dok M spava😁

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 390
7.8.2020 14:15:22   
mama Jo
Ne valja kad se pise po temama ne valja kad se ne pise... Sto bi rekli - svijetu se ne moze ugoditi.

Mi bili napolju sa drugarima, nasli hlad i bas su se izigrali. Sta cemo poposne razmisljam. Treba mm bicikle da nesto namontira pa mozda bi mogli da se vozamo.

Pari draga, verujem kako vam je oboma. Zagrljaj za vas 😘
Smesko javni se kad mozes.
Ivanka neka ti je mama zdrava i srecna jos 100 godina ❤️

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 391
7.8.2020 14:23:41   
flamingos
Upravo tako,nama Jo.Ma da smo mi živi i zdravi.Kome snera naše pisanje ne mora da čita.😀

Pari,uz tebe sam svim ❤Smeško,jeste li dobro?Pozdrav svima.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 392
7.8.2020 14:32:18   
Sanjica26 RR
pari, bolje jeste ali se brzo umorim.

Von, iskuliraj😁

Direktna veza do poruke: 393
7.8.2020 14:50:55   
Ivanka 75
Dobar dan. Idosmo do grada, opet cekasmo malo u koloni 😏

Grad puuuuuuuun, naroda ko da je petak 😂
Kupismo pecenje za rucak, komplet lepinje za dorucak i nazad na plac. Malo padala kisa, ali maaaaaalo. Sad se vrtimo, ne znamo sta da radimo, nocas takva kisa pala, cele stepenice mokre bile. Do 7me stepenice dosla a stepenice sa 3 strane zatvrene. Mnogo se ispadala nocas. Pari, od sveg srca vam zelim da brzo resite sve. Nadam se da ce bivsi sad kad ima drugo dete popustiti. Ipak i tm mnogo pati, njemu cela porodica nije sa njim. 

Direktna veza do poruke: 394
7.8.2020 15:32:04   
Mirko Svirko
Sta radite zene?

Ja spremila rucak. I moram da ga ponesem na plac. Jer nam dolaze majstori na koje sam ja zaboravila inace.
Snesko,kako ste vi?
Pari, drzite se.. nadam se da cete opet biti zajedno u skorije vreme.
Mama Jo, ti bar treniras.. moram da de nateram na neki trening.. Bas me hvata muka kad me neko pita jel bata il seka. Posto mi samo stomak poraso. A znam da nisam trudna. Mda bolje da zatrudnim.. 😂😂😂

Direktna veza do poruke: 395
7.8.2020 15:53:36   
Sanjica26 RR
Mirko, nesto majstori rade?

S i mm odose po auto kod majstora. Konacno da dete malo proset_a. Otisao mi je hladnjak, a trebace mi od septembra. T i ja smo same. 

Direktna veza do poruke: 396
7.8.2020 16:11:40   
mama Jo
Mirko i ja sam pocela tek pre 2 meseca da treniram. Isto tako sam kukala kako moram a nikako da krenem. I onda sam se naterala i sad je lakse, jedino mi je problem vreme za trening. Ali dobro, ne odustajem pa makar u ponoc trenirala 😁

Ja boh tako isla u neki soping. Sad bas pricam sa mm da mozda sutra odemo kod mojih na jedan dan, pa da smugnemo u outlet nas dvoje. Nesto mi se ne ide u trzne centre ovde, a opet outlet je na otvorenom.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 397
7.8.2020 16:22:45   
Sanjica26 RR
I meni se ide u soping. Ali iskreno i ne treba mi nista. Samo mi cizme trebaju, ali je za njih rano.

A trening sta to bese. user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 398
7.8.2020 18:29:37   
emicaa
ja sutra vodim T da odabere odjelo za prvi dan skole 😊

Meni je ovo taman pisanja,ne volem pretjerivanje 😂

Direktna veza do poruke: 399
7.8.2020 18:51:09   
Tiziana
Peeetak... 😊

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here