Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 11:52:10
|
|
|
|
Milena18
|
Hvala vam mnogo! Izlazim ranije danas juhuuu. A i dogovorila sam se za godišnji odmor od 17. avgusta. Ivana, pa gde si ti? Stalno te spominjemo ovde. Jesi li dobro?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:06:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice 😘 Milence,pratim ja vas ❤️ Dodjem kuci u pet,sest popodne i ne znam gde sam 🤣 masu puta legnem uvece u devet jer nemam snage vise. Srecan rodjendan drugarici i ovde💖
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:06:20
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,uživaj na godišnjem odmoru.Super Milena,i ti uskoro odmaraš.Lepo provedite današnji dan.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:13:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nalozili smo sporeeeet 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:16:09
|
|
|
|
flamingos
|
Toliko je toplo,Ivanka?Šta radi Ivka?Uživajte.Ovde sad greje sunce,duva vetar,toplo,pa se naovlači.Čudno vreme.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:33:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Mene je sad potkacio stomacni🤣 Da li da se smejem ili da placem. Spremila sam sebi dijetalno. Mm i deci drugi rucak. Sedoh na terasu. T cita. Sofi gleda crtani. Mm je sad dosao kuci da radi.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:52:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, kakav sporet vas spopao🤣 Meni bas prija ovo vreme kad mogu da sedim ba terasi
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:32:43
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ivanka kakav sporet sada u sred leta? Smederevac? Negde u letnjoj kuhinji pa kuvanjac? Sanjice, da li je moguce ???Ja ne verujem. Duso draga, bas si se izmucila. Mozds ti je i hemomicin malo poremetio crevnu floru. Pijes li probiotik uz antibiotik?Meni obavezno posle abtibiotika bude neka vaginalna infekcija. Verovatno sam tako oset_ljova ili mk je takav organizam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:44:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne pamtim kad sam pila Ab. Nisam pila hemomicin. Neki drugi lek. Probiotik nisam pila. Bas me je sve ovo iscrpelo. Ne znam sta je sledece
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:47:10
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Izvini Sanjice, pobrkala koji lek. Uglavnom cuvaj se. Danas dijeta malo. Kako se ti inace osecas?Malaksalo? Mene steze glava sada vec jace.. A doruckovala sam,uglavnom se desava kada ne doruckujem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:48:25
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nalozili smo sporeeeet 😂 Ma hladno aaa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:48:38
|
|
|
|
pari
|
Sanjice,verovatno ti je stomak od ab... Drži se! Mi sutra letimo :(
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:56:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Izvini Sanjice, pobrkala koji lek. Uglavnom cuvaj se. Danas dijeta malo. Kako se ti inace osecas?Malaksalo? Mene steze glava sada vec jace.. A doruckovala sam,uglavnom se desava kada ne doruckujem. I dalje umorno. Verovatno i zbog pada gvoždja. pari, bas mi je zao sto ides. Kad dolazis opet?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 14:00:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pari, vracate se? Bas mi je zao.. Bar ste uzivali porodicno. Malo se sklonili odavde.Valdja cete uskoro ponovo biti zajedno..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 14:34:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari... Verujem da ti se ne ide od tm. Ali ndmoj biti tuzna, sredice se uskoro sve pa cete biti zajedno, najiskrenije ti to zelim. Ivana
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 15:05:48
|
|
|
|
emicaa
|
Pari nadam se da cete se sto prije opet sastati.Da se vise rijesi ta situacija.Mogu mislit kako ti je,ni tamo ni ovamo.Razumijem i tebe a i tbm
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 15:19:16
|
|
|
|
pari
|
Teška situacija ali nadamo se da će se rešiti i to onako kako bi bilo najbolje za M... Milena, srećan vam rođendan! Uživajte danas! Danas oblačno ali nadam se bez kiše pa ćemo napolje sad...ovde je jutro... Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 16:03:55
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Miss e spremamo da odemo do placa.. Ja moram i do prodavnice. Za veceru ne znam sta cu.. Druge mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 16:05:31
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,hvala na pitanju,dobro sam.A ti?Sutra krećete ili osmog beše?Baš mi je žao što ćete opet biti raatavljeni.Nadam se da uskork svi budete zajedno.❤Smeško,kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 16:38:02
|
|
|
|
emicaa
|
Mirko za veceru rostilj 😁
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 19:43:20
|
|
|
|
pari
|
Smeško, je l sve ok? Druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 20:13:27
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,nema nam Smeška.Nadam se da je sve ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 20:49:22
|
|
|
|
bebilule
|
I mene Smeško zabrinu. Nadam se da je sve ok. Mi se pakovali, ujutru idemo na put. Pošto nema kampovanja na moru ove godine, odosmo na divnu rijeku Unu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 20:55:04
|
|
|
|
flamingos
|
Super Bebi.Srećan put,lep provod vam želim.Lepo je gde god da se ode.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 21:33:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bebi, srecan put. Jel se javila Smesko?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?