Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 15:36:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Orosal i redehidran isto. Ali neka pogleda dete prvo dr pedijatar pa ce reci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 15:39:37
|
|
|
|
zivka
|
O da! Uvek sam za pedijatra.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 16:59:08
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko tu sno da te saslusamo,naravno da ne smaras.I potpuno je normalno da imaa napad panike.Ja sam Doru u februaru svaka 3 dana vodila doktoru zbog upale pluca.Ako mislis da ima potrebe vodi i svaki dan.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 18:46:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Kako ste zene, sta radite? Smesko, ima li sta novo?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 18:49:06
|
|
|
|
smeško
|
Zvali pedijatra. Nije za infuziju. Sutra pre 8h ga vodimo ponovo da radimo jos neke analize. Pretpostavljam da ce mu proveravati jetru. Ja treperim i jedem se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 18:51:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Smesko I nama su prosli put mnogi savetovali infuziju, pa je dr rekla da dodjemo da je pogleda i procenila je da ne treba infuzija, samo da je nalivamo vodom, bukvalno na sat da gledamo i na svakih 5 minuta gutljaj. I naravno da pratimo. Prosli smo bez infuzije hvala bogu, njoj bi to bila jako velika trauma jer je sva nesto poplasena, jos posebno u tom stanju. Bice sve ok. Probaj da se smiris, znam da je to najlakse reci... Drzimo fige da sto pre prodje!
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 19:02:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Smesko, drzi se do sutra. I samo nemoj da guglas. Da citas svasta. Ne mzoes da ne razmisljas ili da se ne brines.. to moras i to prosto ide uz sve to. Ali drzi se. Kad si ti pribrana i zdrava sve se posle lakse resava..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 19:02:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Smesko,mama jo ti lepo kaze,na 5min kasicica,makar supice iz kese.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 19:06:16
|
|
|
|
flamingos
|
Smeško,grlim te.Drži se do sutra.Biće sve ok.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 19:49:22
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: zivka A šta mislite o Orosalu? To su takodje soli. Jako slicno infuziji. Za to ne treba lekar Ja mojima dajem Orosal/Rehidran uvek kad imaju proliv i povracaju. Dam i kad imaju temperaturu leti. Supa iz kesice nije dobra za hidrataciju, ona sadrzi elektrolite ali previse i moze da optereti bubrege
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 19:55:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Smesko daj mu koka kolu. Ima secera u njoj dobra je za proliv. Detetu opadne i nivo secera i nivo soli. Zato preporucuju kupovnu supu (slana) i koka kolu (puna secera). Naravno da se sekiras. O covek nikad nije miran valjda. Drzite se. D bila na sportskom pregledu. Dr utvrdio da je "bas jaka". Jaku muskulaturu ima. Kaze jedini misici koje treb a da ojaca su misici donjih ledja. P je zreo izgleda za spavanje. Idem da ga strpam u krevet. Pa ja da radim Obilazicu vas ovde povremeno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 19:58:53
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko slazem se sa Ljisom,daj na kasicicu malo kole i malo supe.Supa iz kesice mu je najbolja sad. Javljaj nam sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 20:02:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Nama je dr tada rekla da dajemo paradajz supu, kod dugotrajnog proliva. Onu iz kesice. I to je jela tj.pila danima. Ljisho, sta tacno znaci ,,bas jaka'' 🤔
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 20:11:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svako muci svoju muku. Mi cekamo da mm dodje iz nabavke. Meni je palo gvozdje od onolikog krvarenja. Zbog toga i imam vrtoglavice. Sad smo krkale kokice. Ja odgledala ceo serijal Moja genijalna prijateljica.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 20:23:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Nama je dr tada rekla da dajemo paradajz supu, kod dugotrajnog proliva. Onu iz kesice. I to je jela tj.pila danima. Ljisho, sta tacno znaci ,,bas jaka'''' 🤔 Valjda znaci da za svoj uzrast ima puno snage. Jer dr je merio izdrzljivost, koliko moze da skoci u vis i td. To je sportski pregled sa svim onim spravama. Merio joj jacinu misica itd
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 21:19:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Odlicna je, svaka joj cast
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 21:22:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bravo Ljishoo.. Sta radite mame? Smesko, sve su zene lepo rekle. Na 5min gutljaj. A nisma znala za koka kolu 🤔
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 21:27:03
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja dajem koka kolu😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 21:28:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Koka kola stari srpsko narodni lek 😂 ali stvarno evo doktorova zena isto daje deci kolu. To mi nekako jos vise potvrdjuje sve. A i stvarno puna je secera pa digne decu malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 21:31:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
E strava zene. Hvala vam. Da naucim i ja nesto 😄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 21:42:39
|
|
|
|
pari
|
Ni ja nisam znala za koka kolu, ja je u životu nisam pila... Smeško, svi te razumemo skroz...Samo da su nam deca zdrava, sve ostalo je nebitno... I ja se uspaničim kad su oni u pitanju iako se kao trudim da ostanem smirena...Kako je sad N? Mi bili danas 4 i po sata napolju, super nam je bilo...išli u jedan park, u drugi, usput sedeli tamo vamo, igrali se, T spavala u kolicima ...
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 21:46:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Koka kola je majka za te boljke.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 22:12:31
|
|
|
|
vonavoj
|
U bre pari,nisi je pila😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 22:17:00
|
|
|
|
zivka
|
Drage zenice Smekta je spas za dijareju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 22:22:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: zivka Drage zenice Smekta je spas za dijareju I ovo se slazem. P je imao uzasan proliv nedelju dana. 3 velika paketa pelena smo istrosili i na kraju mu dam smektu i odmah je prestao. Neko laze i enterofuril ali ka nesto ne volim da ga dajem
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?