|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/20
5.8.2020 14:07:54   
flamingos
Joj Smeško.Žao mi je.Hajde da ručka i da budete svi dobro.Muke,uvek se nešto nametne.A je Bogu  hvala super.Ljubim vas i budite mi zzdravi.❤

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 251
5.8.2020 14:09:54   
mama Jo
Joj smesko, bas sam pomislila na vas. Mucite se.
Secam se kad smo mi imali taj virus u martu da nam je dr rekla da je salmonela veoma cesta kod dece u kolektivu. Je l' vam dao neku terapiju?

Neka lezi, samo ga non stop nutkaj da pije nesto, vodu, nanu, elektrolite... Mislim znas vec sve i sama. Grlim vas puno i da vas sto pre prodje.
A jesi mozda spominjala dr za testiranje na kovid?

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 252
5.8.2020 14:13:03   
Mirko Svirko
Jao Smesko.. 

Drzite se.Jel ti sumnjas na kovid? Lagana hrana pa procice. Jednom mora da prodje.  Razumem ja tebe, tapkas u mestu i zabrinuta si. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 253
5.8.2020 14:17:23   
smeško
Naravno da sumnjam i na kovid. Mm radi, ja idem u nabavku, J u vrtic... I pedijatar bi i sumnjao i ne bi.Mama Jo, M nije dobio tetapiju, njemu je vec proslo najgore, sada je super. I J je super skorp sve vreme, malo ga je mucio stomacici dva dana i to je to. Ni mucnine ni dijareje. Ali N me brine. Telefoniram da vidim ima li negde da se rade antitela, nemam sta da izgubim.

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 254
5.8.2020 14:24:08   
Sanjica26 RR
smesko, pa trebalo bi u svakoj laboratoriji da mogu da se rade antitela. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 255
5.8.2020 14:28:24   
milicicak
Smesko, batali antitela, nista ti pametno nece reci a lazno negativni rezultati su prilicno cesti. Kovid krvna slika je karakteristicna, leukociti padaju drasticno to bi trebalo odmah da se vidi. Ja bih mu ukljucila infuziju (tj odvela ga negde privatno da mu daju) i pratila. Ako mu ne bude bolje do sutra insistiraj na PCR testu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 256
5.8.2020 14:39:42   
smeško
Hvala, Mili. Sada sam mu izmerila 37.2. Saljem pedijatru da vidim gde da idemo.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 257
5.8.2020 14:39:58   
Sanjica26 RR
Meni su stigli rezultati krvne slike. Sve je super. Ovog puta me je ciklus iscrpeo. Nije ni cudo kad mi je kasnilo 13 dana i ne pamtim da sam ikada toliko krvarila.

smesko, poslusaj mili. Uradi mu krvnu sliku. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 258
5.8.2020 14:42:49   
smeško
Pa, radili smo juce ujutru. I bila je ok. Le 5.5. Nemam pojma da li da radimo ponovo. Samo kunja i spava po ceo dan.

Izvinjavam se svim mamama, imam napad panike. Neću da vas opterećujem. Javljam šta je bilo.

< Poruku je uredio smeško -- 5.8.2020 14:45:38 >

Direktna veza do poruke: 259
5.8.2020 14:53:31   
jess021
Smesko, i ja bih ga odvela na infuziju, dugo vec traje, iscrpljen je. Za koronu nisam pametna, ako mu je kks ok, ne bi trebalo da je.

Mi ovde imamo opciju i privatno za infuziju, ne znam da li ima i kod vas
Mi dosli u grad, kod babe u garsonjeru, kisa ne prestaje. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 260
5.8.2020 14:57:31   
Ana RR
O Smeško draga :( i ja bih ga odvela na infuziju, pa kako neće biti smlaćen kada danima povraća, iscrpljen je.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 261
5.8.2020 14:59:02   
Mirko Svirko
Smesko,  ne izvinjavaj se. Bar te mi razumemo. I ja imam napad panike ponekad. 

Poslusaj Mili. Infuzija pa onda pcr test.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 262
5.8.2020 15:07:07   
vonavoj
Smesko,ma kakvi da smaras,brinemo i mi za decu,tu smo za svaki savet.. vidi da li ima privatno infuzija,bice mu bolje,kako ti to dr nije dala..

Direktna veza do poruke: 263
5.8.2020 15:12:09   
Sanjica26 RR
Svako ima napad panike. Ali sada samo trezveno. Prvo infuzija, pa ce te videti sta dalje.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 264
5.8.2020 15:14:05   
milicicak
Smesko, ta glupa temp moze i od iscrpljenosti i dehidratacije. A moze i od korone sa celom kombinacijom simptoma koje ima. Ali sve ce to biti dobro.

Ja bih pocela od infuzije.
Javljaj sta kaze dr.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 265
5.8.2020 15:15:56   
mama Jo
Smesko, daleko od toga da smaras, normalno da si zabrinuta. Ja se secam da je meni mm u martu rekao jednim hajde zovi dr da je pitas je l' normalno da ona toliko spava... Mi smo bas bili van sebe tih dana. Ne znam kakav je vas izabrani dr, nasa je divna. Ja sam nju tada non stop zvala i slala joj poruke, uvek mi je sve strpljivo i lepo objasnila. I juce sam joj slala jer se J pojavilo neko kao perutanje na dlanovima. Ja nista ne prepustam slucaju, odamh se konsultujem sa njom. Divna osoba.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 266
5.8.2020 15:26:08   
smeško
Ja za infuziju privatno ovde nisam ni cula. Kao tupson nemam pojma gde zivim. Nas pedijtar radi pre podne ove nedelje. Mm je krenuo kuci ranije, pa idemo kod drugog u popodnevnoj smeni cim dodje. Problem je sto neko mora da ostane sa ostalom decom. Taj drugi pedijatar radi i privatno, pa cemo je pitati za infuziju. HVALA VAM!

< Poruku je uredio smeško -- 5.8.2020 15:28:21 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 267
5.8.2020 15:29:21   
Sanjica26 RR
Tvoji su u prizemlju. Nek ih pricuvaju. Makar bili sa maskom

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 268
5.8.2020 15:29:35   
Milena18
Smeško, piši šta god da te muči, ko će te bolje razumeti od drugih mama. Većina nas se slično oseća kad su deca bolesna, a u ovoj situaciji i kad toliko traje, mogu misliti kako ti je.
Sanjice, je l' tebi malo bolje danas? Kako je T?

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 269
5.8.2020 15:32:12   
smeško

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Tvoji su u prizemlju. Nek ih pricuvaju. Makar bili sa maskom

Nisu u Beogradu vec neko vreme.

Direktna veza do poruke: 270
5.8.2020 15:32:19   
milicicak
Smesko, u Bg i Bepmedik i Medigroup domovi zdravlja daju infuziju. Ne znam odakle si ali mislim da u svakom mestu gde imaju domove zdravlja moze da se primi kod njih

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 271
5.8.2020 15:33:03   
Sanjica26 RR
Da kažem da sam bolje. Samo sto sam jos uvek umorna.
T je izasao konjuktivitis. Maže joj mm kremu.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 272
5.8.2020 15:33:33   
Mirko Svirko
Smesko,  ja verujem da bi se sve mame isto osecale. Uostalom prirodno je da panicimo kad su nam deca u pitanju. Javi sta je rekao dr.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 273
5.8.2020 15:35:06   
zivka
A šta mislite o Orosalu? To su takodje soli. Jako slicno infuziji. Za to ne treba lekar

Direktna veza do poruke: 274
5.8.2020 15:36:19   
Maraj
Smesko bas mi je zao sto se tako mucite.
I ja paničim, pa mi svaki savet ovde dobro dodje.
Javi kako ste user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here