Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 8:24:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, jesi preko metroa narucila? Nesto mi izlazila reklama kod njih za gumene. I ja bih im mogla nove kupiti, one stare neka i ostanu u selu, ionako ce jos malo da im omale.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 8:41:03
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu i odoh u kuhinju,pa da brisem prozore,čisti,m,sisavam itd.Greje sunce.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 8:52:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ma dok ja porucim proce kisa 😂 palo 40l kise. Imamo kisomer u dvoristu. Nisam bas imala utisak da je tako puno kise palo. Kiflice y rerni. Ja danas ne kuvam. Imam posla na kompu haos. Tako da ce biti neki gotov pasulj sa slaninom. Takovo il kalvarneks. Muz bas voli takovo 😂 a ja leti nema sanse da kuvam pasulj satima i da grejem kucu. Svekrva se uvek krsti kad kazem da sam deci dala gotov pasulj. Al stvarno danas moram maksimalnoniskoristiti vreme dok P spava. Posla imam preko glave da jadan spava 10h ne bi mi bilo dovoljno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 9:09:45
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, ja pasulj ne kuvam do oktobra, vec sam pisala nekoliko puta. Moji jos spavaju, iako je mm rekao da ce oko 8h otoci do grada da odnese negde ves u perionicu, nemam gde da susim, a ove nedelje samo jednom oprala belo. 3 pune kese imam.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 9:14:33
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro zene. Kako ste? Mi bas lepo naspavali. Kod nas vreme kao da ce pingvini da padaju. Ljisho, kako su ispale kiflice? Ja pasulj kuvam jednom u mesec dana ili kuvamo na plac u kotlic.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 9:16:58
|
|
|
|
jess021
|
Mirko, skoro nikog nema, ja se dopisujem sama sa sobom🤣🤣
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 9:23:37
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,tu sam ja.😀A pasulj kuvam jednom mesečno i to više.Stavim u plastičnu posudu i i zamrzivač.Izvadim kad nam se jede,prepržim i bude bolji nego onog dana kada je kuvan.Mm voli,a i dete da kusne,obzirom da od čorbastog ne voli supe i čorbe,već pasulj i gulaš.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:19:13
|
|
|
|
Maraj
|
Mama jo, da preko Metro on line prodavnice. Kupila sam L prosle god.ali u prodavnici. Bas su lepe. Postavljene su unutra. Nisu samo gumene. Tako da sam sada S narucila on line. Vidi kako su lepe,a sada su povoljne Klik
< Poruku je uredio Maraj -- 5.8.2020 10:23:23 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:20:09
|
|
|
|
vonavoj
|
Bogami ja kuvam pasulj jednom mesecno,u ekspres loncu,za 2 dana.. Jess,pod stresom sam ovako na poslu,plus sto me ciklus zeza...a bas mi je lepo ustalilo od januara na 30-33dana.. krenulo mi u ponedeljak da se mylja i stalo...i to je to..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:24:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo meni se upravo kuva pasulj u ekspres loncu. To je nama obavezno u vreme posta. Ziveo ekspres. Ne znam za vas ali ja sam malaksala. Kaže mm bas je tesko vreme. Nije ni cudo sto meni nije dobro.Sad ce da dodje kuci i da me neguje.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:29:35
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hejjj Jess gde si? Dopisujes se 😉😄 Maraj, sto su lepe ove cizme. Sad sam videla jedne sa ajkulicama i jedne sa auticem. I nisu ni skupe.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:34:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,kad moze da izadje sa posla,neka dodje da te neguje..bas me brines sa tim da si malaksala..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:37:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mamu brinem. Vec se uspanicila. A meni malo treba. Icicu kasnije da izvadim krv kad mm stigne. Kaže ti si imala problem sa plucima kao mala. A ja skoro da ne kasljem. Evo pljusak. Vala nek me neguje. Ja sam mu titrala dve nedelje. Deci pravim vocne salate, njemu pravim. Njima cedim sokove, njemu cedin
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:40:01
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sanjice,jel si zavrsila terapiju? Kada vec moze da izadje sa posla onda se opusti i bice bolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:40:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice, daj sebi oduska i odmori lepo da povratis snagu. I da te sto pre prodje.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:40:17
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice...tako kod svih. Dok mi "iznegujemo" muzeve i decu,nas "zapostavimo". Koliko puta minse desilo da za decu ili m nesto pravim, akada treba za sebe,mrzi me. Pravo da ti kazem, i ja sam sva nikakva. Al to prepisujem vremenu. Vidi, otidji do laboratorije, bar da budes mirna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:42:09
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Maraj, sto su lepe ove cizme. Sad sam videla jedne sa ajkulicama i jedne sa auticem. I nisu ni skupe. Ja sam za S narucila one sa mišićem. L ima sa ajkulama, al su malo drugacije od ovih sada ajkula.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:45:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi smo kupili preko neke fb stranice. 600din su bile. Ali prvo malo jace sskakanje one su popucale. Ona kao guma.A ove mu mi bas lepe i deluju ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 10:46:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Stigao je mokar. Kisa ga je uhvatila😀 Maraj, i ja sam to ruckala sto sam njima seckala. Cetiri cinije. Ja obozavam voce. Samo da stane kisa odoh da proverim krvnu sliku. Cisto da vidim kakvo je sad stanje. Mirko, može da izađe. Njegov glavni "posao" je služba. Ovako preko radne nedelje je u kancelariji. Sad je zatisje, a može i da radi od kuce
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 11:42:30
|
|
|
|
flamingos
|
Šta se radi?Ja sam turbo,ali da gvirnem šta pišete.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 13:03:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kiflice su ispale super. Sa suvim kvascem 😁 Mene ledja ubise. Opet. Mi ko neke stare babe hehe...d evo malo rwdi mat, P spava. Ja posla ne znam sta cu od sebe al imM izgovor pola mi nisu ni poslali a.menjam i dizajn njuzleteru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 13:07:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Super, i ja bih mogla ovih dana te kiflice da nalravim, mada ne jedemo belo brasno ali moze jedan dan da prodje 😊 Je l' ih punis ili prazne? I mi imamo te gumene od 600 din, i pvde sam bas saznala za njih, ako su to te nesto Eli bla bla... Stranica. Ja da uspavam mladje dete pa da rasklonim neki ves i nesto u dnevnoj. Jutros smo se igrale neke cudne igre kao ja sam njihovo kuce, pa su me hranile svim i svacim i kao vodile me kod veterinara... Uglavnom, nd mozete da zamislite kakav haos je nastao od igracaka i stvari 😳
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 13:18:37
|
|
|
|
flamingos
|
Dobaci koju kiflicu.😀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 13:25:28
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hahhaha mama Jo. Moj sin se toga igrao jedno vreme. I kaze mm "tata, duso moja, budi moje kerce" 😂😂😂 Kaze to mi reko drug u vrtic da ce ds dobije malo kerce 😂😂😂 Ja dos ada usisavala. Ribala.. sredjivala. I sreca rucak imam. Muzika ide u pozadini "laku noc moja mala barbiko"👍😊 Ljisho,super za kiflice. I ja cu da spremam neki dan,sada mamite kao one krofne 😃
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 5.8.2020 14:05:38
|
|
|
|
smeško
|
Не кувам нешто специјално. М има салмонелу у столици, Ј још није стигао резултат, али мислим да нам је он и донео из вртића, прво је њемуз кренуло. Мм и ја немамо, ок су сва три налаза. Н нема, али сам за њега најзабринутија. Две недеље има мучнине и главобоље. Сваког јутра помислим да би било супер да је претходни дан био последњи са мучнином. Од недеље лежи и спава. Не једе и не пије. Или јако слабо. Повраћа. Јуче смо ишли код педијатра. Вадили смо крв и све је у неким реф. вредностима. Мало мање гранулоцита и мало више лимфоцита, али ништа специјално. Црп 0.4. Хемоглобин, горња граница 145 он има 146. Др каже вирус. Али, који? Ако је ковид, нека га пошаљу на тестирање, бар да знам шта је у питању. Овако тапкам у мраку, а паника расте. Бојим се да ми нешто промиче. Ух, ово је текст за негативу. Љубим вас све. Идем да му кувам нешто лагано и да га намолим да поједе пар залогаја. Ја ионако данас постим, уклопићемо се.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?