Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 11:52:10
|
|
|
|
Milena18
|
Hvala vam mnogo! Izlazim ranije danas juhuuu. A i dogovorila sam se za godišnji odmor od 17. avgusta. Ivana, pa gde si ti? Stalno te spominjemo ovde. Jesi li dobro?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:06:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice 😘 Milence,pratim ja vas ❤️ Dodjem kuci u pet,sest popodne i ne znam gde sam 🤣 masu puta legnem uvece u devet jer nemam snage vise. Srecan rodjendan drugarici i ovde💖
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:06:20
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,uživaj na godišnjem odmoru.Super Milena,i ti uskoro odmaraš.Lepo provedite današnji dan.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:13:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nalozili smo sporeeeet 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:16:09
|
|
|
|
flamingos
|
Toliko je toplo,Ivanka?Šta radi Ivka?Uživajte.Ovde sad greje sunce,duva vetar,toplo,pa se naovlači.Čudno vreme.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:33:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Mene je sad potkacio stomacni🤣 Da li da se smejem ili da placem. Spremila sam sebi dijetalno. Mm i deci drugi rucak. Sedoh na terasu. T cita. Sofi gleda crtani. Mm je sad dosao kuci da radi.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 12:52:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, kakav sporet vas spopao🤣 Meni bas prija ovo vreme kad mogu da sedim ba terasi
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:32:43
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ivanka kakav sporet sada u sred leta? Smederevac? Negde u letnjoj kuhinji pa kuvanjac? Sanjice, da li je moguce ???Ja ne verujem. Duso draga, bas si se izmucila. Mozds ti je i hemomicin malo poremetio crevnu floru. Pijes li probiotik uz antibiotik?Meni obavezno posle abtibiotika bude neka vaginalna infekcija. Verovatno sam tako oset_ljova ili mk je takav organizam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:44:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne pamtim kad sam pila Ab. Nisam pila hemomicin. Neki drugi lek. Probiotik nisam pila. Bas me je sve ovo iscrpelo. Ne znam sta je sledece
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:47:10
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Izvini Sanjice, pobrkala koji lek. Uglavnom cuvaj se. Danas dijeta malo. Kako se ti inace osecas?Malaksalo? Mene steze glava sada vec jace.. A doruckovala sam,uglavnom se desava kada ne doruckujem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:48:25
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nalozili smo sporeeeet 😂 Ma hladno aaa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:48:38
|
|
|
|
pari
|
Sanjice,verovatno ti je stomak od ab... Drži se! Mi sutra letimo :(
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 13:56:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Izvini Sanjice, pobrkala koji lek. Uglavnom cuvaj se. Danas dijeta malo. Kako se ti inace osecas?Malaksalo? Mene steze glava sada vec jace.. A doruckovala sam,uglavnom se desava kada ne doruckujem. I dalje umorno. Verovatno i zbog pada gvoždja. pari, bas mi je zao sto ides. Kad dolazis opet?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 14:00:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pari, vracate se? Bas mi je zao.. Bar ste uzivali porodicno. Malo se sklonili odavde.Valdja cete uskoro ponovo biti zajedno..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 14:34:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari... Verujem da ti se ne ide od tm. Ali ndmoj biti tuzna, sredice se uskoro sve pa cete biti zajedno, najiskrenije ti to zelim. Ivana
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 15:05:48
|
|
|
|
emicaa
|
Pari nadam se da cete se sto prije opet sastati.Da se vise rijesi ta situacija.Mogu mislit kako ti je,ni tamo ni ovamo.Razumijem i tebe a i tbm
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 15:19:16
|
|
|
|
pari
|
Teška situacija ali nadamo se da će se rešiti i to onako kako bi bilo najbolje za M... Milena, srećan vam rođendan! Uživajte danas! Danas oblačno ali nadam se bez kiše pa ćemo napolje sad...ovde je jutro... Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 16:03:55
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Miss e spremamo da odemo do placa.. Ja moram i do prodavnice. Za veceru ne znam sta cu.. Druge mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 16:05:31
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,hvala na pitanju,dobro sam.A ti?Sutra krećete ili osmog beše?Baš mi je žao što ćete opet biti raatavljeni.Nadam se da uskork svi budete zajedno.❤Smeško,kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 16:38:02
|
|
|
|
emicaa
|
Mirko za veceru rostilj 😁
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 19:43:20
|
|
|
|
pari
|
Smeško, je l sve ok? Druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 20:13:27
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,nema nam Smeška.Nadam se da je sve ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 20:49:22
|
|
|
|
bebilule
|
I mene Smeško zabrinu. Nadam se da je sve ok. Mi se pakovali, ujutru idemo na put. Pošto nema kampovanja na moru ove godine, odosmo na divnu rijeku Unu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 20:55:04
|
|
|
|
flamingos
|
Super Bebi.Srećan put,lep provod vam želim.Lepo je gde god da se ode.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 6.8.2020 21:33:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bebi, srecan put. Jel se javila Smesko?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?