Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 13:53:16
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jel se javila Smesko? Duskic, a dok skupis te sljive i kruske i jabuke i dok upalis vatru za kazan i dok sedis pored... ih muka me uhvati 😥
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 14:21:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi sad udjosmo, bili napolju bas dugo. Smozfili se bas je onago zega a mi patike carape helanke... Sad mala da spava pa opet akcija ☺️
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 14:24:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
A mi cemo tek u akcihuuu.. Samk ne znam gde. A mene boli glava. A moram i do prodavnice ali to kad dodje mm. Ne vucem vise kese. Kolima pa u gepek.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 14:30:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Lakse je naravno. Ja se sad najela, gulas odlicno ispao ☺️ Malo sad da iskuliramo pa kuvam kafu 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 14:31:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Opa.. super. Jel junwci?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 14:39:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, da, juneci 😊 ja ga kuvam sto godina onako da se mwso skroz raspada, na tihoj vatri a dugo. Danas sam muzu ostavila da isprati, mi izasli napolje. Kad vec radi od kuce neka upozna sve cari rakvog posla. Bar sam mu decu sklonila
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 14:41:21
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hahahhaha ako mama Jo.. da oset_i te cari 😄😊😄 Ja isto tako kuvam dok se meso bukvalno ne raspada.Ali bude bas lepo i uskusno. Ali najbolje je kad su drva tj vatra prava.I kotlic.Tada mi ima neki smek ali samo vplim prirodu... 😄😄😄
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 15:04:04
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Duškić E grehota je davati vam rakiju ajde po jednu ljutu mucenicu .. Duskic kao dijete sam skupljala salvetice i slicice fudbalera,sad skupljam rakiju 😂Mi smo u sumi,ponijesam sam kafu.Oni se igraju,ja uzivam
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 15:24:41
|
|
|
|
branki*
|
Mmmm,juneci gulas..najlepse nesto.ja bila napolju sa cerkom,sad podgrejala boraniju i nw znam sta cu posle.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 15:42:19
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja razmisljam da pocnem nesto da radim makar od kuce. Tipa da pravim nesto... mozda torte od pelena kao onu za moju sestru ili nesto trece ..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 15:51:46
|
|
|
|
flamingos
|
Dajte jednu kiselu,evo ja skuvah kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 15:56:33
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moze meni kafaaa.. Ja pravim spisak sta tteba da kupim.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 16:08:22
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže kafa,Mirko.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 16:16:53
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja moram u nabavku, svasta nam treba. Mozda cemo i zajedno.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 16:17:13
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kaladont i asocijacije zakljucaneee 😂😂😂👍👍👍
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 16:21:38
|
|
|
|
flamingos
|
Ako,i bolje što su zaklnučane.😀
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 16:22:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Daaa, videh, ja sam taman otisla napolje i kad smo se vratili reko sad au garant ispisale svega kad ono katanac
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 16:33:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Malo da odmorite od tih igrica😁
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 16:37:05
|
|
|
|
emicaa
|
Mi to zakljucavamo za vase dobro.Bolice vas prstici kuckajuci 😂 Mi se vratili kuci,usli unutra da odmorimo pa cemo sad na igraliste ispred zgrade
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 17:02:15
|
|
|
|
flamingos
|
Lepo je što brinete o našim prstićima.😀
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 17:49:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja htedoh da pitam jel neka igra aktuelna kad se pise u kaladontu i asocijacijama non stop 😂 Ovde sipkala kisa do 3 skoro. Poradismo svasta po placu, ostalo jos mm vocke da potkrese. Ima posla. Sad mi se spava...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 19:32:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka jos do ponoci nagradna 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 20:11:33
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,čim vidiš asocijacije i kaladont znaj da je nagradna igra.Ma,igracemo mi uvek,samo da okključaju.😀Zbači kiša.Ovde prođe bez kiše.Gde ste mame,pijete li nešto na plaži?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 21:00:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pa vidim ja nesto se desava 😊 Oooo ceo dan mi se spava, zevaaaam
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 21:06:31
|
|
|
|
flamingos
|
Lepo vidiš Ivanka.😀Zevaj,uživaj,odmaraj,pa sutra da nazdravimo za rođendan.Kuvaš kafu i donosiš ostala pisluženja na našu plažu.Biću tu-iako se u ponoć završava nagradna igra.Ja sam uvek tu.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?