Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 22:31:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Liker od nane? Nisma nikad to pila. Emice, sutra masina mozda proradi. A i karantin gotov. Cestitam inace. Izdrzali ste lavovski 😉👍 Mama Jo, i mene zacudilo kako to samo 100din.. ali fenomenalne su. U temi "sta radite" sam postavila prekjuce valjda tada smo uzeli tih 4kg. Kupina duplo veca od maline.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 22:33:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Daaa, secam se te slike. Odlucno izgledaju. Nama komsinica donosila kad amo bili u selu, iste takve prelepe. Moj tata vec par godina stavljao sadnice i konacno se primile ove godine, eno skoro sve, tako da cemo i mi uskoro imati kupina tamo, jedva cekam. Obozavam to domace...
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 22:45:26
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jao mama Jo, bas lepo za vase kupine. Mi imamo maline, sljive,jagode, kajsije neke i grozdje. Bice domacih proizvoda.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 22:49:22
|
|
|
|
zivka
|
Lako je za pravljenje. U 1L rakije ide 300gr secera i šolja iseckane nane. Na sunce i promockati povremeno. Posle nwkoliko dana šećer se iatopi. Procedi se i to je to. Ja volim iz frizidera 🙂 sad sam u drugu turu stavila malo vise secera jer volim sladje.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 23:18:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Zivka super recept 😊 Da i mi u dvoristu svega, visnje, kajsije, breskve, maline i jagode one sto ih ima preko cele godine skoro, samo kad su mrazevi i bas jaka zima nema ih, jabuke, grozdje... Sad ce evo biti i kupina, a tata slrema mesta za aroniju i lesnike. A od povrca tek, svega i svacega. Nista mi lepse nego kad u dvoristu uberem nesto tako i jedem odmah. Mi kad dolazimo iz sela za grad ja sto torbi vucem Mm nekad kaze- boze pa kao da nemamo sta da jedemo A ja vise vucem jer znam da je domace, neprskano, u svakom slucaju bolje nego kupovno
< Poruku je uredio mama Jo -- 5.8.2020 23:19:21 >
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 23:22:18
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
E tako i mm kaze. Istooo. Jos ja ponesem i jednu plasticnu cinijh jer tu popakujem sir. Domace je domace. Paradajz pre nekk dan sam kupila ko plastika.. a od moje bake pun sladak i lep.Mada sve mi je lepo od bake.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 23:24:36
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: zivka Lako je za pravljenje. U 1L rakije ide 300gr secera i šolja iseckane nane. Na sunce i promockati povremeno. Posle nwkoliko dana šećer se iatopi. Procedi se i to je to. Ja volim iz frizidera 🙂 sad sam u drugu turu stavila malo vise secera jer volim sladje. Hvala Zivka na ovom receptu.👍
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 23:25:47
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Zivka, biko koja rakija? I da li se to posle procedi?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 2:35:01
|
|
|
|
zivka
|
Pa kao loza je neutralna ... Da procedi se.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 5:58:37
|
|
|
|
Duškić
|
Nikad nisam ovo pravila. Dobro jutro .
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 7:54:56
|
|
|
|
branki*
|
Jutro zene...pravite likere,vina,cuda neka😀vidim.mogla bih i ja neki liker da napravim...ali je znam koji.nisam nikad nista to pravila..
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 8:12:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro u kafani. E ovo je lrava kafana, kad se pije kad se razmenjuju recepti o picu a ne samo o kuvanju Hahah, salim se naravno... Ni ja nisam nikada pravila likere, a probala sam par puta domace i bas budu ukusni. Mogla bih se jednom kdvaziti i da napravim.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 8:20:55
|
|
|
|
Duškić
|
Ovaj stvarni nije tezak da se napravi. Meni bi prijao od maline recimo..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 8:33:08
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Izvolite,kafa je skuvana.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 8:38:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo i kod mene skuvana, kuvamo kome jos treba 😊 Ja stavila gulas da se kuva, za sva dana vala, da sutra ne moram kuhat
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 8:40:12
|
|
|
|
Duškić
|
E, super i ja popila kaficu, sad dorucak.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 12:39:05
|
|
|
|
zivka
|
Tražim gde da postavim... al ne nalazim... evo predloga maske
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 12:55:15
|
|
|
|
flamingos
|
Ajoj,Zivka,gde ovo nađe?😀
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 13:00:10
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hahahahhahahahahahahah kakva maska... Pa da beze svi 😄😄😄😄😄
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 13:08:36
|
|
|
|
emicaa
|
Zivka zeludac mi se okrenu 😂 Mi rucali,jos malo pa ceno u sumu ikao je bas vruce.Liker nisam nikad pravila a ne pijem ga.Mi imano rakije mogla bih prodavati a niko od nas ne pije.Svaki put kad odeno za Bosnu neko nam spremi litru,i mi to tako skupljamo 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 13:10:27
|
|
|
|
physio70
|
E to je maska!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 13:12:26
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,uživajte u šetnj.Mm kosi travu,da ne padne kiša.Ja sedoh da me malo glava popusti,pa nastavljam.Napolju da obrišem sto i stollce,gelendere itd.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 13:14:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Zivka zeludac mi se okrenu 😂 Mi rucali,jos malo pa ceno u sumu ikao je bas vruce.Liker nisam nikad pravila a ne pijem ga.Mi imano rakije mogla bih prodavati a niko od nas ne pije.Svaki put kad odeno za Bosnu neko nam spremi litru,i mi to tako skupljamo 😂 Emi i mi imamo za izvoz rakiju. Niko ne pije. Sluzi nam za obloge🤣 I ja sam rekla mm da idemo u kratku set_nju.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 13:22:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi imamo rakiju. Moji prave. A kod nas nekj ludacki vetar. Ne znam ni hde ds idemo...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 13:51:09
|
|
|
|
Duškić
|
E grehota je davati vam rakiju ajde po jednu ljutu mucenicu ..
|
|
|
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: