Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 21:30:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala sto ste zakljucale... postalo je monotono, iste reci... Sta ima na plazi? Ko slavi rodjendan?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 21:32:15
|
|
|
|
flamingos
|
Pa sad Mirko,ti smisli neku reč koja nije bila.😀Nikoga nema.Da popijemo ti i ja po nešto.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 21:56:49
|
|
|
|
emicaa
|
Jaoj kako me glava zaboli,boli glava i metar oko glave. Izlazim veceras iz kupatila kad mm gleda Kardasijanove 😂😂 kazem mu nisi ni ti dobro
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 22:15:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Opa Emice, znaci Kardisijanke 😄😄😄😄 Flamingos, ja pijem jednu casu vina...Ti kiselu?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 22:18:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Trebale ste i ranije zakljucati 😊 Ja crkoh danas, a deca jos ne spavaju. Nadam se da ce zaspati brzo. Volela bih da odvezbam
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 22:24:13
|
|
|
|
emicaa
|
Gledao je nekih 20 minuta i zakljucio da nisu toliko bez mozga kao sto smo mislili.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 22:28:02
|
|
|
|
branki*
|
Mirko,ti.kao i ja,ja isto razmisljam sta bih dodatno mogla da radim.meni ni neki sverc legao😂 Inace,set_ale nas dve,ona vozila trotinet,uzele mekice i sad u krevetu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 22:39:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha branki, sverc Ti bi mogla neku garderobu da prodajes.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 22:41:30
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,i vi volite trotinet.Anđela obožava.Ako ste šetale.Mada,sa ovim vremenom nikad se ne zna kad će kiša da padne.Emice,slučajno zastao da pogleda i viduš do kakvog je zaključka došao.😀
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 22:48:50
|
|
|
|
branki*
|
Da,moja oba deteta,vole trotinet.boza bas ludo vozi. Mama jo,da,garderobu ili sminku😁Ma,ja samo tamo mastam i nista ne radim.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 23:18:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ubacila me tetka u biznis 🤗🤗🤗 Prvo sam se neckala i premisljala 🤔Ali prostala videcemo kako ce ici.. izbacila i neke oglase na fb.. Videcu. Moja sestra se odusevila onom tortom od pelena. Hoce da radimo to.. ili bar da probamo. Sta znam... a ti si Branki rodjena za gardrrobu ili sminku..Uh da si neki stilista 😉 Kardasijanke, jao ja gledala neku epizodu pre noci kad nisam mogla da zaspim nesto se pobile plakale pa se mirile... sve su guzate uglavnom 😂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 23:20:39
|
|
|
|
flamingos
|
Opa Mirko,pokrećeš biznis.Ako,lepo. Neka je sa srećom.👍❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 23:28:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pa probacu malo... videcu kako ide. Bilo bi lepo da ide. Kad vec ne radim bar da se bavim necim.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 23:31:42
|
|
|
|
branki*
|
Mirko,neka je sa srecom pocetak!zelim da uspes!probaj,nista ne gubis.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 6.8.2020 23:32:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala ti Branki,komsinice moja draga. Bas to, probacu, nista ne gubim.. Ako ne probam,znam sebe, kajacu se..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 7.8.2020 6:26:14
|
|
|
|
Duškić
|
Srecno, Mirko. Dobro jutro. Otvaram plazu i sluzim Nes kafu jutros, sve ostalo moze... Sokici,limuncici
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 7.8.2020 8:43:05
|
|
|
|
jess021
|
Jutro!! Mirko, samo napred.. Ja, svako jutro, skuvam kafu za mm i sebe, i popijem obe 🤣🤣🤣
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 7.8.2020 8:53:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajde Duakjc sto bi rekli u mom selu m e t i jednu i za mene. Mirko, super bas lepo, i neka bude sa srecom 😊 Posalji u pp naziv stranice na fb ☺️
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 7.8.2020 9:12:23
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro i od mene...cistim orahe na terasi ,odlepicu koliko ima...palcevi mi utnuli.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 7.8.2020 9:15:02
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Može i meni kafa.Branki,vrednice moja.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 7.8.2020 11:30:09
|
|
|
|
emicaa
|
Mirko srecno. Ja sam sredila stan,usisala i prebrisala.Napravila rucak,ves se perePosle da uspremim csuvi ves od juce i ostatak dana ne radim nista.Izgleda da cu opet malo citati 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 7.8.2020 12:11:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas si vredna Emice. Evo ja se spremam da pravim tortu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 7.8.2020 13:13:27
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice nije sto volim 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 7.8.2020 13:18:12
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ko je za vocnu salatu?Dinja, banana,grozdje.. a preko rendala lesnike i orahe i euroblok cokoladu 😄 I malo mrvica za tortu i da jede ovaj mali njupadzija 😊 Sta ima na plazi? Hvala, Emice 💖
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 7.8.2020 13:48:30
|
|
|
|
emicaa
|
T i ja smo se upravo najele lubenice.Za 3 dana nas dvije pojele veliku lubenicu 😂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.