Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 17:01:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima ga svuda, ja uzimam u zdravoj hrani uglavnom... Emice, gotov karantin?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 17:04:28
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo gotov,od juce smo slobodni Zato me i nema da pisem 😂 Juce ujutru smo po kisi set_ali,posle dva i po kilometra umorni ko da smo presli 10 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 17:10:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Neka, sad malo da vratis kondiciju pa onda opet vezbaj, citala sam sta si tamo pisala u onoj temi. Zasiti se covek 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 17:48:15
|
|
|
|
flamingos
|
Hajde okupljanje na našoj plaži-stižu palačinke,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 17:49:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moze palacinke. Ja sam bas nervozna.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 18:14:06
|
|
|
|
flamingos
|
Štio Mirko?Hajd nemoj da se nerviraš.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 18:45:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Mirko, ima li neki razlog ili ovako naislo? Ja sam skuvala kafu, hajde. I meni je jutros a i juce naisao nalet neke nervoze, ufffff. Samo disi duboko ❤️
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 19:07:13
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,divna ti je kafa.Svima dođe žuta minuta,ali i prođe.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 19:16:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Skupilo mi se nesto bezveze. Ide mi ze negde.I gde god se okrenem svi se ljudi skupljaju idu svuda a mi se cuvamo sedimo kuci. Ne kqzem da je to pogresno. Ali poludecu.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 19:26:34
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,šta znam da ti kažem.Odite negde,gde je manje naroda.Ne znam.Ljubim te.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 19:32:09
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala Flamingos.. Ma procice me.. zuta minuta. Ljubim i ja tebe.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 19:58:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma naravno, iz tog razloga smo u poslednje vreme svi neksda nervozni. Realno kad nam ogranicava vreme i odlaske bilo gde. Ovde se opet spustila kisa. Ja sam danas pravo -ce I to sve iz dosade, ova kisa, pa popodne imali goste i nismo nigde isli, i tako ceo dan u kuci i samo nesto jedem 😏
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 20:00:47
|
|
|
|
emicaa
|
i ja sam pravila palacinke,ostalo je jos i djeci za dorucak.Ne znam isprziti malo nego kao da bataljon hranim Mirko ja uvjek kazem sume su zakon,ako imate u blizini samo u sumu i uzivajte.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 20:13:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nama šuma preko puta vikendice. Al tamna i mračna, nismo smele da udjemo danas, mokro i klizavo a strmo. Ima šiblja na sve strane. Spremamo se za spavanje a jos mrak nije 😂Seoski zivot 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 20:22:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Milina Ivanka, sta basta uradi Izmori coveka
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:27:12
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi gledamo u sumu... Nego malo bi da gledam i ljude. Pocecu da nosim buzdovan ako ovo potraje 😄😄😄😄 Sta se pije?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:32:46
|
|
|
|
flamingos
|
Uživajte Ivanka.Hajde po nešto da popijemo.Sipam kiselu vodu,šta želite?❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:40:13
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sipala casu vina od maline. Valja se za krvnu sliku 😉😄
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:44:03
|
|
|
|
flamingos
|
Kad je u pitanju krvna slika-mora se.👍
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:49:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mirko i kupinovo vino je dobro
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:52:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
To sam vec popila pre mesec dana. Ja volim jednu casu da popijem. A sada jedna zenica iz mog mesta prodsje kupine 1kg 100din. Uzela ja prvo 4kg da vidim ipak prvi put uzimam.. One du predivne, krupne i slatke. A domace. I naucile smo ja i moj komsiluk (tetke i sveki) 😄 jos 14 kg.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:53:57
|
|
|
|
mama Jo
|
To je bas jeftino, kg za 100 din, ovde su bar duplo skuplje. Ja obozavam i kupine i kupinovo vino 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:54:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja mama pravi sad sok od kupina
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 22:02:40
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam kupila kupinovo vino ali prvo da zavrsim sa ovim od aronije 😂Ujutru mi dolazi majstor za masibu,jedva ga cekam 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 22:27:41
|
|
|
|
zivka
|
Kad vec pominjete "alkohol" ja napravila drugu turu likera od nane. Jako je jdnostavno.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?