Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 17:01:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima ga svuda, ja uzimam u zdravoj hrani uglavnom... Emice, gotov karantin?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 17:04:28
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo gotov,od juce smo slobodni Zato me i nema da pisem 😂 Juce ujutru smo po kisi set_ali,posle dva i po kilometra umorni ko da smo presli 10 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 17:10:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Neka, sad malo da vratis kondiciju pa onda opet vezbaj, citala sam sta si tamo pisala u onoj temi. Zasiti se covek 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 17:48:15
|
|
|
|
flamingos
|
Hajde okupljanje na našoj plaži-stižu palačinke,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 17:49:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moze palacinke. Ja sam bas nervozna.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 18:14:06
|
|
|
|
flamingos
|
Štio Mirko?Hajd nemoj da se nerviraš.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 18:45:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Mirko, ima li neki razlog ili ovako naislo? Ja sam skuvala kafu, hajde. I meni je jutros a i juce naisao nalet neke nervoze, ufffff. Samo disi duboko ❤️
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 19:07:13
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,divna ti je kafa.Svima dođe žuta minuta,ali i prođe.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 19:16:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Skupilo mi se nesto bezveze. Ide mi ze negde.I gde god se okrenem svi se ljudi skupljaju idu svuda a mi se cuvamo sedimo kuci. Ne kqzem da je to pogresno. Ali poludecu.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 19:26:34
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,šta znam da ti kažem.Odite negde,gde je manje naroda.Ne znam.Ljubim te.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 19:32:09
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala Flamingos.. Ma procice me.. zuta minuta. Ljubim i ja tebe.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 19:58:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma naravno, iz tog razloga smo u poslednje vreme svi neksda nervozni. Realno kad nam ogranicava vreme i odlaske bilo gde. Ovde se opet spustila kisa. Ja sam danas pravo -ce I to sve iz dosade, ova kisa, pa popodne imali goste i nismo nigde isli, i tako ceo dan u kuci i samo nesto jedem 😏
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 20:00:47
|
|
|
|
emicaa
|
i ja sam pravila palacinke,ostalo je jos i djeci za dorucak.Ne znam isprziti malo nego kao da bataljon hranim Mirko ja uvjek kazem sume su zakon,ako imate u blizini samo u sumu i uzivajte.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 20:13:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nama šuma preko puta vikendice. Al tamna i mračna, nismo smele da udjemo danas, mokro i klizavo a strmo. Ima šiblja na sve strane. Spremamo se za spavanje a jos mrak nije 😂Seoski zivot 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 20:22:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Milina Ivanka, sta basta uradi Izmori coveka
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:27:12
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi gledamo u sumu... Nego malo bi da gledam i ljude. Pocecu da nosim buzdovan ako ovo potraje 😄😄😄😄 Sta se pije?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:32:46
|
|
|
|
flamingos
|
Uživajte Ivanka.Hajde po nešto da popijemo.Sipam kiselu vodu,šta želite?❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:40:13
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sipala casu vina od maline. Valja se za krvnu sliku 😉😄
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:44:03
|
|
|
|
flamingos
|
Kad je u pitanju krvna slika-mora se.👍
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:49:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mirko i kupinovo vino je dobro
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:52:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
To sam vec popila pre mesec dana. Ja volim jednu casu da popijem. A sada jedna zenica iz mog mesta prodsje kupine 1kg 100din. Uzela ja prvo 4kg da vidim ipak prvi put uzimam.. One du predivne, krupne i slatke. A domace. I naucile smo ja i moj komsiluk (tetke i sveki) 😄 jos 14 kg.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:53:57
|
|
|
|
mama Jo
|
To je bas jeftino, kg za 100 din, ovde su bar duplo skuplje. Ja obozavam i kupine i kupinovo vino 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 21:54:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja mama pravi sad sok od kupina
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 22:02:40
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam kupila kupinovo vino ali prvo da zavrsim sa ovim od aronije 😂Ujutru mi dolazi majstor za masibu,jedva ga cekam 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 5.8.2020 22:27:41
|
|
|
|
zivka
|
Kad vec pominjete "alkohol" ja napravila drugu turu likera od nane. Jako je jdnostavno.
|
|
|
Anketa
z. imepisuljicaMaša (
70%)

Srna (
30%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!