Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:45:37
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Bravo, Mari! A koliko ti posle vracaju - jedan, dva, tri? Ja nemam pojma koliko to ide Koliko ja znam kod moje doktorke je praksa da vraca dve ako dobro znam,za mladje od 30 takvo je pravilo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:46:54
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Vau Mari, koliko folikula! i ja sam se iznenadila,kad je krenula da broji nikad kraja... rekla je da ona voli kada ima od 5-15 ali bolje i ovako nego da nema nista,smanjicemo stimulaciju i bice sve ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:48:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:50:36
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!! A mozda ce biti decak i devojcica kovrdže?!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:50:49
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!! Jaoooooo mnogo mi je super sto je sve ok... Cini mi se da je Cipi pisala da se u stimulisanom ciklusu folikuli rastu do 4 mm?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:52:09
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!! A mozda ce biti decak i devojcica kovrdže?! samo neka budu kovrdze
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:52:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!! Jaoooooo mnogo mi je super sto je sve ok... Cini mi se da je Cipi pisala da se u stimulisanom ciklusu folikuli rastu do 4 mm? Pojma nemam, ali znam da ti je rekla da se ne opterecujes glupostima!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:53:26
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bravo Mari, bas ih ima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:53:36
|
|
|
|
bebironcic
|
BRAVO Mari i za tebe i za folikule ala ce biti bebcica jedan maji kovrdzavi i jedna maja sjatka kovrdzica kao mama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:53:36
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!! Jaoooooo mnogo mi je super sto je sve ok... Cini mi se da je Cipi pisala da se u stimulisanom ciklusu folikuli rastu do 4 mm? Pojma nemam, ali znam da ti je rekla da se ne opterecujes glupostima! dzaba jace je od mene,moram da mislim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:54:04
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Bravo Mari, bas ih ima ima nas hvala mila
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:54:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Mariiiiiiiiiiiii,joooooooooooj kako mi je dragooooooooooooooo !Bas sam srecna zbog tebe draga !
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:54:26
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic BRAVO Mari i za tebe i za folikule ala ce biti bebcica jedan maji kovrdzavi i jedna maja sjatka kovrdzica kao mama Hvala mila mojaaaaaa bice biceeeeee
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:54:49
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Mariiiiiiiiiiiii,joooooooooooj kako mi je dragooooooooooooooo !Bas sam srecna zbog tebe draga ! hvalaaaaa milaaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:13:33
|
|
|
|
pepino
|
Super Mari!!!! Navijamo!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:15:34
|
|
|
|
morena
|
Bravo, Mari!!!!! Sve ide po planu!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:15:54
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: pepino Super Mari!!!! Navijamo!!! Hvala dragaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:17:51
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: morena Bravo, Mari!!!!! Sve ide po planu!!! Da dragaaaa sve...... ne brini mama sve ide po planu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:18:14
|
|
|
|
gagana83
|
Mari Navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:20:17
|
|
|
|
mejra81
|
Mari,zelim ti sve naj,naj.... Svi smo uz tebe...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:22:58
|
|
|
|
Mari86
|
gagana , mejra hvala vam mile moje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:57:38
|
|
|
|
slackaa
|
Mari,mila moja,MNOGO sam srecna zbog tebe,super i za folikule,bolje sto ih ima vise kao sto rece Cvetana(cini mi se),hajde da i jedna od nas problematicnih povuce nogu pa da i nama krene i svi dobijemo po jednog cupavca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 11:54:17
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: slackaa Mari,mila moja,MNOGO sam srecna zbog tebe,super i za folikule,bolje sto ih ima vise kao sto rece Cvetana(cini mi se),hajde da i jedna od nas problematicnih povuce nogu pa da i nama krene i svi dobijemo po jednog cupavca hvala ti mila moja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 14:46:09
|
|
|
|
diamond
|
OOOOOOOO.....Mariiiiiiiii!!!!! pa to su divne vesti duuuušo moja, mada ništa drugo nismo ni očekivali!!!! tatatatira!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 14:52:36
|
|
|
|
maja27
|
Mari draga navijam da sto pre ugledas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Začeće - 2. deo Oplodnja jajne ćelije, nastavak videa.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?