Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:45:37
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Bravo, Mari! A koliko ti posle vracaju - jedan, dva, tri? Ja nemam pojma koliko to ide Koliko ja znam kod moje doktorke je praksa da vraca dve ako dobro znam,za mladje od 30 takvo je pravilo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:46:54
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Vau Mari, koliko folikula! i ja sam se iznenadila,kad je krenula da broji nikad kraja... rekla je da ona voli kada ima od 5-15 ali bolje i ovako nego da nema nista,smanjicemo stimulaciju i bice sve ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:48:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:50:36
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!! A mozda ce biti decak i devojcica kovrdže?!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:50:49
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!! Jaoooooo mnogo mi je super sto je sve ok... Cini mi se da je Cipi pisala da se u stimulisanom ciklusu folikuli rastu do 4 mm?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:52:09
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!! A mozda ce biti decak i devojcica kovrdže?! samo neka budu kovrdze
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:52:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!! Jaoooooo mnogo mi je super sto je sve ok... Cini mi se da je Cipi pisala da se u stimulisanom ciklusu folikuli rastu do 4 mm? Pojma nemam, ali znam da ti je rekla da se ne opterecujes glupostima!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:53:26
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bravo Mari, bas ih ima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:53:36
|
|
|
|
bebironcic
|
BRAVO Mari i za tebe i za folikule ala ce biti bebcica jedan maji kovrdzavi i jedna maja sjatka kovrdzica kao mama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:53:36
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, pa imacemo kovrdzave bliznakinje!!! Jaoooooo mnogo mi je super sto je sve ok... Cini mi se da je Cipi pisala da se u stimulisanom ciklusu folikuli rastu do 4 mm? Pojma nemam, ali znam da ti je rekla da se ne opterecujes glupostima! dzaba jace je od mene,moram da mislim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:54:04
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Bravo Mari, bas ih ima ima nas hvala mila
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:54:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Mariiiiiiiiiiiii,joooooooooooj kako mi je dragooooooooooooooo !Bas sam srecna zbog tebe draga !
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:54:26
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic BRAVO Mari i za tebe i za folikule ala ce biti bebcica jedan maji kovrdzavi i jedna maja sjatka kovrdzica kao mama Hvala mila mojaaaaaa bice biceeeeee
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:54:49
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Mariiiiiiiiiiiii,joooooooooooj kako mi je dragooooooooooooooo !Bas sam srecna zbog tebe draga ! hvalaaaaa milaaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:13:33
|
|
|
|
pepino
|
Super Mari!!!! Navijamo!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:15:34
|
|
|
|
morena
|
Bravo, Mari!!!!! Sve ide po planu!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:15:54
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: pepino Super Mari!!!! Navijamo!!! Hvala dragaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:17:51
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: morena Bravo, Mari!!!!! Sve ide po planu!!! Da dragaaaa sve...... ne brini mama sve ide po planu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:18:14
|
|
|
|
gagana83
|
Mari Navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:20:17
|
|
|
|
mejra81
|
Mari,zelim ti sve naj,naj.... Svi smo uz tebe...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:22:58
|
|
|
|
Mari86
|
gagana , mejra hvala vam mile moje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 10:57:38
|
|
|
|
slackaa
|
Mari,mila moja,MNOGO sam srecna zbog tebe,super i za folikule,bolje sto ih ima vise kao sto rece Cvetana(cini mi se),hajde da i jedna od nas problematicnih povuce nogu pa da i nama krene i svi dobijemo po jednog cupavca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 11:54:17
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: slackaa Mari,mila moja,MNOGO sam srecna zbog tebe,super i za folikule,bolje sto ih ima vise kao sto rece Cvetana(cini mi se),hajde da i jedna od nas problematicnih povuce nogu pa da i nama krene i svi dobijemo po jednog cupavca hvala ti mila moja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 14:46:09
|
|
|
|
diamond
|
OOOOOOOO.....Mariiiiiiiii!!!!! pa to su divne vesti duuuušo moja, mada ništa drugo nismo ni očekivali!!!! tatatatira!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 14:52:36
|
|
|
|
maja27
|
Mari draga navijam da sto pre ugledas
|
|
|
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?