Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 14:25:03
|
|
|
|
Mari86
|
Hvala vam mile moje..mnogo mi to znaci
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 16:30:49
|
|
|
|
liliana
|
Mari!!! A ja sam baš danas razmišljala o tebi i planirala ti poslat PP! Baš si me obradovala! Cmokič!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 16:43:04
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: liliana Mari!!! A ja sam baš danas razmišljala o tebi i planirala ti poslat PP! Baš si me obradovala! Cmokič! hvala ti milaaaaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 16:51:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mariiiiiiiiiiiiii,zelim ti jednog malog cupavca ili cupavicu kroz 9 meseci od kada ugledas ,uskoro vrlo uskoro....srecnoooooooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 16:51:32
|
|
|
|
Sonreir
|
Mari, srecno, draga, svim srcem sam uz tebe! Zelim ti da odmah bude uspesno i da napokon i ti osetis radost kucanja malog srca koje raste ispod tvog. Bices i ti uskoro necija mamica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 16:52:55
|
|
|
|
Veca77
|
Mari, Mari 'Ajde mila probij led, da iz prve ubodete, da imate slatko bepce (ili bepcad ) pa da i mi krenemo tvojim stopama!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 17:07:19
|
|
|
|
Mari86
|
Hvala vam drage moje....divne steeee Da Veco ja da povecem nogu...mi smo vec dosadile sa cekanjem sad cemo mi!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 19:03:50
|
|
|
|
diamond
|
MARI MILA..
< Poruku je uredio diamond -- 31.5.2010 19:04:33 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 19:33:01
|
|
|
|
Cvetana
|
E, ajde stvarno zene da neka od nas "problematicnih" povuce nogu vise. Pa, vi nemate pojma koliko cu ja da se radujem kad budem videla kad napisete Ajdeeeeeeeeeeeeeee, sa srecom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 22:11:57
|
|
|
|
Mari86
|
hvala vam lepe moje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 18:23:39
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Mari draga, zelim ti svu srecu, da sve dobro prodje i da ugledas svoje , a onda da nas sve redom povuces za nocice i da bude puno beba
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 18:25:34
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Mari draga, zelim ti svu srecu, da sve dobro prodje i da ugledas svoje , a onda da nas sve redom povuces za nocice i da bude puno beba hvala ti mila.... ajde u temu o kucnim ljubimcima imam problem,ako znas nesto o macama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 18:41:30
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Mari sada draga moras da se pricuvas od virusa i prehlada izbegavaj velika okupljanja i posete ako znas da je neko bolestan i molim te ne njuskaj se sa macom,znam da je volis,ali molim te misli na sabe i na .Ljubi te Pipi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:29:04
|
|
|
|
Mari86
|
Pipi draga necu da se njuskam sa macom... pazicu se!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:40:14
|
|
|
|
cipiripi
|
peri ruke posle svakog mazenja i nek tm cisti govanca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:41:13
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi peri ruke posle svakog mazenja i nek tm cisti govanca perem mila ruke posle svakog mazenja i mm cisti sve sam sredila a reci mi u vezi folikula? Znaci treba da ih bude ?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:41:58
|
|
|
|
cipiripi
|
MORA! ne opterecuj se velicinom jer tu nije isto stanje kao kod prirodnog procesa..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:43:26
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi MORA! ne opterecuj se velicinom jer tu nije isto stanje kao kod prirodnog procesa.. da da tako sam i mislila...nista me ne bole inekcije samo sam primetila da mi se menstruacija polako smiruje i da je ima manje nego inace i osecam neko grgotanje u stomaku
< Poruku je uredio Mari86 -- 1.6.2010 23:44:13 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:44:27
|
|
|
|
cipiripi
|
pa kad si debelokozac
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:46:14
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi pa kad si debelokozac bas si ti debelokozac
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 2.6.2010 13:42:22
|
|
|
|
Mari86
|
Osecam neko krkljanje u stomaku i malo me bole jajnici...nije strasno samo malo ponekad... jedva cekam UZ sutra
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 2.6.2010 14:36:38
|
|
|
|
Iva979
|
Cekamo i navijamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:39:07
|
|
|
|
Mari86
|
Drage moje evo izvestaja sa UZ... Endometrijum pravilan 13 mm, na levom jajniku 10 folikla od 8-10mm. na desnom 15 folikula isto od 8-10mm. Smanjena mi je doza Gonala,umesto tri primam dve ampule. Doktorka je zadovoljna,kaze malo ima vise folikula ali zato mi je smanjila stimulaciju. U subotu ponovo na UZ.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:43:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo, Mari! A koliko ti posle vracaju - jedan, dva, tri? Ja nemam pojma koliko to ide
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:45:29
|
|
|
|
Iva979
|
Vau Mari, koliko folikula!
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?