Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 15:11:00
|
|
|
|
Cvetana
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: liliana Dunja, ja kad sam radila VTO bio je 1 par (radili su o trošku države), i on je več imao 1-og isna iz prvog braka. Mislim da par ne sme imati zajedničke dece, a ne dece iz prethodnih brakova , da bi ušao u postupak koji država finansira. moguće, kažem nisam razmišljala o tome, a da nekako mi je logično ovo što si napisala. Mozda racunuju, ko zna da l je to njegovo dete, pa rade Al sam zla !
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 16:35:59
|
|
|
|
cipiripi
|
Veco...zar miom nije opasan za trudnocu.. Bas sam juce citala neki clanak u novinama "Vas doktor"..kaze da se nikad ne zna kako on moze da reaguje prilikom ostaanja u drugom stanju...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 18:22:45
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jel tacno da ako radis vto preko drzave moras predhodno da imas 3 neuspele inseminacije? cipi,kad sam bila na komisiju mene su pitali da li je radjena inseminacija i zabelezili...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.5.2010 11:12:39
|
|
|
|
janci
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jel tacno da ako radis vto preko drzave moras predhodno da imas 3 neuspele inseminacije? Nije potrebno, ja sam jedan od primera. U ponedeljak su nam dali pozitivnu ocenu za ulazak u postupak vto o trosku drzave. Rekli su nam da cemo cekati oko mesec dana na odgovor iz Beograda. Neko je pitao da li je potreban HSG. Ukoliko je nalaz spermograma - normospermia tj. ukoliko je spermogram ok., potrebno je dostaviti nalaz HSG-a i /ili laparaskopije i/ili histeroskopije. U suprotnom nije potrebno. Samo bih jos da napomenem zenama koje prikupljaju analize da je u odnosu na stari spisak analiza dodat i antimilerijan hormona (AMH). Nadam se da sam nekom pomogla.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.5.2010 11:25:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Janci hvala puno ovim info, siguno nam znače
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.5.2010 11:26:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja Janci hvala puno ovim info, siguno nam znače i draga srećno, da što pre dođeš na red i
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:36:58
|
|
|
|
Mari86
|
Evo drage moje ja sam danas krenula...dobila sam prvu inekciju Diferelina u rame nista nije bolelo, sestra koja ih daje je divna i jako ima laku ruku ma super Sutra tri ampule Merionala u stomak i Diferelin u rame!! Sto se tice cene sam postupak je 1500 eura a inekcije izadju od 300-500 eura... Oni nabavljaju inekcije ma sve je super
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:38:13
|
|
|
|
bluka
|
da bocanje prođe što bezbolnije, a onda da držimo palčeve!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:39:41
|
|
|
|
Maza82
|
Super Mari, već sam ti rekla Ovdje kod nas je moju kolegicu sve izašlo oko 4.500 KM, tj. oko 2.300 eura
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:41:08
|
|
|
|
Iva979
|
Drzimo palceve!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:45:18
|
|
|
|
Mari86
|
blukaaa hvala mila mazo ma ja sam rekla svaka je cena mala samo da sve bude dobro... daje se 550 eura na dan punkcije i 950 eura na dan transfera i posebno lekovi... Ivaaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:50:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Mari, navijam za vas od srca!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:52:04
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, navijam za vas od srca!!! hvala draga znam da navijas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:53:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mari, jako, jako navijam. Da sve protekne onako kako zelis. Ja verujem da hoce. pa, da se posle radujemo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:54:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 blukaaa hvala mila mazo ma ja sam rekla svaka je cena mala samo da sve bude dobro... daje se 550 eura na dan punkcije i 950 eura na dan transfera i posebno lekovi... Ivaaaa gde radiš draga, molim te pošalji mi pp
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:57:19
|
|
|
|
morena
|
Mari Da sve prođe super!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:58:50
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mari, jako, jako navijam. Da sve protekne onako kako zelis. Ja verujem da hoce. pa, da se posle radujemo. hvala ti milaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 12:00:35
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Mari86 blukaaa hvala mila mazo ma ja sam rekla svaka je cena mala samo da sve bude dobro... daje se 550 eura na dan punkcije i 950 eura na dan transfera i posebno lekovi... Ivaaaa gde radiš draga, molim te pošalji mi pp Pa napisacu ovde to se sme zar ne? Radim u Novom sadu kod doktorke Gordane Kozarov,ona je inace imala specijalizaciju u Americi za vantelesnu,a i ona je moj ginekolog vec neko vreme tako da mi je ona bila logican izbor... Ne znam da li smem da napisem ime klinike
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 12:02:00
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: morena Mari Da sve prođe super!!!! hvala mila moja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 12:40:03
|
|
|
|
bebironcic
|
Mari lepa moja....samo napred,navijam iz srca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 12:57:32
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Mari lepa moja....samo napred,navijam iz srca Znam draga hvala ti...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 13:40:31
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Mari duso navijamo za .Zelimti da beta bude kao kuca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 13:44:27
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa Mari duso navijamo za .Zelimti da beta bude kao kuca hvala mila mojaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 14:03:04
|
|
|
|
janajana
|
Mari
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 14:05:54
|
|
|
|
Nensi*
|
Mari,drzim palceve da sve prodje u najboljem redu i da ugledas svoje a 9 meseci kasnije i svoju
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?