Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 15:11:00
|
|
|
|
Cvetana
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: liliana Dunja, ja kad sam radila VTO bio je 1 par (radili su o trošku države), i on je več imao 1-og isna iz prvog braka. Mislim da par ne sme imati zajedničke dece, a ne dece iz prethodnih brakova , da bi ušao u postupak koji država finansira. moguće, kažem nisam razmišljala o tome, a da nekako mi je logično ovo što si napisala. Mozda racunuju, ko zna da l je to njegovo dete, pa rade Al sam zla !
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 16:35:59
|
|
|
|
cipiripi
|
Veco...zar miom nije opasan za trudnocu.. Bas sam juce citala neki clanak u novinama "Vas doktor"..kaze da se nikad ne zna kako on moze da reaguje prilikom ostaanja u drugom stanju...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 18:22:45
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jel tacno da ako radis vto preko drzave moras predhodno da imas 3 neuspele inseminacije? cipi,kad sam bila na komisiju mene su pitali da li je radjena inseminacija i zabelezili...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.5.2010 11:12:39
|
|
|
|
janci
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jel tacno da ako radis vto preko drzave moras predhodno da imas 3 neuspele inseminacije? Nije potrebno, ja sam jedan od primera. U ponedeljak su nam dali pozitivnu ocenu za ulazak u postupak vto o trosku drzave. Rekli su nam da cemo cekati oko mesec dana na odgovor iz Beograda. Neko je pitao da li je potreban HSG. Ukoliko je nalaz spermograma - normospermia tj. ukoliko je spermogram ok., potrebno je dostaviti nalaz HSG-a i /ili laparaskopije i/ili histeroskopije. U suprotnom nije potrebno. Samo bih jos da napomenem zenama koje prikupljaju analize da je u odnosu na stari spisak analiza dodat i antimilerijan hormona (AMH). Nadam se da sam nekom pomogla.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.5.2010 11:25:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Janci hvala puno ovim info, siguno nam znače
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.5.2010 11:26:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja Janci hvala puno ovim info, siguno nam znače i draga srećno, da što pre dođeš na red i
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:36:58
|
|
|
|
Mari86
|
Evo drage moje ja sam danas krenula...dobila sam prvu inekciju Diferelina u rame nista nije bolelo, sestra koja ih daje je divna i jako ima laku ruku ma super Sutra tri ampule Merionala u stomak i Diferelin u rame!! Sto se tice cene sam postupak je 1500 eura a inekcije izadju od 300-500 eura... Oni nabavljaju inekcije ma sve je super
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:38:13
|
|
|
|
bluka
|
da bocanje prođe što bezbolnije, a onda da držimo palčeve!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:39:41
|
|
|
|
Maza82
|
Super Mari, već sam ti rekla Ovdje kod nas je moju kolegicu sve izašlo oko 4.500 KM, tj. oko 2.300 eura
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:41:08
|
|
|
|
Iva979
|
Drzimo palceve!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:45:18
|
|
|
|
Mari86
|
blukaaa hvala mila mazo ma ja sam rekla svaka je cena mala samo da sve bude dobro... daje se 550 eura na dan punkcije i 950 eura na dan transfera i posebno lekovi... Ivaaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:50:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Mari, navijam za vas od srca!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:52:04
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, navijam za vas od srca!!! hvala draga znam da navijas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:53:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mari, jako, jako navijam. Da sve protekne onako kako zelis. Ja verujem da hoce. pa, da se posle radujemo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:54:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 blukaaa hvala mila mazo ma ja sam rekla svaka je cena mala samo da sve bude dobro... daje se 550 eura na dan punkcije i 950 eura na dan transfera i posebno lekovi... Ivaaaa gde radiš draga, molim te pošalji mi pp
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:57:19
|
|
|
|
morena
|
Mari Da sve prođe super!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 11:58:50
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mari, jako, jako navijam. Da sve protekne onako kako zelis. Ja verujem da hoce. pa, da se posle radujemo. hvala ti milaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 12:00:35
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Mari86 blukaaa hvala mila mazo ma ja sam rekla svaka je cena mala samo da sve bude dobro... daje se 550 eura na dan punkcije i 950 eura na dan transfera i posebno lekovi... Ivaaaa gde radiš draga, molim te pošalji mi pp Pa napisacu ovde to se sme zar ne? Radim u Novom sadu kod doktorke Gordane Kozarov,ona je inace imala specijalizaciju u Americi za vantelesnu,a i ona je moj ginekolog vec neko vreme tako da mi je ona bila logican izbor... Ne znam da li smem da napisem ime klinike
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 12:02:00
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: morena Mari Da sve prođe super!!!! hvala mila moja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 12:40:03
|
|
|
|
bebironcic
|
Mari lepa moja....samo napred,navijam iz srca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 12:57:32
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Mari lepa moja....samo napred,navijam iz srca Znam draga hvala ti...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 13:40:31
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Mari duso navijamo za .Zelimti da beta bude kao kuca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 13:44:27
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa Mari duso navijamo za .Zelimti da beta bude kao kuca hvala mila mojaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 14:03:04
|
|
|
|
janajana
|
Mari
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 14:05:54
|
|
|
|
Nensi*
|
Mari,drzim palceve da sve prodje u najboljem redu i da ugledas svoje a 9 meseci kasnije i svoju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Male tajne zatrudnjivanja koje moraš znatiAko ste par koji želi bebu, evo nekoliko saveta kako da povećate šanse za trudnoću...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?