Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 14:25:03
|
|
|
|
Mari86
|
Hvala vam mile moje..mnogo mi to znaci
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 16:30:49
|
|
|
|
liliana
|
Mari!!! A ja sam baš danas razmišljala o tebi i planirala ti poslat PP! Baš si me obradovala! Cmokič!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 16:43:04
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: liliana Mari!!! A ja sam baš danas razmišljala o tebi i planirala ti poslat PP! Baš si me obradovala! Cmokič! hvala ti milaaaaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 16:51:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mariiiiiiiiiiiiii,zelim ti jednog malog cupavca ili cupavicu kroz 9 meseci od kada ugledas ,uskoro vrlo uskoro....srecnoooooooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 16:51:32
|
|
|
|
Sonreir
|
Mari, srecno, draga, svim srcem sam uz tebe! Zelim ti da odmah bude uspesno i da napokon i ti osetis radost kucanja malog srca koje raste ispod tvog. Bices i ti uskoro necija mamica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 16:52:55
|
|
|
|
Veca77
|
Mari, Mari 'Ajde mila probij led, da iz prve ubodete, da imate slatko bepce (ili bepcad ) pa da i mi krenemo tvojim stopama!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 17:07:19
|
|
|
|
Mari86
|
Hvala vam drage moje....divne steeee Da Veco ja da povecem nogu...mi smo vec dosadile sa cekanjem sad cemo mi!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 19:03:50
|
|
|
|
diamond
|
MARI MILA..
< Poruku je uredio diamond -- 31.5.2010 19:04:33 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 19:33:01
|
|
|
|
Cvetana
|
E, ajde stvarno zene da neka od nas "problematicnih" povuce nogu vise. Pa, vi nemate pojma koliko cu ja da se radujem kad budem videla kad napisete Ajdeeeeeeeeeeeeeee, sa srecom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.5.2010 22:11:57
|
|
|
|
Mari86
|
hvala vam lepe moje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 18:23:39
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Mari draga, zelim ti svu srecu, da sve dobro prodje i da ugledas svoje , a onda da nas sve redom povuces za nocice i da bude puno beba
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 18:25:34
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Mari draga, zelim ti svu srecu, da sve dobro prodje i da ugledas svoje , a onda da nas sve redom povuces za nocice i da bude puno beba hvala ti mila.... ajde u temu o kucnim ljubimcima imam problem,ako znas nesto o macama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 18:41:30
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Mari sada draga moras da se pricuvas od virusa i prehlada izbegavaj velika okupljanja i posete ako znas da je neko bolestan i molim te ne njuskaj se sa macom,znam da je volis,ali molim te misli na sabe i na .Ljubi te Pipi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:29:04
|
|
|
|
Mari86
|
Pipi draga necu da se njuskam sa macom... pazicu se!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:40:14
|
|
|
|
cipiripi
|
peri ruke posle svakog mazenja i nek tm cisti govanca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:41:13
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi peri ruke posle svakog mazenja i nek tm cisti govanca perem mila ruke posle svakog mazenja i mm cisti sve sam sredila a reci mi u vezi folikula? Znaci treba da ih bude ?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:41:58
|
|
|
|
cipiripi
|
MORA! ne opterecuj se velicinom jer tu nije isto stanje kao kod prirodnog procesa..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:43:26
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi MORA! ne opterecuj se velicinom jer tu nije isto stanje kao kod prirodnog procesa.. da da tako sam i mislila...nista me ne bole inekcije samo sam primetila da mi se menstruacija polako smiruje i da je ima manje nego inace i osecam neko grgotanje u stomaku
< Poruku je uredio Mari86 -- 1.6.2010 23:44:13 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:44:27
|
|
|
|
cipiripi
|
pa kad si debelokozac
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.6.2010 23:46:14
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi pa kad si debelokozac bas si ti debelokozac
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 2.6.2010 13:42:22
|
|
|
|
Mari86
|
Osecam neko krkljanje u stomaku i malo me bole jajnici...nije strasno samo malo ponekad... jedva cekam UZ sutra
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 2.6.2010 14:36:38
|
|
|
|
Iva979
|
Cekamo i navijamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:39:07
|
|
|
|
Mari86
|
Drage moje evo izvestaja sa UZ... Endometrijum pravilan 13 mm, na levom jajniku 10 folikla od 8-10mm. na desnom 15 folikula isto od 8-10mm. Smanjena mi je doza Gonala,umesto tri primam dve ampule. Doktorka je zadovoljna,kaze malo ima vise folikula ali zato mi je smanjila stimulaciju. U subotu ponovo na UZ.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:43:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo, Mari! A koliko ti posle vracaju - jedan, dva, tri? Ja nemam pojma koliko to ide
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 3.6.2010 9:45:29
|
|
|
|
Iva979
|
Vau Mari, koliko folikula!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?