Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 22.11.2009 17:36:25
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: cica 82 interesuje me da li je neko cuo za doktora savu micica on ima privatnu ordinaciju uro medica u beogradu. mi smo isli kod njega i on je otkrio da ne mozemo da imamo decu t.j. da moj muz ne moze. ja sam uradila sve analize i sad cekam da idem na hsg. pa me zanima da li je neko cuo za njega, ja sam citala na netu da je dobar strucnjak za tu musku neplodnost i da je radio i bio nacelnik urologije na klinickom centru. puno bi mi znacilo ako neko moze da mi kaze nesto!!!!! hvala unapred. Cula sam za Savu, ima ordinaciju na Bogosloviji i poznat je po tome sto od muskarca pravi zenu i obrnuto. Sta je naveo kao razlog za to da ne mozete da imate decu? Inace je extra urolog, to je sigurno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 22.11.2009 20:37:31
|
|
|
|
marijaci
|
e ovako....... pocela sam nocas da primam gonal 150-treci dan ciklusa..... kazi te mi devojke sta od pratecih pojava da ocekujem od njega... kad pocinje on da deluje na stvaranje folikula, odmah ili posle nekoliko dana. i imate li kakvih saveta za poboljsavanje uspesnosti vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 22.11.2009 20:51:05
|
|
|
|
vodolija 82
|
marijaci,srecno bockanje!Ne znam draga sta bih ti rekla,licno nisam imala nikakve nus pojave,tipa mucnine i ostalog meni je bilo sve normalno.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 22.11.2009 23:28:49
|
|
|
|
melania
|
Trbo zeno kad ti mislis nama da javis veliku betu,ja ceo dan bila na svadbi i ukljucila sam komp da vidim lepe vesti,mozda sam pobrkala datume ali zar ne rece da radis danas betu?Navijam da bude velika ko kuca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 22.11.2009 23:50:28
|
|
|
|
Verus
|
vodolijice draga! sta ima novo kod tebe?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 22.11.2009 23:50:42
|
|
|
|
Verus
|
cekamo trbu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 0:04:57
|
|
|
|
cipiripi
|
marijaci, ni ja nisam imala problema nikakvih, samo se prepusti i opusti...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 11:13:23
|
|
|
|
trba
|
HVALA svima drage moje sto navijate zdusno za mene Ovaj vikend je bio ....pa cudan . Kao sto rekoh nisam od strpljivih pa sam u subotu vadila betu...rez danas /javljam i to kasnije:)/Dobra stvar ... nigde na vidiku Testici i tracice su mi bili najbolji prijatelj za vikend ...moram da napomenem da su od cetvrtka do subote ujutru /znaci 3.kom/ babyrapid-a pokazivala bledo-bledo roze trticu i negde oko 13h u subotu ja" promenim firmu" /javljam kako se test zove/ i trtica skoro iste boje kao kontrolna I dalje sam u neverici i iscekivanju da mi beta pokaze isto. Prosto ne mogu da se opasuljim da sam ili nisam u onih 0.00001% zajedno sa Verus RR
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 11:38:09
|
|
|
|
cica 82
|
draga cipiripi doktor sava micic nam je rekao da moj muz ima azospermiju i da nece moci prirodnim putem da ima decu.ali ja mislim da mi ne mislimo na istog doktora ovaj nas ima ordinaciju u kneza milosa. interesuje me da li za vestacku oplodnju treba da se vezujem samo za ordinacije koje su dobile dozvolu od drzave ili su dobre i neke druge. jel ima neko da javi gde je radio vto i kakva su iskustva
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 14:51:31
|
|
|
|
trba
|
E pa drage moje ja pokupila betu 240.2 ..izgleda 5.nedelja I dalje ne mogu da verujem...
< Poruku je uredio trba -- 23.11.2009 14:55:12 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 15:10:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: trba E pa drage moje ja pokupila betu 240.2 ..izgleda 5.nedelja I dalje ne mogu da verujem... bravo Trbo, ma znali smo mi to i bez bete ali cisto da potvrdis
< Poruku je uredio dunja -- 23.11.2009 15:11:03 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 15:12:24
|
|
|
|
lence
|
Tooo trbo, cestiram! Kako divne vesti, pa kako da ti ih napisu pa da verujes!?!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 15:35:38
|
|
|
|
trba
|
Hvala svima Ma ne radi se o fontu slova vec o tome da smo pre koju nedelju poslati na vto a prosle nedelje i definitivno odluceno da smo za vto + sto se spermogram upola pokvario posle mesec dana terapije. Pa ti ovo dodje prosto neverovatno a o ocekivanom nema ni reci
< Poruku je uredio trba -- 23.11.2009 15:48:39 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 15:41:06
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: cica 82 draga cipiripi doktor sava micic nam je rekao da moj muz ima azospermiju i da nece moci prirodnim putem da ima decu.ali ja mislim da mi ne mislimo na istog doktora ovaj nas ima ordinaciju u kneza milosa. interesuje me da li za vestacku oplodnju treba da se vezujem samo za ordinacije koje su dobile dozvolu od drzave ili su dobre i neke druge. jel ima neko da javi gde je radio vto i kakva su iskustva Ne mislite na istog dr. Taj o kome ona prica je Sava Perovic, takodje odlican urolog i radi operacije promene pola a radio je u ord. u Cvijicevoj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 15:47:37
|
|
|
|
melania
|
Trbo cestitam od srca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 15:50:51
|
|
|
|
trba
|
Hvala punooooo IZVORNA PORUKA: melania Trbo cestitam od srca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 15:59:57
|
|
|
|
melania
|
Danima cekam Trbo tvoje rezultate,trebalo mi je nesto da mi vrati veru da su cuda moguca,i jako mi je drago da se ipak desavaju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 16:24:55
|
|
|
|
trba
|
Joj nemas pojma koja mi je konfuzija bila preko vikenda....veruj meli cuda su moguca. Ja se nisam nadala i evo drzim fige draga moja nemoj mi gubiti veru i nadu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 16:42:45
|
|
|
|
cipiripi
|
TRBOOOOOOOOOOO IZVORNA PORUKA: cica 82 draga cipiripi doktor sava micic nam je rekao da moj muz ima azospermiju i da nece moci prirodnim putem da ima decu.ali ja mislim da mi ne mislimo na istog doktora ovaj nas ima ordinaciju u kneza milosa. interesuje me da li za vestacku oplodnju treba da se vezujem samo za ordinacije koje su dobile dozvolu od drzave ili su dobre i neke druge. jel ima neko da javi gde je radio vto i kakva su iskustva ne treba se vezivati za dozvole od drzave iz razloga sto mnogim odlicnim doktorima nikada nije oprosten uspeh, i drzava tj vrh ministarstva koji je kivan na te pojedince nikada im nece dati dozvolu zbog svoje pohlepe i inata. stalno gledaju kako da ih nacepe ili nesto slicno... zna se kako sve funkcionise u srbiji. ja sam imala preporuku za dr Radulovica, zadovoljna sam bez obzira sto mi prva vto nije uspela, to je vec do mene a ne do njih. pritom je prednost sto zamrzavaju embrione najboljom tehnikom u evropi, neznam tacno kako se zove znam samo da se zamrznu u roku od 10 minuta i kada odlucis da ih odmrznes verovatnoca da ce preziveti je 98% u odnosu na klasican metod gde je verovatnoca 50% . ako ne zabebim do februara onako spontano optimisticki idem da vratim eskime.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 21:05:52
|
|
|
|
bebuska
|
IZVORNA PORUKA: trba E pa drage moje ja pokupila betu 240.2 ..izgleda 5.nedelja I dalje ne mogu da verujem... Cestitam Trbo Bila sam sigurna da si od kad si rekla za onaj prvi testic Divno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 21:51:27
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: trba E pa drage moje ja pokupila betu 240.2 ..izgleda 5.nedelja I dalje ne mogu da verujem... cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 21:55:00
|
|
|
|
mihi
|
Čestitsm TRBO .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 23.11.2009 22:50:31
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: trba E pa drage moje ja pokupila betu 240.2 ..izgleda 5.nedelja I dalje ne mogu da verujem... URAAAA . Bas si me obradovala . Cestitam ti od
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 24.11.2009 10:10:26
|
|
|
|
beca.r
|
Drage moje, evo mene prvi put na forumu (mozda sam se u nekom trenutku javljala, ali samo kratko, cak sam i lozinku zaboravila, pa sam morala pod novim imenom da se ulogujem ). Dakle, moj suprug i ja smo u braku pune dve godine i isto toliko smo pokusavali da ostanemo trudni....ja sam takva da odmah kada nesto ne ide odem i ispitam...ustanovljeno je da je do supruga oligospermija i odlucili smo se da uradimo IVF kod Goce Ivanovic...u septrembru smo krenuli kod nje, ali je ustanovila da se kod mene javlja neka tecnost oko levog jajnika, nista strasno ali da se proveri (pre toga godinama i mesecima idem na UZ i preglede i nikada nista nije ustanovljeno), uradjena mi je laparoskopija i ustanovljena rigidnost jajovoda, kao i zadebljanja sa unutrasnej strane. Nije uradjena prohodnost, pa ne znamo da li su ili ne, ali to nije ni vazno s obzirom da smo vec krenuli na IVF zbog zmua. Sve ostalo je Hvala Bogu super. I tako mi krenemo sa stedirilom 3. novembra, ali u medjuvremeno prodjemo komisiju za fond i dobijemo poziv, tako da sam nastavila terapiju i vodjenje u GAK Visegradska. Od petka dobijam diferelin 0.1 mg, a do petka jos uvek pijem stediril. Htela sam pitati devojke koje ste prosle IVF proceduru da me malo posavetujete i ispricate sta me ceka, i da vas pitam da li vam se stomak nadimao i onako bio "tezak"? Hvala puno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 24.11.2009 10:31:02
|
|
|
|
lence
|
Dobrodosla beco! Ja nemam iskustvo sa VTO, ali po onom sto sam citala u knjigama, tvoji mi simptomi zvuce poznato. Nadam se da ce neka od zena sa tim iskustvom da virne uskoro na ovu stranicu i potvrdi ti. Zelim ti mnogo ( ) uspeha!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?