|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
20.11.2009 9:34:32   
trba
Btw. vidim da se trazi i Normalni indeks telesne mase (manji od 30)

Zna li neko kako ga racunaju?
Moracu hitno na dijetu user posted image

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 1351
20.11.2009 9:58:31   
magnetic
Samo ''ugooglas'' indeks telesne mase i izbacice ti kalkulator

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 1352
20.11.2009 9:59:34   
bebuska

IZVORNA PORUKA: trba

Medjutim javlja se i novi momenat...jutros sam radila testicuser posted image ...i da ne jurim pred rudu....bledo roza crtica se vidi?!?! a kasni mi /po mom proracunu/ 3.dana.
Tako da smo siftovani kod cika gin. za sledecu nedelju.

user posted image user posted image user posted image ponovi test sutra ujutru...ja bi radila ponovo nebi podnjela neizvjesnost...navijam da ujutru budu jako vidljive crtice...user posted image user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 1353
20.11.2009 10:01:10   
magnetic
Jao trbo pa ja nisam ni videla tvoj post.Draga navijam da je to touser posted image user posted image user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1354
20.11.2009 10:33:45   
cipiripi

Pozdrav svima user posted image
evo i mene da se javnem. Odradio mm briseve (i nije skakao , vristao i pravio cirkususer posted image bio je kao bubica....istina pobelela od straha user posted image no  dobro). Nalazi hlamidije, mkro i urea negativni user posted image user posted image user posted image i jos danas cekamo gljivice i bakterije. Jutros bila kod ginekologa i siti se ispricali:)
Medjutim javlja se i novi momenat...jutros sam radila testicuser posted image ...i da ne jurim pred rudu....bledo roza crtica se vidi?!?! a kasni mi /po mom proracunu/ 3.dana.
Tako da smo siftovani kod cika gin. za sledecu nedelju.

BRAVOOOOOOOOOOOO Trbooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 1355
20.11.2009 10:53:17   
trba
@ bebuska
pazi kada imamo isti "sindrom" radoznalosti:)))
Radila ga ja i juce i danas:) i isti rezultat...bleda roze trticauser posted image
Kontam da za 1dan nece bas toliko poroziti:)....gin. mi rekao da sacekam pa da uradim test  sl.nedelje...moja vizija je da u ponedeljak odem na vadjenje krvi ako se nista bitno ne izdesava do tada:))

@ cipiripi
hvala user posted image

@magnetic

hvala dragauser posted image
ja prosto ne znam da li da se nadam ili ne.....spermogram je los a urolog nam je rekao da nema sanse:( prirodnim putem

< Poruku je uredio trba -- 20.11.2009 10:58:31 >

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1356
20.11.2009 10:57:40   
trba
ovo pitam posto ruku na srce imam koju kilicu viskauser posted image ...radilo se na tome godinama:)
A ako nista ne ispadne od ove bledo-roze crtice /pu pu pu user posted image / samo vto ostaje kao opcija.

Pa znam da ima vise kalkulatora za racunanje BMI /indeksa telesne mase/ pa zato i pitam po kom racunaju.

IZVORNA PORUKA: magnetic

Samo ''ugooglas'' indeks telesne mase i izbacice ti kalkulator

< Poruku je uredio trba -- 20.11.2009 10:58:07 >

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1357
20.11.2009 11:03:12   
bebuska
Cesto se zenama desi da kad im doktor kaze da nema sanse prirodno da zatrudne one bas tad ostanu trudne... user posted image Ne znam, mozda se opuste tad kao idem na VTO nema od prirodnih pokusaja nista...i desi se user posted image ...mora da se i tebi tako nesto desilo...psiha je cudo...user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 1358
20.11.2009 11:30:05   
magnetic

ja prosto ne znam da li da se nadam ili ne.....spermogram je los a urolog nam je rekao da nema sanse:( prirodnim putem

Mislim da su i nasoj Verus rekli da nema sanse da ostane trudna prirodnim putem,a zeni sad vec poveci stomakuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 1359
20.11.2009 11:47:20   
Dudu25
trba

drzim ti palceve da bude user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1360
20.11.2009 13:20:34   
melania
Trba navijamo za tebe sutrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1361
20.11.2009 13:50:34   
trba
Hvala svimauser posted image puno....sve vas user posted image user posted image user posted image

sada ste mi zarazile user posted image pa sam jakooo u iscekivanju...a prvenstveno sam zauzela stav (zbog losih rezultata mm) ma nije dobar test, zeznulo mi se nesto user posted image u organizmu,...necu da se nadam pa da se razocaram skroz.
Ali sada samo cupkam user posted image

Imate savet? kada da radim betu iz krvi?proslo je nekih 23dana od poslednjeg dana prosle user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 1362
20.11.2009 14:31:45   
lence

Radila ga ja i juce i danas:) i isti rezultat...bleda roze trticauser posted image
Kontam da za 1dan nece bas toliko poroziti:)....gin. mi rekao da sacekam pa da uradim test  sl.nedelje...moja vizija je da u ponedeljak odem na vadjenje krvi ako se nista bitno ne izdesava do tada:))

To meni sve zvuci jaaako pozitivno, veruj da nije greska kod proizvodjaca. Zamotaj se, utopli se, cackaj nos ako moras, samo se strpi dok ti beta to sasvim ne potvrdi. Nemam iskustva kad je najbolje da se to radi, ali imas temu o tom pa pogledaj. Sve najbolje ti zelim!

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 1363
20.11.2009 15:46:10   
cipiripi
bila sam danas na klinici da pitam zasto nije uspelo...
doca mi je rekao da smo dokazali da mozemo da imamo bebe, jer su se napravile, ali da molekuli u organizmu koji se dele izmedju majke i embriona nisu odradili svoje i to nikada ne moze da se ubode i pogodi..
nje nista strasno, to je jednostavno bioloski proces koji dolazi sam od sebe, ...
rekao mi je da cekam 3 meseca da mi se vrate hormoni u normalu pa tek onda da vratim tri eskima... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1364
20.11.2009 15:48:30   
magnetic
Taman da prodje ova zima,pa nam budes lepa prolecno-letnja trudnicauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1365
20.11.2009 15:49:32   
cipiripi
ako ne zatrudnim u medjuvremenu od travuljina... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
idem u temu Tesic da vam ispricam ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1366
20.11.2009 16:01:25   
trba
nekako mislim da cu da skratim sebi muke...odoh sutra na vadjenje krviuser posted image
cuda se izgleda desavajuuser posted image

IZVORNA PORUKA: magnetic

Mislim da su i nasoj Verus rekli da nema sanse da ostane trudna prirodnim putem,a zeni sad vec poveci stomakuser posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1367
20.11.2009 16:05:20   
trba
Ma znam da nije do proizvodjaca;) ali da nije do mene? user posted image A opet ne vidim zasto bi bila....
poslusacu te i odoh da cackam user posted image ....ma nacicu vec nestouser posted image
Hvala na lepim zeljama user posted image

IZVORNA PORUKA: lence

To meni sve zvuci jaaako pozitivno, veruj da nije greska kod proizvodjaca. Zamotaj se, utopli se, cackaj nos ako moras, samo se strpi dok ti beta to sasvim ne potvrdi. Nemam iskustva kad je najbolje da se to radi, ali imas temu o tom pa pogledaj. Sve najbolje ti zelim!

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1368
20.11.2009 16:09:15   
trba
Cipiska brzo ce proci i ta 3.meseca, kada otopliuser posted image i eskimcicima ce vec biti lepo i toplo kod mame u trbici ;)
Navijam za tebe user posted image

IZVORNA PORUKA: cipiripi

doca mi je rekao da smo dokazali da mozemo da imamo bebe, jer su se napravile, ali da molekuli u organizmu koji se dele izmedju majke i embriona nisu odradili svoje i to nikada ne moze da se ubode i pogodi..
nje nista strasno, to je jednostavno bioloski proces koji dolazi sam od sebe, ...
rekao mi je da cekam 3 meseca da mi se vrate hormoni u normalu pa tek onda da vratim tri eskima... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1369
21.11.2009 9:52:43   
melania
Trbo kad radis betu?

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 1370
21.11.2009 11:19:23   
NinaMandarina

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Cipiripi, bas mi je zao user posted image . Bas mi je drago da si pozitivna i da se ne predajes user posted image . Za ta tri meseca pokusajte sa cajevima i mozda nekim vitaminima, koliko se secam tm nije bio tako los spermogram?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1371
21.11.2009 11:33:05   
NinaMandarina
Trbo user posted image user posted image user posted image sad citam i ne verujem user posted image . Nadam se da si danas radila betu i da nam uskoro javljas lepu vest user posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 1372
22.11.2009 0:46:42   
cica 82
interesuje me da li je neko cuo za doktora savu micica on ima privatnu ordinaciju uro medica u beogradu. mi smo isli kod njega i on je otkrio da ne mozemo da imamo decu t.j. da moj muz ne moze. ja sam uradila sve analize i sad cekam da idem na hsg. pa me zanima da li je neko cuo za njega, ja sam citala na netu da je dobar strucnjak za tu musku neplodnost i da je radio i bio nacelnik urologije na klinickom centru. puno bi mi znacilo ako neko moze da mi kaze nesto!!!!! hvala unapred.user posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 1373
22.11.2009 1:14:19   
Verus
joj trbo drzim fige!  cico, ne znam za njega, mozda ce neka druga devojka znati da pomogne!

(odgovor članu cica 82)
Direktna veza do poruke: 1374
22.11.2009 1:15:07   
Verus
Ja sam taj slucaj!
IZVORNA PORUKA: bebuska

Cesto se zenama desi da kad im doktor kaze da nema sanse prirodno da zatrudne one bas tad ostanu trudne... user posted image Ne znam, mozda se opuste tad kao idem na VTO nema od prirodnih pokusaja nista...i desi se user posted image ...mora da se i tebi tako nesto desilo...psiha je cudo...user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here