Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 9:34:32
|
|
|
|
trba
|
Btw. vidim da se trazi i Normalni indeks telesne mase (manji od 30) Zna li neko kako ga racunaju? Moracu hitno na dijetu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 9:58:31
|
|
|
|
magnetic
|
Samo ''ugooglas'' indeks telesne mase i izbacice ti kalkulator
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 9:59:34
|
|
|
|
bebuska
|
IZVORNA PORUKA: trba Medjutim javlja se i novi momenat...jutros sam radila testic ...i da ne jurim pred rudu....bledo roza crtica se vidi?!?! a kasni mi /po mom proracunu/ 3.dana. Tako da smo siftovani kod cika gin. za sledecu nedelju. ponovi test sutra ujutru...ja bi radila ponovo nebi podnjela neizvjesnost...navijam da ujutru budu jako vidljive crtice...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 10:01:10
|
|
|
|
magnetic
|
Jao trbo pa ja nisam ni videla tvoj post.Draga navijam da je to to
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 10:33:45
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: trba Pozdrav svima evo i mene da se javnem. Odradio mm briseve (i nije skakao , vristao i pravio cirkus bio je kao bubica....istina pobelela od straha no dobro). Nalazi hlamidije, mkro i urea negativni i jos danas cekamo gljivice i bakterije. Jutros bila kod ginekologa i siti se ispricali:) Medjutim javlja se i novi momenat...jutros sam radila testic ...i da ne jurim pred rudu....bledo roza crtica se vidi?!?! a kasni mi /po mom proracunu/ 3.dana. Tako da smo siftovani kod cika gin. za sledecu nedelju. BRAVOOOOOOOOOOOO Trbooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 10:53:17
|
|
|
|
trba
|
@ bebuska pazi kada imamo isti "sindrom" radoznalosti:))) Radila ga ja i juce i danas:) i isti rezultat...bleda roze trtica Kontam da za 1dan nece bas toliko poroziti:)....gin. mi rekao da sacekam pa da uradim test sl.nedelje...moja vizija je da u ponedeljak odem na vadjenje krvi ako se nista bitno ne izdesava do tada:)) @ cipiripi hvala @magnetic hvala draga ja prosto ne znam da li da se nadam ili ne.....spermogram je los a urolog nam je rekao da nema sanse:( prirodnim putem
< Poruku je uredio trba -- 20.11.2009 10:58:31 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 10:57:40
|
|
|
|
trba
|
ovo pitam posto ruku na srce imam koju kilicu viska ...radilo se na tome godinama:) A ako nista ne ispadne od ove bledo-roze crtice /pu pu pu / samo vto ostaje kao opcija. Pa znam da ima vise kalkulatora za racunanje BMI /indeksa telesne mase/ pa zato i pitam po kom racunaju. IZVORNA PORUKA: magnetic Samo ''ugooglas'' indeks telesne mase i izbacice ti kalkulator
< Poruku je uredio trba -- 20.11.2009 10:58:07 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 11:03:12
|
|
|
|
bebuska
|
Cesto se zenama desi da kad im doktor kaze da nema sanse prirodno da zatrudne one bas tad ostanu trudne... Ne znam, mozda se opuste tad kao idem na VTO nema od prirodnih pokusaja nista...i desi se ...mora da se i tebi tako nesto desilo...psiha je cudo...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 11:30:05
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: trba ja prosto ne znam da li da se nadam ili ne.....spermogram je los a urolog nam je rekao da nema sanse:( prirodnim putem Mislim da su i nasoj Verus rekli da nema sanse da ostane trudna prirodnim putem,a zeni sad vec poveci stomak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 11:47:20
|
|
|
|
Dudu25
|
trba drzim ti palceve da bude
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 13:20:34
|
|
|
|
melania
|
Trba navijamo za tebe sutra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 13:50:34
|
|
|
|
trba
|
Hvala svima puno....sve vas sada ste mi zarazile pa sam jakooo u iscekivanju...a prvenstveno sam zauzela stav (zbog losih rezultata mm) ma nije dobar test, zeznulo mi se nesto u organizmu,...necu da se nadam pa da se razocaram skroz. Ali sada samo cupkam Imate savet? kada da radim betu iz krvi?proslo je nekih 23dana od poslednjeg dana prosle
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 14:31:45
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: trba Radila ga ja i juce i danas:) i isti rezultat...bleda roze trtica Kontam da za 1dan nece bas toliko poroziti:)....gin. mi rekao da sacekam pa da uradim test sl.nedelje...moja vizija je da u ponedeljak odem na vadjenje krvi ako se nista bitno ne izdesava do tada:)) To meni sve zvuci jaaako pozitivno, veruj da nije greska kod proizvodjaca. Zamotaj se, utopli se, cackaj nos ako moras, samo se strpi dok ti beta to sasvim ne potvrdi. Nemam iskustva kad je najbolje da se to radi, ali imas temu o tom pa pogledaj. Sve najbolje ti zelim!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 15:46:10
|
|
|
|
cipiripi
|
bila sam danas na klinici da pitam zasto nije uspelo... doca mi je rekao da smo dokazali da mozemo da imamo bebe, jer su se napravile, ali da molekuli u organizmu koji se dele izmedju majke i embriona nisu odradili svoje i to nikada ne moze da se ubode i pogodi.. nje nista strasno, to je jednostavno bioloski proces koji dolazi sam od sebe, ... rekao mi je da cekam 3 meseca da mi se vrate hormoni u normalu pa tek onda da vratim tri eskima...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 15:48:30
|
|
|
|
magnetic
|
Taman da prodje ova zima,pa nam budes lepa prolecno-letnja trudnica
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 15:49:32
|
|
|
|
cipiripi
|
ako ne zatrudnim u medjuvremenu od travuljina... idem u temu Tesic da vam ispricam ...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 16:01:25
|
|
|
|
trba
|
nekako mislim da cu da skratim sebi muke...odoh sutra na vadjenje krvi cuda se izgleda desavaju IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: trba ja prosto ne znam da li da se nadam ili ne.....spermogram je los a urolog nam je rekao da nema sanse:( prirodnim putem Mislim da su i nasoj Verus rekli da nema sanse da ostane trudna prirodnim putem,a zeni sad vec poveci stomak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 16:05:20
|
|
|
|
trba
|
Ma znam da nije do proizvodjaca;) ali da nije do mene? A opet ne vidim zasto bi bila.... poslusacu te i odoh da cackam ....ma nacicu vec nesto Hvala na lepim zeljama IZVORNA PORUKA: lence To meni sve zvuci jaaako pozitivno, veruj da nije greska kod proizvodjaca. Zamotaj se, utopli se, cackaj nos ako moras, samo se strpi dok ti beta to sasvim ne potvrdi. Nemam iskustva kad je najbolje da se to radi, ali imas temu o tom pa pogledaj. Sve najbolje ti zelim!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.11.2009 16:09:15
|
|
|
|
trba
|
Cipiska brzo ce proci i ta 3.meseca, kada otopli i eskimcicima ce vec biti lepo i toplo kod mame u trbici ;) Navijam za tebe IZVORNA PORUKA: cipiripi bila sam danas na klinici da pitam zasto nije uspelo... doca mi je rekao da smo dokazali da mozemo da imamo bebe, jer su se napravile, ali da molekuli u organizmu koji se dele izmedju majke i embriona nisu odradili svoje i to nikada ne moze da se ubode i pogodi.. nje nista strasno, to je jednostavno bioloski proces koji dolazi sam od sebe, ... rekao mi je da cekam 3 meseca da mi se vrate hormoni u normalu pa tek onda da vratim tri eskima...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 21.11.2009 9:52:43
|
|
|
|
melania
|
Trbo kad radis betu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 21.11.2009 11:19:23
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi bila sam danas na klinici da pitam zasto nije uspelo... doca mi je rekao da smo dokazali da mozemo da imamo bebe, jer su se napravile, ali da molekuli u organizmu koji se dele izmedju majke i embriona nisu odradili svoje i to nikada ne moze da se ubode i pogodi.. nje nista strasno, to je jednostavno bioloski proces koji dolazi sam od sebe, ... rekao mi je da cekam 3 meseca da mi se vrate hormoni u normalu pa tek onda da vratim tri eskima... Cipiripi, bas mi je zao . Bas mi je drago da si pozitivna i da se ne predajes . Za ta tri meseca pokusajte sa cajevima i mozda nekim vitaminima, koliko se secam tm nije bio tako los spermogram?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 21.11.2009 11:33:05
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Trbo sad citam i ne verujem . Nadam se da si danas radila betu i da nam uskoro javljas lepu vest
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 22.11.2009 0:46:42
|
|
|
|
cica 82
|
interesuje me da li je neko cuo za doktora savu micica on ima privatnu ordinaciju uro medica u beogradu. mi smo isli kod njega i on je otkrio da ne mozemo da imamo decu t.j. da moj muz ne moze. ja sam uradila sve analize i sad cekam da idem na hsg. pa me zanima da li je neko cuo za njega, ja sam citala na netu da je dobar strucnjak za tu musku neplodnost i da je radio i bio nacelnik urologije na klinickom centru. puno bi mi znacilo ako neko moze da mi kaze nesto!!!!! hvala unapred.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 22.11.2009 1:14:19
|
|
|
|
Verus
|
joj trbo drzim fige! cico, ne znam za njega, mozda ce neka druga devojka znati da pomogne!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 22.11.2009 1:15:07
|
|
|
|
Verus
|
Ja sam taj slucaj!IZVORNA PORUKA: bebuska Cesto se zenama desi da kad im doktor kaze da nema sanse prirodno da zatrudne one bas tad ostanu trudne... Ne znam, mozda se opuste tad kao idem na VTO nema od prirodnih pokusaja nista...i desi se ...mora da se i tebi tako nesto desilo...psiha je cudo...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?