Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 9:18:25
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,sjedim i doruckujem sama.I osjecaj je tako jadan.navikla sam se za ovo vrijeme da smo stalno zajedno.David je u sumi sa svojom gruppm,prestala je kisa pa sam ga poslala.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 9:19:37
|
|
|
|
ivaMark
|
Dan, dan...i kod nas je pljusak...deca doruckuju..inace ustaju izmedju sedam i osam. Bajs je super Sanjice, mi svakog dana kad nam vreme dozvoli.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 10:36:28
|
|
|
|
vonavoj
|
I kod mene pasylj,juce sam skuvala.Emice,uzivaj malo u tusini,meni bas fali.Raspadnem se koliko imaju energije..i koliko jurcaju napolju,njih dve mogu da pustim same,ali za M moram da jurcam.Sanjice i ja jedva cekam da vozimo bajseve,mm opet kasno dodje pa ne mozemo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 10:43:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro. Ovde se razduvao vetar, ne može da se sedi napolju. Kod nas pica danas, sad ću da zamesim testo pa neka stoji.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 11:33:32
|
|
|
|
pari
|
Mi bili malo napolju,ja spremam malo sad ..stavila sam u rernu meso i krompir...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 11:44:36
|
|
|
|
emicaa
|
Upravo sam pokupila srecka,jao radosti kad me ugledao.Malo se pomazimo pa idemo po Dodu. Von inace mnogo uzivam ta tri sata,ali dugo se nismo razdvajalo.Mada moram priznati da nam je svima godilo
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 13:02:10
|
|
|
|
Milena18
|
Dan mame! I kod mene danas pasulj od juče Hvala što pitate, jeste mi bolje. Uhvatila me bila neka panika jer me još od onog kašlja u februaru boli jedno mesto na leđima kad udahnem duboko. Išla sam danas kod lekara, pluća čista, dala mi upute za laboratoriju. Neko je pitao za mog brata, Jess čini mi se. Ok je on, koliko uspevam da zaključim jer slabo priča o svojim osećanjima. Samo još uvek ne radi ništa po pitanju posla. Emice, skroz te razumem, meni je juče bilo grozno bez M, jedva sam čekala da stignem kući. A kad smo po ceo dan zajedno, rado bih provela sat-dva sama. Pročitah začas sve što ste danas pisale i pola zaboravih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 13:13:14
|
|
|
|
pari
|
Milena, dobro je da si bila kod dr... Tako je i kod mene...nedostaju mi kad nisu tu, a opet treba mi sat, dva za mene... Napolju bas duva...ne znam gde bismo mogli sad
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 13:41:28
|
|
|
|
ivaMark
|
Milena, imala sam takav problem. Krajem januara sam kasljala, bas bas, i pocnu rebra da me bole sa desne strane, bukvalno ispod dojke, sve do kicme pozadi, celom duzinom rebra. Isla kod dr, imala sam bronhitis tada a bolovi uzaaas..nisam mogla da sednem, legnem, da pricam glasno...pila sam brufen retard protiv bolova i nije pomagao...radila mi je analize za srce, mononukleozu, sve ok..i na kraju mi rekla da je to jaka upala misica, da jako tesko prolazi...sto je istina jer me i dalje boli kada legnem.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 13:48:04
|
|
|
|
Milena18
|
IvaMark, verovatno je to i kod mene. Mene na primer boli kad se savijem i udahnem duboko. Znam da verovatno nije ništa ozbiljno, ali ipak brinem, U suštini, ja u poslednje vreme uvek nađem nešto oko čega ću da brinem, verovatno je to moj osnovni problem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 14:26:21
|
|
|
|
emicaa
|
Milena bolje sto si otisla,i ako je upala misica neka ti bar i doktor kaze to. Odveli smo opet T u skolicu,pa set_ali,za sat vremena trebamo opet po nju.Umorih se vec
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 14:48:34
|
|
|
|
flamingos
|
Zdravo svima.Prošetasmo malo i dođosmo.Razduvao se neki hladan vetar,oblačno,užasno vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 17:35:42
|
|
|
|
pari
|
Mi bili na Adi,baš bilo lepo iako je duvao vetar ali razvedrilo se... Sutra će biti toplije...Ja pečem neki hleb, nešto mi ne deluje daće biti dobar ali ajde... Šta radite?
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 22:28:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Crkoh danas od ove skole. Daj prezentaciju pa tesyove pa ocenjuj prosli domaci ...ma haos. Sad sam.napra ila da sve bude.multiple choice i sa key answer da lepo automatski sve bude da ne pregledam 😂 ne.mogy vise obnevidecu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 22:31:34
|
|
|
|
flamingos
|
Odmaraj Ljisho.Pari,kako je ispao hleb?Ne sumnjam u tebe.❤Ivanka,šta se radi?Ostale mame?Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 12.5.2020 22:43:07
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Crkoh danas od ove skole. Daj prezentaciju pa tesyove pa ocenjuj prosli domaci ...ma haos. Sad sam.napra ila da sve bude.multiple choice i sa key answer da lepo automatski sve bude da ne pregledam 😂 ne.mogy vise obnevidecu Mislim da moja sestra sve testove ovako zadaje preko google ucionice.namuci se dok napravi,a posle ide automatski.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 13.5.2020 7:04:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Von i ja uvek pravim u gugl formarima ali ne dajem uvek mogucnost visestrukih odgovora vec i da napisu definiciju i da sami nesto zakljuce tj napisu zKljucak. Ali odustajem od toga😂 previse vrrmena mi trrba da pregledam. Ja ustala sa uzSnim bilom u celoj levoj strani glave. Dolazin k sebi polako ali odmah sam popila brufen od 600
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 13.5.2020 7:13:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Formarima😂 formularima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 13.5.2020 7:21:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahha,razymela sam..ona da ponydjen odgovor i caos. Ja se spremam za posao,danas pdv,plate..posle 2 godine.kao pala sa marsa..valjda cu se snaci😔
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 13.5.2020 7:27:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutrro. 🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 13.5.2020 7:30:16
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro i od mene! Odoh na posao. Uspela sam da zaturim uput za laboratoriju. U kući nije, nadam se da mi je na poslu negde. Baš sam smotana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 13.5.2020 7:30:19
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Pari, kakav je bio hleb? Moj eno u rerni. Milena, i ja sam takva, uvek nadjem nesto oko cega da brinem. Mi smo juce bile na igralistu, ja sam se smrzla kao u novembru. Sreca pa sam njima ponela prsluke, ne secam se da mi je skoro bilo tako hladno Danas cemo mozda na Strand ako bude lepo vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 13.5.2020 7:30:50
|
|
|
|
jess021
|
Milena, zar ne salju elektronski?
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 13.5.2020 7:34:34
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro! I ja se sinoc smrzla...danas ce biti toplije...Hleb na kraju ispao super...graham i belo sam mesala, ne mesi se, ne ceka nista...samo pomesa i u rernu...Nocas se T oko 3 probudila i jedno 1h vrtela ustajala da pije vode...Nisam se naspavala...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 13.5.2020 8:46:02
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ni ja se ne naspavah,Da završavam šta imam u kuhinji,čeka me i peglanje itd.Pozdrav svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?