Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 10.5.2020 14:13:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Hello danas je baš upeklo, sad sam ušla malo u kuću. Ništa za ručak ne spremam, biće danas lovački, ko šta uhvati Mm je jutros rekao da više nikad neće zvati majstore a tek su počeli sinoć je do ko zna kada ribao i čistio, nisu lepo zaštitili terase a mm je detaljista i voli da je sve kako treba, a pre svega čisto, pa je išao i ispravljao... Pa onda danas ne rade (nedelja), u utorak ne rade (praznik neki), to samo u Srbiji postoji. Ugovoriš posao pa onda radiš svaki drugi dan umesto za 3 dana da bude gotovo. I tako...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 10.5.2020 15:00:10
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,svi imamo tu fazu,drži se,proćiće.Pari,budi mi dobro.Fil,ovde je pun grad naroda.Juče je tako bilo.Oko 17 h idemo u grad.Pozdrav svima.Uživajte u ovom predivnom danu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 10.5.2020 15:29:42
|
|
|
|
pari
|
Fil,super što ste tamo! Ovde je prilična gužva svuda...A razumem te za vrtić...biće sve ok, proći će i to... Ana, tako je to sa majstorima...katastrofa... Ja ne znam šta ćemo nas dve danas, čekam još malo da prođe vrućina.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 10.5.2020 15:54:09
|
|
|
|
Milena18
|
Hvala vam, devojke! Pari, super što ti je bolje. Ana, nama su majstori radili pločice na terasi i spoljnem stepeništu prošle godine, trajalo je dve nedelje, a meni noga baš tad bila u gipsu. Poludela sam bila jer su isto tako dolazili par dana pa onda par dana ne.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 10.5.2020 20:06:44
|
|
|
|
pari
|
Mi bile napolju oko 6, jele sutlijaš i voće. Mislim da ni nećemo ništa više jesti. Šta radite mame?
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 10.5.2020 20:29:06
|
|
|
|
flamingos
|
I mi bile u šetnji.Sad sam oprala kosu i sedoh da vidim šta pisaste.Dete večera,pa na tuširanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 10.5.2020 20:31:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ahoj narode😊❤️ Mi ceo dan tamo vamo, set_ali, gluvarili u dvoristu... Toplo, milina. Kad smo radili krov poceli majstori posle 1 maja, zavrsili sredinom jula. Te lose vreme, te slava ovome slava onome, te idu na parastose, te se jedan ukoci pa ne moze da radi... Na kraju kad se sabralo, radili 23 dana a oduzilo se na 2 meseca.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 10.5.2020 20:36:48
|
|
|
|
mati
|
Hej majke! Ovo lepo vreme nas sve izmamilo napolje, svi u skitnju... Prazan forum Mi smo lepo posedeli, poneli i hranu i pice, za decu, za nas majke To su nam drugari iz vrtica ali se i dalje super druzimo, kako deca, tako i mi...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 7:46:00
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Kako ste, mame? Ja na poslu. Nedostaje mi M, nismo bile odvojene duže od pola sata u prethodnih mesec i po, pa mi je baš neobično. Juče smo išle u šetnju i na kokice, baš mi je porasla i sazrela.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 7:56:47
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Milena, nadam se da si bolje. Kako ti je brat? Njih dve spavaju, mm ode za Bg. Juce smo bili u Srbobranu, bas nam je bilo lepo A inace je u subotu L ujeo pas, vise je onako zagrebao ali dobrano. Vozila neki motoric i on valjda hteo za tocak i ujede nju za list. Odlepila sam. Stvarno mu nije ni prisla, sto je vrlo cudno jer non stop im prilazi.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 8:24:11
|
|
|
|
pari
|
Uf jess, znam kako je...i M je ujeo pas kad je imao 2 god, od tada se bas boji kuca... Milena, drzi se...Meni nedostaje M svaki put kad ode kod tate...evo vec 4 godine,nikako da se naviknem...Uhodacete se u novu rutinu. Brzo ce proci vreme... Ja dobila pa me boli stomak...dobila sam par dana ranije. T ustala rano, bice umorna ubrzo... Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 8:30:30
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutroa.Srecko i ja budni od 6 i 15 🤦♀️ on je inace spavalica,ne budi se prije pola 9.Nemam pojma sta mu jutros bi.Danas krenule skole,ispratili smo T,jedva je cekala da krene.Ja bas i ne,neobicno mi bez nje sad.Jess jeste li morali doktoru?
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 8:33:21
|
|
|
|
jess021
|
Pari, nije se ona uplašila uopste, mozda bi bilo bolje da malo jeste Emice, nismo. Nas dr nam rekao da isperemo i naprskamo Octenispet. Zvala i Halo bebu, kazu isto tako ali ako se to mesto nesto crveni ili otice da onda odemo. Pas je uredno vakcinisan, srecom.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 8:42:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Jao Jess mogu misliti kako ti je bilo. I z P se bojim jer on i dalje ima nagle pokrete kad prilazi psima. A ja samo vicem tu kucu ne poznajemo. Bas se plasim tako toga. Dobro je da nije jako. Mi juce bio ceo dan na salasu. Kaze mm dodje mu da se vratimo tamo da zivimo😂 reko set_i se kako je zimi. Kaze jao da kaze nema sanse da se vracamo hahah. A okupao se samo bunarskom vodom kaze oseca se kao u banji da je bio. Voda bez hlora miluje prosto
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 8:51:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso a vi ljeti na salas a zimi tu.jel vam bar blizu da mozete vikende provoditi tamo? Jess moj D se malo boji kuca ali nista se nije desilo.Kad je bio mali od komsije kuce zalajalo i on se trznuo,od tad se boji
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 8:53:40
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, mi smo isli za Srbobran i videla sam da je kod tebe otvorena kapija, znala sam da ste tamo😉 L je previse slobodna iako ja non stop pricam i sve ona zna, ali to je valjda jace od nje
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 9:01:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Emice relativno smo blizu i idemo skoro svaki vikend. Ma ja kapiram da je P tamo vec bi ostavio i pelene i propricao. Zivot je tamo jaaaakoooo drugaciji. Ceo dan na nogama. Ovde ceo dan za kompjuterom. Ma yzas. Onda covek kad se dobro naradi ima i vise snage i koncentracije. Juce je mm sekao jedno drvo. Mi bili u basti. Po dvoristu. Pustili smo jedan deo dvorista da se trava osemeni tj da pysti seme pa cemo tek onda kositi. Ne volim to ali je zdravo i nema sanse da kypujemo toliko trave za sejanje ovako se prirodno osvezi. Al dobro za dve nedelje cemo kositi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 9:19:00
|
|
|
|
emicaa
|
Bas vam je blizu,a mozete i na duze tamo kad bude ljetni raspust. Mi smo danas trebali logopedici ali mi je juce pisala da vec 4 dana ima temperaturu 🤦♀️
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 9:19:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moje spavaju. Spremam buhtle i rascicavam. Rucak imam. Juce sam spremala za danas. Imam zakazano sisanje. Posle rucka idem da vozim biciklu sa koleginicom.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 9:22:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, mogu misliti kako si se uplasila. Sva sreca sto malena nije. Mene je kao malu ujeo drugaricin pas za guzu i od tada imam traume. I T i S imaju traume. T je malo zgrabio kod mojih pas, a na Sofi je skocio pas iz cista mira. Jedva sam je odvukla od njega. Jedino ako poznajemo vlasnika mogu da ga maze.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 9:26:02
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Stavih sarmu da se kuva i supu ću.Pijem kafu i da vidim šta ste pisale.Pari,nadam se da si bolje.Milena?Jess,nezgodno,dobro je da nije opasno,da se isprepadate živi.Pozdrav svima.Uživajte i u ovom lepom danu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 9:26:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro vidim svi su lepo proveli vikend. Baš je bilo toplo a imam utisak da je koliko juče bilo brrrrr. Mi nismo nigde skitali, juče uživali u dvorištu, bili nam prijatelji sa decom, baš mi je falilo druženje. Joj Jess, dobro da nije bilo strašno. Moj Mare ne bi više u životu prišao psu da ga je ujeo. Kukavica. Milena, srećan rad. Verujem da si se navikla da si kući. A sa majstorima muke... ispada da treba da budemo srećni što su došli da rade, pa kad god da urade. Danas mi se motaju po terasama, jedan je ovde na terasi iz dnevne a ja radim, obračunavam plate filipincima... divota.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 9:39:26
|
|
|
|
emicaa
|
Anci ne bih da zvucim bezobrazno ali pokazi im zube.Ipak ces ih platiti,ne dolaze ti dzaba.Ako je dogovor da rade ima da rade ili ces jednostavno naci nekog drugog. Sanjice postavi nam fotkicu kad zavrsis sa sisanjem.Milena sad tek vidim da si u minus fazi,nadam se da si bolje 😚
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 9:43:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Emi, meni nije problem da pokažem zube, ja sam uvek babaroga malopre sam mu rekla da pazi kako maže jer je prajmer jak i ako kapne gde ne treba neće moći da se skine. I evo ga lepi najlon i tamo gde nije planirao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 11.5.2020 10:28:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj jess,bas se plasim tih grickanja pasa kad deca voze bicikl... i moj M stalno juri pse,sta znam kako ce da reaguju.Mi smo juce bili u Palanci,posle 5 meseci,aj malo promena.Uradila sam keratin u sredu,super mi je. U subotu sam samo osusila kosu i imam friz..videcemo kako ce biti i koliko ce trajati.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?