|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/20
11.5.2020 10:56:42   
emicaa
Anci e tako trebas za sve 😂 sta god ti nije po volji buni se

Von odradila si ga,jel kao tek ispeglana izgleda

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 326
11.5.2020 11:03:09   
Ana RR
Von, extra user posted image ja večeras idem da se šišam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 327
11.5.2020 11:15:11   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Joj jess,bas se plasim tih grickanja pasa kad deca voze bicikl... i moj M stalno juri pse,sta znam kako ce da reaguju.Mi smo juce bili u Palanci,posle 5 meseci,aj malo promena.Uradila sam keratin u sredu,super mi je. U subotu sam samo osusila kosu i imam friz..videcemo kako ce biti i koliko ce trajati.

Von, koliko te kostalo to zadovoljstvo? Evo ja sad idem kod frizerke. Htela bih bas to da radim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 328
11.5.2020 11:54:33   
emicaa
Sve se sisate samo ja pojma nemam kad cu.Moja frizerka je u Doboj,ovoj pvde vise ne idem od kad me spalila 😂 a kad cu moci u Doboj to je pitanje 😂😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 329
11.5.2020 12:44:57   
flamingos
Emice,i ja trebam da se farbam,pitanje je kada.😀

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 330
11.5.2020 12:47:19   
pari
Možda da nadjes neku drugu tu kod tebe?

Ja sam se šišala 13.3.tako da sam ok...trebala bih da se ofarbam nekad ali nije mi mnogo ni bitno...
Kako smo bili dosta zatvoreni u kuci, tako su deca gledala dosta crtanih sto u principu ne volim. M zna kad kazem koliko moze da se gleda,kad moze i kad ne moze. Ali T se navukla bas i stalno hoce da gleda i place kad ne dam da se gleda, bude kao ljuta pa place...Ne znam kako da je naucim da ne moze stalno da se gleda i da postoji vreme za igranje, za jelo, za gledanje, za spavanje...osim da ponavljam non stop sto i radim...
Von, super sto si to uradila,bice ti lakse sa kosom...Sanjice, javi kako je bilo...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 331
11.5.2020 13:56:06   
emicaa
Nije meni frka oko farbanja,to sama obavljam.Cekam do jula sa sisanjem.Ako ne mognem tad otici onda cu naci ovde nekoga

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 332
11.5.2020 14:18:44   
flamingos
A to.Nisam se nikada sama farbala.😀Evo mm došao iz sela.Dete da završi domaći i odosmo svo troje na palsčinke-sa sladoledom.Gde bez sladoleda da bude.😀

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 333
11.5.2020 15:10:47   
ivaMark
Zdravo mame...hladno je i kisno... Juce smo se vozali, 17km presli.    

A za sisanje....ja to sama 😎 i zadovoljna sam, farbanje, pramenovi...sama 💇
U ponedeljak skola i vrtic, bas me zanima kako ce to izgledati sa odredjenim merama.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 334
11.5.2020 15:30:43   
pari
Ovde se baš smračilo, krenula i neka kišica ...

Ako ne bude padala, ići ćemo malo napolje, a u 6 dolazi M :)

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 335
11.5.2020 16:33:11   
flamingos
Mi isli na palačinke i htedosmo do igrališta,ali poče kiša,tako da smo se vratili u stan.Sad kuliramo.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 336
11.5.2020 17:12:03   
mati
Hej majke, kako ste?
I ja se sama farbam, vec godinama, i ne prija mi kada me neko farba, muka mi je i tesko, grtko mi je dok mi mazu farbu po temenu, jooojjjj.. A sisanje, uvek se sisam "za sve pare" user posted image tj, pravim velike promene, tako da se i ne sisam cesto. Uglavnom imam duzinu do koje mogu da podnesem kosu i kad kratim, to je tek toliko da mogu da zavezem rep.
Ovde sparno celog dana, jedva disemo. Bas se sprema za kisu

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 337
11.5.2020 17:19:48   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Velika devojcica i ja smo kod kuce. Ona ima instrument, ja na terasi citam. Danas nismo isli u pustolovine posto mm ima dosta posla. U grad ih jos ne vodim. Odoh da uplovim u svoju knjigu. Budite dobro. I ovde ce kisa mati. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 338
11.5.2020 21:33:33   
emicaa
Ovde je danas 20 stepeni manje nego juce,ludilo.Cijele sedmice ce biti fuj vrijeme.Ja sam plavusa,sve i da se ne farbam sama u ovom haosu bih pocela.Moram se farbati redovno,inace izgledam kao strasilo.Djeca zaspala,David bi sutra treba u sumu sa zabavistem ali vjerovatno ga necu poslati po ovakvom vremenu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 339
11.5.2020 22:00:47   
vonavoj
Mi smo opet ceo dan napolju.

Kosa mi je kao sveze ispeglana..iako samo oprana. Super je.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 340
11.5.2020 22:05:38   
emicaa
Von ajd u temi pisi koliko vremenski traje da odradi i kako se radi uopste.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 341
11.5.2020 22:25:33   
flamingos
Ako ste Von bili napolju.Dosta smo bili zatvoreni,barem mi koji smo u stanu.Naravno,ne trebamo se isuvuše opuštati,ali uz poštovanje pravila mora da se izađe.Još malo i odosmo u selo.Samo da se završi školska godina.Odgledala sam kviz"Potera"i spakovah se u krevet.Da vam poželim laku noć.❤

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 342
11.5.2020 22:51:35   
ivaMark
Laku noc flamingos..

Mi danas set_ali po kisi...i opet se ne umore 😅😅😅

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 343
12.5.2020 8:03:39   
flamingos
Dobro jutro,gde ste mame?Izvolite na kafu,spremna je.Da je popijem i odoh do biblioteke i da koje šta pazarim.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 344
12.5.2020 8:10:42   
pari
Dobro jutro! Meni se T probudila opet rano...Deluje lepo napolju, nadam se da ce ostati tako...

Kako ste?

Direktna veza do poruke: 345
12.5.2020 8:18:31   
flamingos
Pari,i ovde deluje lepo,samo da ne bude kao juče.Odoh.Uživajte u šetnji.Nadamo se da i mi prošetamo nakon nastave.A ima i test iz prirode.Spava kao top.Tvoje dete se budi rano,koliko beše ima godinica?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 346
12.5.2020 8:22:17   
pari
T će sad za dve nedelje 2 godine :) a M će 6 u julu, on spava duže...

Ići ćemo uskoro napolje da iskoristimo vreme...

Direktna veza do poruke: 347
12.5.2020 8:24:25   
Ivanka 75
Dobro jutroooo 😊

Pasulj na ringli, kafa mirise, na poso grrrrrr 😁
Kazu bice lep dan... 
Pari, secam se tog perioda ranog budjenja, svqki put ispratimo mm na posao. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 348
12.5.2020 8:41:15   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: pari

T će sad za dve nedelje 2 godine :) a M će 6 u julu, on spava duže...

Ići ćemo uskoro napolje da iskoristimo vreme...

user posted image ista situacija i kod nas. D spava duze a isto rano leze. Ali dobro kad se sracuna i dnevno spavanje ipak P malo vise spava.
mm na poslu, kod nas pada kisa. Ja danas radim. Imam tonu domacih da pregledam. Neam pojma kako cu od malog.

Ivanka i kod mene pasulj

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 349
12.5.2020 9:01:16   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Moje tinejdžerke jos spavaju😀 zovem i ovu malu. Oko 11 ce grmljavina gledam po prognozi. Treba danas raditi.

Juce san vozila biciklu. Jedva me je mm ubedio. Mislila sam da ce kisa. I na kraju nije padala. Odoh da radim nesto. Svasta imam. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here