Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 15:26:30
|
|
|
|
flamingos
|
Maruska,samo da nije Corona,drźim fige.Možda je prehlada u pitanju.Čuvaj se.Ljubim te.❤
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 15:28:18
|
|
|
|
Maruska15
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Maruska,samo da nije Corona,drźim fige.Možda je prehlada u pitanju.Čuvaj se.Ljubim te.❤ Nadam se da je prehlada.. Tesi me sto nemamo temperaturu. 💖
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 22:13:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala žene Baba nam je od danas loše, tj. počela je da kašlje i snimak pluća je jako loš, male su nade da će preživeti iako ima malo šanse, ostaje samo da se molimo. Toliko smo tužni, dođemo posle 2 godine da ih iznenadimo sa unucima, i na kraju oni nas zaraze a baba nadrlja najviše. Muž će se slomiti, on nju neizmerno voli, sve bih sada dala da preživi, i zbog njega i zbog dece, Sava je obožava. Danima joj je ovorio od kada smo stigli, Bako ti si najbolja baka na svetu Ebm ti koronu..niti može iko sada da je vidi u bonici. Kažu da se uplašila kiseonika kada su joj stavili, a morali su, dotle je došlo.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 22:26:50
|
|
|
|
Filadendronka
|
Jaooo Dunja, pa da li je moguce da je toliko lose. Ne mogu da verujem, bas sam mislila da ce nekako sve biti bez vecih problema. Pa toliko se niste videli i sve se sad zadesilo. Hvala Bogu da ste tamo, tm bi se ovde verovatno jos gore uzmemirio i napatio zbog njih. Nadam se i molim da svi budete dobro.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 22:35:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dunja 😔 Bas mi je zao... Mnogo mi je zao...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 22:35:40
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dunjice misim na vas i nadam se da ce se baka ipak izvuci....pozdravi muza, verujem da mu je jako tesko. Majka je majka, koliko god da joj je godina.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 22:43:09
|
|
|
|
flamingos
|
Dunja,baš mi je žao.Boga molimo za babu,za sve vas.Držite se.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 22:50:46
|
|
|
|
doramar11
|
Dunja molimo se da baka ipak prezivi i oporavi se.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 22:54:39
|
|
|
|
Didy
|
Čuvajte se, ljudi, gde god bili, šta god radili! Dunja, imam snaju iz Foče i mnogo je volim, kao i njen mentalitet, nisam primetila neku malograđanštinu kod nje. Doduše, zdala se za mog brata i žive u Novom Sadu. Ja isto živim u manjoj sredini u kući i nemam kontakt s komšijama. Doselili smo se ovde pre 9 i po godina, ja i dalje znam prvih dvije komšija ispred i iza naše kuće, dalje niz ulicu uopšte ljude ne prepoznajem, pa se svima redom javljam, jer ne znam da li mi je neko od komšija ili ne. Najgora sam. Htedoh reći da ni tu, kao ni za koronu nema baš mnogo pravila. Ja sam stekla utisak da su u Srbiji ljudi prilično neodgovorni, pogotovo sad za koronu. Mm ima običaj da kaže kako većini ljudi ovde vlastiti život baš malo vredi, tako se često ponašaju (ne samo za koronu).
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 22:58:25
|
|
|
|
Didy
|
Jao, Dunja, sad tek vidim šta si pisala za baku. Nadam se da će krenuti na bolje i da je to trenutno stanje.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 23:04:36
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jao Dunja.. nadam se se da ce baka biti bolje. Bas mi je zao. Toliko dugo niste bili i sada da se desi ovako nesto. Iskreno se nadam da ce biti bolje. Sta li ce tek biti sada kada krene skola..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.8.2020 23:04:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,bas bezveze..ona se najmanje i cuvala kad se razbolela..neka je poset_i cerka,kad je vec i ona bolesna...kad je mogla da je zarazi,neka je i poset_i..strasno.Nadam se da ce se oporaviti!Maruska,moguce da je prehlada...noci su hladne,dani topli..evo moji klinci proslinavili..mada krece i alergija,ko ce ga znati..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 0:31:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Von, ne sme, zabranjene su posete u kovid bolnicama oduvek, svuda, sećaš se kada su pričali da u Italiji svi sami umiru, tužno. Zaova radi na kovid odeljenj baš tu gde nam je baba, i zaovi je danas tj. juče završen karantin, tako da se više ne vodi kao zaražena, bila je u karantinu 14 dana od pozitivnog testa. Ne znam da li se ponovo testira ona jer ipak radi na rizičnom mestu, mada ne verujem da će odmah početi da radi, neće sigurno, ne znam da li po njihovoj proceduru ide još na bolovanje.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 0:54:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Tako sam tužna, ta žena je došla kada sam se porodila sa M, toliko joj se radovala, i u porodilištu me dočekala, i Milica je ista ona, ista. Bili smo besni kada smo stigli ovde i kada su nam rekli da je zaova pozitivna jre smo je molili da es odseli dok radi u kovidu, tih par meseci (a počela je skoro, znači odmah se zarazila), i ta nervoza nas je pratila sve vreme od kako smo stigli, ove 2 nedelje, sada se tako kajemo jer svekrva to nije zaslužila. Da sluša prepirke i ko je kriv. Nadam se da ćemo svi dobiti šansu da ispravimo greške, Bože molimo ti se. Kada sam je zvala pre 2 dana odmah je rekla daj mi Savu, samo je on čista duša koja joj je u tom trenutku trebala. Bila je sa nama na Zlatiboru krajem februara pred samu koronu, prvi put da je otišla u životu u neki hotel, i posle je pričala da joj nikada nije bilo tako lepo. Jedva sam je nagovorila da pođe sa nama. Prvi put da ne mora ona nekom da kuva, i još uživala sa svoja dva jedina unučeta. Živela je za dan da ih vidi na viber. Klečim ispred ikone i suze liju, svi spavaju, hoće srce da mi iskuči iz grudi. Nije zaslužila da umre od korone, već od starosti, jer je svašta prošla.
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.8.2020 1:02:35 >
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 1:38:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dunja, veliki praznik je danas, pomaze Majka Bozija...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 1:43:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeste, molimo se njoj, na isti praznik im je pre 27 godina u ratu pala granata na kuću u Sarajevu, na isti dan. Ona ih je spasila niko povređen nije bio, a svi bili u kući osim mm.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 1:57:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Sada razmišljam, evo 20 godina ravno dolazim u Foču, prvi put sam bila avgusta 2000., i uvek se grlimo i ljubimo do besvesti, a sada nijedan zagrljaj, poljubac, boli to. Znate koliko smo planirali da ih iznenadimo čekali da se smiri ovo sa koronom, vagali kada da dođemo, nisu nas očekivali sada, da deda vidi unuku, nije do sada video, da se baba raspameti od dece, da sedimo u bašti, beremo njene krastavce i raštiku, samo zbog njih dvoje smo došli, zbog babe i dede i naše dece, da vide dvoje staraca. Da deda okrene jagnje za Gospoinu ... nema jagnjeta a baba se pori za vazduh, na Gospoinu, Bože spasi je i Majko Bogorodice. Ne znam da li sam se ikada bespomoćnije osećala ...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 6:56:25
|
|
|
|
pari
|
Dunja, bas mi je zao i nadam se da ce ipak sve biti dobro
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 9:41:23
|
|
|
|
dddaca
|
O Dunja, tako mi je zao. Od sveg srca joj zelim da se oporavi. Mozda ce i dozvoliti snaji da je obidje. Mala je to sredina, kao sto kazes, svi se znaju, mozda i uspe da udje.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 9:52:38
|
|
|
|
Andjelcicc
|
Dunja, ne poznajem Vas, ali ste mi naterali suze na oči.... Bice dobro, mora da bude ❤️
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 10:29:25
|
|
|
|
Maruska15
|
Jako mi je žao Dunja! Dace Bog da se oporavi. Strasno sta se dešava...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 10:37:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,dunja,pretuzno..znam da su zabranjene poset_e,ali drugacije je posto joj cerka radi tu,mozda moze da udje. Ne verujem da moze dugo na bolovanje,jer nema medicinara. Molimo se da bude sve u redu,pozitivna je,jaka,iznela je svasta,pa ce i ovo.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 12:45:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dunja nadam se da ce ipak baka sve pregurati. Borac od pocetka do kraja. Mislim na vas. Koliko mi je drago sto vama nije nista strasno toliko je strasno sto je ona u teskom stanju.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 13:06:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svi smo pozitivni i molimo se da ozdravi. Nije zasluzila takav kraj. Rekoh ti vec Suzi da smo ovde imali tri beznadezna slucajeva. Poznajemo ih licno. Oni su bili na respiratori. Evo ih sad kod kuce. Izasli iz izolacije.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.8.2020 13:06:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nadam se da ce cerka iz ovoga svega da izvuce pouku.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?