|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
26.8.2020 13:21:18   
Ivanka 75
Ovde kruze price da korona ne pogadja Rome... Da se covek zapita... 

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1626
26.8.2020 13:24:39   
Maslacak15
to sigurno nije istina.

nema nikakvih naznaka bilo gde na svetu dispariteta na bilo kakvoj rasnoj osnovi. a ima je kao sto znamo svugda.....

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1627
26.8.2020 13:37:40   
vonavoj
Hahah,dunja,nasmeja me sa minjonima.. dever je car! Svaka cas_t i tebi,plivas tu,gde nisi bila godinama..i navikli ste sami.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1628
26.8.2020 13:50:57   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Maslacak15
to sigurno nije istina.

nema nikakvih naznaka bilo gde na svetu dispariteta na bilo kakvoj rasnoj osnovi. a ima je kao sto znamo svugda.....

Ma da se covek zapita koliko budala ima na svetu koji veruju u sve sto cuju, na to sam mislila 😂
Ubedjuje me zena kako Romi ne oboljevaju, cula iz pouzdanih izvora. Reko pa ajmo mi svi kod njih tamo kad su tako zasticeni. 

Direktna veza do poruke: 1629
26.8.2020 13:59:56   
vonavoj
Genetika je cudo..oni su bre otproni na sve.eto i na koronu,hahaha.

Direktna veza do poruke: 1630
26.8.2020 14:07:48   
Sanjica26 RR
Ma, toliko gluposti ovih dana sam cula da se pitam koje ovde lud. Kaže jedna koleginica, ma možemo da nosimo maske koliko volimo, ali ako ti je suđeno razboloces se 🙄

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1631
26.8.2020 14:32:38   
vonavoj
Hahaha,ima istine😂😂

Ja nosim masku,ali sam isto stava da cemo svi morati da prelezimo😝

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1632
26.8.2020 14:57:29   
dunja RR
Hm, baš, baš zanimljive informacije, ima logike...

preteruju. Tj nisu u pravu. Tanka je statistika da je dodatni rizik, izgleda da stvarno nije bar ne ozbiljan ali nije tacno da prolaze bolje od nepusaca. Samo nisu gori. Bilo je pokusaja da se pokaze da su pusaci oset_ljiviji posto za mnoge stvari i jesu i bilo bi kao logicno ( ostecena pluca itd) ali su rezultati tih studija vrlo vrlo mrsavi....

ja mislim da ce kod korone isplivati genetske predispozicije vezane za imuni odgovor ili tako nesto... O tome se nema pojma. Verovatno su potrebna visegodisnja istrazivanja da bi se utvrdili ti faktori koji prouzrokuju tesku simptomatiku. Ali upadljivo je da ima porodica gde vise clanova ima tesku klinicku sliku.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1633
26.8.2020 14:59:34   
Ivanka 75
Dunja, veeeeeliki grliša za vas 🤗🤗🤗

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1634
26.8.2020 15:03:58   
dunja RR
Zapravo sam se baš sada zamislila nad tvojim rečima. Ja iskreno verujem da će svekar i svekrva preživeti. Oni su hronični bolesnici, imaju visok pritisak, svekar ima hronične bronhitise, svekrva 75 godina, kašlje gadno od kada ja nju znam, a znam je 20 godina (nije pušač nikada bila), ima velike probleme sa štitnom, izvađena joj je materica davnih dana, ima reumu, koče su joj je ruke, osteoporozu, i pored svega ja baš verujem da one neće biti težak slučak iaoko ima upalu pluća.

Svekar 81 godina, on još lakše podnosi koronu, a išao je po 2-3 puta dnevno pešaka do grada (5-10 km dnevno) kada su rađene pretrage kod dr. ima. 81 godinu (mada izgleda kao da ima manje od 70).

Ja verujem da oboje imaju neke nenormalno dobre gene, i deca su im takva. Oni bre nikada ne ogu da se umore, svekar i svekrva, oni od 5 ujutru do uveče rintaju, lete. Ja bi više volela da ja uzmem da radim, a da se oni psovete unucima (mada i unuci crpe snagu9, ali oni nisu taj tip, svekrva jeste malo, ali nije ono kao tipična baba. Njima je rad život, pa tek ako ostane vremena za unuke.

Daj Bože da sam u pravu što se tiče gena, preživeće oni to!

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Hm, baš, baš zanimljive informacije, ima logike...

preteruju. Tj nisu u pravu. Tanka je statistika da je dodatni rizik, izgleda da stvarno nije bar ne ozbiljan ali nije tacno da prolaze bolje od nepusaca. Samo nisu gori. Bilo je pokusaja da se pokaze da su pusaci oset______ljiviji posto za mnoge stvari i jesu i bilo bi kao logicno ( ostecena pluca itd) ali su rezultati tih studija vrlo vrlo mrsavi....

ja mislim da ce kod korone isplivati genetske predispozicije vezane za imuni odgovor ili tako nesto... O tome se nema pojma. Verovatno su potrebna visegodisnja istrazivanja da bi se utvrdili ti faktori koji prouzrokuju tesku simptomatiku. Ali upadljivo je da ima porodica gde vise clanova ima tesku klinicku sliku.

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.8.2020 15:08:15 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1635
26.8.2020 15:04:14   
dunja RR
user posted image
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dunja, veeeeeliki grliša za vas 🤗🤗🤗

user posted image user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1636
26.8.2020 15:07:46   
pari
Stvarno je vrlo interesantno sa naučne tačke kako to da neko sa 22 godine umre, a neko sa preko 80 god preživi sa tim virusom. Neverovatno stvarno

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1637
26.8.2020 15:10:12   
dunja RR
Evo mm mi danima probija glavu sa nekom devojkom koje je bila sa njim na snimanju pluća, baš 22 godine, zato se setih, kaže da mu je pričala da je 16 dana imala visoku T, i jedva preživela, smršala 15kg, kaže D izgleda kao avet, iscprela je korona.

IZVORNA PORUKA: pari

Stvarno je vrlo interesantno sa naučne tačke kako to da neko sa 22 godine umre, a neko sa preko 80 god preživi sa tim virusom. Neverovatno stvarno

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1638
26.8.2020 15:17:39   
pari
Od mog muža sin porodičnih kumova je imao 22 god i umro :( zato sam baš rekla...

Neverovatno je kako na neke ljude utiče, na druge ne...Samo da vi budete dobro!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1639
26.8.2020 19:10:16   
dunja RR
Sada se osećam tako da više ništa ne osećam, potpuno sve normalno. Znači nikakav više simptom. Ne znam šta da mislim ...
Deca isto, sve ok danas, nadam se da će neće vraćati T, Dragan isto sve regularno,

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.8.2020 19:17:34 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1640
26.8.2020 19:14:13   
dunja RR
Ako je ovo kod mene korona, ja se osećam bolje nego skoro 90% vremena inače. Sada me baš zanima rezultat testa user posted image

Javila mi juče drugarica da je naša jedna drugariva, vaspitačica radila test neki dan zbog posla, i oni joj rekli vi ste pozitivni, kaže ona juu, ako je ovo korona, ja sam super prošla, isto kao ja, ništa ne oseća.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1641
26.8.2020 20:00:30   
flamingos

Eeeeeee, kada smo kod devera! On jedini nije testiran, i neće da se testira, ali svuda ide sa maskom, i njega šaljemo u nabavku jer mi ostali ne smemo.

Crkla mi sijalica u kupatilu, minjonka, poslala sam ga malopre kupi novu, i napisala mu minjonka sijalica, a on mi je upravo doneo MINJONE KOLAČE, Pionirove, evo smejem se i ne mogu da stanem user posted image
Joj Dunja,slatko me nasmeja.Samo vi budite dobro i pojedite minjone,a stićiće i sijalica.❤

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1642
26.8.2020 20:01:42   
Sanjica26 RR

Sada se osećam tako da više ništa ne osećam, potpuno sve normalno. Znači nikakav više simptom. Ne znam šta da mislim ...
Deca isto, sve ok danas, nadam se da će neće vraćati T, Dragan isto sve regularno,

Super. Bas se radujem. Nek ostane na tome. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1643
26.8.2020 21:31:45   
branki*
Nisam redovna u ovoj temi bas..

Dunjac,da sve prodje sto brze i bezazlenije,sta god da je❤

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1644
27.8.2020 8:08:20   
jess021
Dunja, kako ste? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1645
27.8.2020 11:34:37   
vonavoj
Dunja,kako ste? Maraj kako je tm?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1646
27.8.2020 11:38:21   
flamingos
Dunja,jeste li dobri?Maraj,tm?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1647
27.8.2020 11:45:05   
dunja RR
Drage, super sam, mislim da sam izgubila čulo mirisa, ukuse osećam, u smislu slano, slatko, ali kada jedem jaja npr. kao da jedem slanu gumu. Sinoć je postepeno počeo da nestaje miris, ali mi se nos zapušio odjednom (ne curi, ne kijam) pa sam mislila da je od toga, ali sada mislim da je ipak od virusa, jer čudniji je osećaj u odnosu na običnu prehladu. Ukus za sada imam, ali mi on ni ne znači mnogo, jer npr pijem kafu, kao da pijem vodu, samo razlikujem sada slano i slatko, ali ću i to možda izgubiti.

Ovako sam super, puno radim i za firmu i kući, nemam kada da razmišljam o koroni, evo baš mm kaže, pa jedno 40 puta minimum od jutros sam se popela u dvorište pa na prvi sprat. Imam puno snage, nisam malaksala, lepo se osećam osim eto sada tog mirisa što nestade.

Smanjen apetiti jedino, ali to mi čak i prija.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1648
27.8.2020 11:49:45   
dunja RR
Drage evo jednog lepog intervjua koji sam napravila sa Dr Rankom Rajovićem, vezano za online školovanje: KLIK OVDE

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1649
27.8.2020 12:04:41   
dunja RR
Upravo su nam javili, svi smo pozitivni, nema retestiranja ali treba da budemo još 6 dana u karantinu, obilaziće nas komunalna policija, mi svakako ne izlazimo.
Nadam se da će nam dati neko rešenje za prelazak preko granice, da nam ne prave problem.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here