dunja RR
|
Ovde su ljdi jako jako, i neodgovorni a i nelogični, ne znam zašto neće da razmišlajju ali neće. Recimo ovde u kući su prskali alkoholom do besvesti, evoo do danas. Ja sam rekla svekrvi da prestane da mi prska telefon, upropastiće ga. Ali nisu se izolovali od ćerke, i ne shvataju da je to ključno, šta će im prskanje kada su već svi pozitivni. Drugačija je sredina, ne znam da li je do Bosne ili u Srbiji ima ovoga, ali kada pogledam, mi smo u Bg skitali maksimalno, ali odgvorno, a oni ovde u kući a evo bukvalno im visi život o koncu, pitanje je da li će svekrva preživeti. A toliko smo bili nervozni svi sve vreme, jer su nam pomešana osećanja, i jako smo ljuti na zaovu, ne samo zbog ovoga, nego i inače je bilo nesuglasica, a ovo je prelilo času, a roditelji je i dalje brane, iako će možda oni umreti. Kaže mi svelkrva danas kada smo vadile krv, a tamo milion ljudi, evo vidi, pola Foče zaraženo, nije sve zarazila moja ćerka. Ne kapira da nije sve, ali jeste nju, jeste njenog muža sa kojim je u braku preko 50 godina. I to maltene svesno ih je zarazila, znala je da počinje da radi u covidu anije htela da uzme stan na tih par meseci. Ovde su stanovi 50 eura, maksimalno 80, eeej. Danas na snimanju u bolnici je svekrva videla muža prvi put posle nekoliko dana, smršao je jako. I pitanje je da li će ga ikada više videti. Mm je molio sestru na moj rođendan sećam se, pre nepun mesec, jer je tada počela da radi na covid odeljenju da uzme stan, 2 sata je ubeđivao, preko telefona, inostranstvo, jer na viber se nije javljala. Kaže zarazićeš roditelje, platićui stan, odvoji se. A njeni argumenti zašto neće iz kuće je kao, mora da čist, oni ne mgu sami. Kome će sada da "čisti". Svekrva nije stala od kako smo mi došli ona je letela, kuvala za nju (i za nas, nije dala da joj pomažem oko hrane, mada mi skoro ništa nismo ni jeli), slalla jooj hranu nekoliko puta na dan, pune torbe. I evo, ćera se oporavila, a svekrva na ivici života, sve u 7 dana.
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.8.2020 0:46:43 >