dunja RR
|
Jess mi smo ok, osim što nemam čulo mirisa, sve je ostalo, da kažem, u top formi smo, ja pomalo radim i čučnjeve, samo da ne atrofiram. Ne puno, tek pomalo.Smršala sam sigurno nekih 5-6 kg jer nemam apetit, kako da jedem bez mirisa, jedem na silu. Ne znamo još za babu, mislim da nije bila vizita u bolnici, zaova juče javila da kao ne zivkamo svekrvu (pritom je ona zivka non stop, vi ne možete da zamislite koliko često je smarala da joj pakuje sve i svašta dok je samo zaova bila bolesna), verovatno ženi dosadilo pa je rekla da niko ne zove. Mi je zvali dva puta kratko, od kako je u bolnici, jer imamo svest da je ne treba uznemiravati i da treba da skuplja snagu. Za Banju. Ovde u hotelu nema lifta, ali da upitno je tamo gde ima, mi u zgradi u Bg imamo lift, ali nam ne radi već dugo ...mada ja ga inače nikada ne koristim, ali većina komšija da. U liftu bi mogao virus lako da se dobije ili ne? U hodnicima hotela nismo nikoga sretali jer je Solaris tako naoravljen, Deo soba, odnosno stanova je zapravo u vlasništvu nekih ljudi koji tu dođu jednom godišnje, kao tajm šer beše se zove. A povremeno izdaju hotelu (ne svi) svoje stanove u kojima znači borave gosti hotela. To su sve čisti, sređeni, lepi stanovi, od 2 sobe, mala kuhinja, kupatilo, balkon, kao garsonjera. Jel mi verujete da mi za 5 ddana niti jednog gosta nismo sreli na hodniku. Samo spremačicu sa maskom ujutru. Restoran je sporan, bazen mi nije toliko, jer je otvoren prostor, voda se hloriše, ne znam koliko tu virus može da preživi, neka kaži Maslačak i Mili. Srela sam i jednu našu Ringetajku na bazenu :) Jedino znači restoran, stolovi su na distanci, ali ljudi jedu, naravno bez maske, dok se hrana uzima sa maskama. Ali zatvoren je prostor. U hotelu dele maske, čim se uđe u restoran, možete uzeti koliko želite maski iujutru i uveče.
< Poruku je uredio dunja RR -- 31.8.2020 8:37:02 >