|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
3.9.2020 13:20:16   
dunja RR
Hvala žene što mislite na nas user posted image

Dobro smo svi, baba je na kiseoniku i dalje, potrbuške leži, zvali smo je danas baš loše zvuči, možda zbog tog položaja i kiseonika :(

Meni se čulo mirisa vratilo tek nekih 2%, toliko se sporo vraća da je užas, tek na neku stotinku oset___im tih nekih 2%. Jedino dobro u svemu je što sam smršala toliko da milsim da mi je i 38 veličina sada velika, ne sećam se kada sam bila ovako zgodna user posted image Kaže mm kao da imam 19.

I produžili nam juče karantin na još 7 dana (kao to je redovna preventivna procedura jer nas neće retestirati), ok ima mi logike to iako mi užasno teško pada pre svega zbog dece (gledamo u neviđeno lepu prirodu sa terase, lepo vreme, a ne smemo da mrdamo), ali iskreno jedino mi poštujemo karantin.

Zaova je već prethodnih dana zakazivala i išla na "farbanje trepavica" i sređivanje noktića!! Ta poruka mi je iskočila na njenom računaru na kom Sava igra šah, ali mogu misliti gde sve ide a da ne znamo, jer je svekar sam po ceo dan u tom stanu gde su njih dvoje.

Mm i svekar juče išli ponovo na snimanje pluća, sve je čisto obojici kao i prošli put ali mm dali 7 dana preventivno doksiciklin a svekru pancef.

< Poruku je uredio dunja RR -- 3.9.2020 13:23:38 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1751
3.9.2020 13:28:50   
dunja RR
Amelia kako je tata?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1752
3.9.2020 13:42:10   
Filadendronka
Dunja, dobro je za vas da ide na bolje, nadamo se da ce se i baka izvuci. Jadna zena, sigurno je strasno i to lezanje i plus manjak kiseonika. Boze, kakva zavrzlama i to zbog zene koja ocigledno nema gram mozga. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1753
3.9.2020 13:50:07   
Ivanka 75
Odlicno Dunja! Samo na bolje nek ide! 

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 1754
3.9.2020 13:58:53   
Ana RR
Farbanje trepavica user posted image kako je njoj dobro!

Suzi, bitno da ide na bolje ali žao mi je što je sve tako ispalo i što umesto da uživate u prirodi, sedite zatvoreni u kući :(

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1755
3.9.2020 14:00:22   
dunja RR
Pritom žena ima 44 godine kao i ja, tj. nije klinka ni blizu, ebt kome je do farbanja trepavica u ovoj situaciji (mada meni farbanje trepavica u životu ne bi palo na pamet :/), da li se samo meni povraća od toga, ili vi mislite da je normalno da neko razmišlja o tome, dok je majka u bolnici, a ostatak porodice koju si celu zarazio je u karantinu?

A nakon farbanja trepavica koje je zakazala sinoć, dođeš ovde kod nas, oko pola 9 uveče i plaćeš, kukaš kako je majka u teškom stanju i kako upravo dolaziš od nje (btw poset____e su zabranjene a i ne zna da smo videli poruku za trepavice) i deca ne mogu da spavaju od njei paljenja svetla po kući. Na kraju sam rekla gasite svetlo odmah, jer ćete sami uspavljivati dete. Sada sam je prvi putvidela za sve ovo vreme i nisam se ni pozdravila, kada je ušla otišla sam da prostrem veš, i posle legla da uspavam dete.

< Poruku je uredio dunja RR -- 3.9.2020 14:03:07 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1756
3.9.2020 14:09:34   
Ivanka 75
Ona je, izgleda, posebna zivotinjska sorta 😠Ogradi se, Dunja, i emotivno i fizicki od nje. Nema pameti u njoj. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1757
3.9.2020 14:16:49   
Sanjica26 RR
Farbanje trepavica?! Prvi put cujem. Svakako je jako bolesno pomisljati u toj situaciji na sređivanje noktica i farbanje trepavica😠

Hvala Bogu da ste vi dobro. 😘 Suzi, deda jos uvek ne može da se vrati kod vas?

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 3.9.2020 14:18:37 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1758
3.9.2020 14:19:28   
Ivanka 75
Ja bi joj pincetom cupala trepavice na spavanju 😠😠😠

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1759
3.9.2020 14:42:08   
dunja RR
Ma naravno da može Sanjči, pa ovde mu prazna soba, ja sam sve izribala i sredila, imao bi ovde skuvano svaki dan, beremo raštiku u bašti, šargarepu, krompir, i pravimo našu teletinu stalno, pre svega zbog dece, a tamo je sa njom nekoj sobi, ne verujem da ona išta kuva, ali ona ima tamo ima kontrolu nad njim i priča mu da je po ceo dan kod majke, on jadničak veruje u to i hvali je kako brine o majci, i sedi sam i čami. Juče mi to mm pričao nakon što su njih dvojica bili na snimanju pluća, ali deda ne kapira da mu ćerka ide koje kudda a ne kod majke, jer su tamo zabranjene posete.

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1760
3.9.2020 14:47:46   
Ivanka 75
Manipulatorka 😠

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1761
3.9.2020 14:53:39   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ma naravno da može Sanjči, pa ovde mu prazna soba, ja sam sve izribala i sredila, imao bi ovde skuvano svaki dan, beremo raštiku u bašti, šargarepu, krompir, i pravimo našu teletinu stalno, pre svega zbog dece, a tamo je sa njom nekoj sobi, ne verujem da ona išta kuva, ali ona ima tamo ima kontrolu nad njim i priča mu da je po ceo dan kod majke, on jadničak veruje u to i hvali je kako brine o majci, i sedi sam i čami. Juče mi to mm pričao nakon što su njih dvojica bili na snimanju pluća, ali deda ne kapira da mu ćerka ide koje kudda a ne kod majke, jer su tamo zabranjene posete.

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Sve vreme to radi. Laže ih. Jao Bože kakvo stvorenje. Bolesna je skroz. user posted image
Povucite dedu kod vas.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1762
3.9.2020 15:11:39   
pari
Dunja, strasno

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 1763
3.9.2020 15:16:34   
Milena18
Dunja, nemam reči za njeno ponašanje. Drago mi je da ste vi dobro, nadam se da će i baka biti. A da deku nekako dovedete pod izgovorom da bude sa unucima?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1764
4.9.2020 13:27:39   
amelia
dobro je hvala Bogu. ide na bolje i on je sedeo na stomaku okrenut kao vasa baba. kako je ona sad? moj otac ima 67 god i stvarno je bio lose. razgovarala sam sa dr kaze da retko ima pacijenata koje se ovako brzo oporavljaju narocito u ovim godinama. snimak pluca je bila katastrofalan. kad mi je rekao da budemo spremni i na najgore meni se svet srusio.
Taman sto je stigao u najbolje godine za odmor uzeo je svajcarsku penziju napustio svajcarsku posle 40 godina  zeleo ja da prozivi starost u svoj kraj ,nije zasluzio da umre od proklete korone. 
  ne bih ni da pricam o neodgovornim i bahatim ljudima kao tvoja zaova. mog oca i celu familiju je zarazila rodjaka koja se vukla sa verenikom svugdje i svaki bozji dan i onda kad se razbolela sedne tu u dvoristu i drobi kako se prehladila kako nije ono sto oni misle. svi su se zarazili i moja majka i sestra i stric ali otac je bio najgore. 

Ayan <3

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1765
4.9.2020 13:42:21   
Ivanka 75
Amelia 😔

Narod je neodgovoran, strasno. Na zalost, nevini su na udaru pored neodgovornih. Iz kog si mesta? 

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1766
4.9.2020 14:06:56   
amelia
iz prizrena.. tako sam ljuta na nju zadavila bih je i jos ne priznaje pravi se pametna.. masku nikad ne nosi a set_ala je dokle god je stigla i onda uvece dodje kuci i sednen pokraj mog oca i strica.

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 1767
4.9.2020 14:12:17   
Sanjica26 RR
amelia zemljakinjo. Iz najlepseg grada si. ❤️

Bas mi je zao sto se sve to desilo. Nadam se da ce tata brzo da izađe iz bolnice. 

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1768
4.9.2020 14:27:29   
dunja RR

Znači potrebna je samo jedna prazna glava da sve zarazi, to smo utvrdili user posted image

Bitno da je tata bolje, mnogo mi je drago!

Kod nas baba ima 75 godina, bolje je u odnosu na pre nedelju dana kada je baš bila kritično, ali oporavak sporo ide, tako da čekamo i molimo se.

IZVORNA PORUKA: amelia

dobro je hvala Bogu. ide na bolje i on je sedeo na stomaku okrenut kao vasa baba. kako je ona sad? moj otac ima 67 god i stvarno je bio lose. razgovarala sam sa dr kaze da retko ima pacijenata koje se ovako brzo oporavljaju narocito u ovim godinama. snimak pluca je bila katastrofalan. kad mi je rekao da budemo spremni i na najgore meni se svet srusio.
Taman<span style="font-size: 13.5px;"> sto je stigao u najbolje godine za odmor uzeo je svajcarsku penziju napustio svajcarsku posle 40 godina  zeleo ja da prozivi starost u svoj kraj ,nije zasluzio da umre od proklete korone. </span><span style="font-size: 13.5px;">
</span><span style="font-size: 13.5px;">  ne bih ni da pricam o neodgovornim i bahatim ljudima kao tvoja zaova. mog oca i celu familiju je zarazila rodjaka koja se vukla sa verenikom svugdje i svaki bozji dan i onda kad se razbolela sedne tu u dvoristu i drobi kako se prehladila kako nije ono sto oni misle. svi su se zarazili i moja majka i sestra i stric ali otac je bio najgore. </span>

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1769
4.9.2020 14:28:19   
amelia
sanjiceee nisam znala da si iz prizrena. 

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 1770
4.9.2020 16:00:03   
Sanjica26 RR
Nisam iz Prizrena. Iz Djakovice sam. A mama mi je iz Orahovca. 

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1771
4.9.2020 16:04:47   
Ivanka 75
iz prizrena.. tako sam ljuta na nju zadavila bih je i jos ne priznaje pravi se pametna.. masku nikad ne nosi a set__ala je dokle god je stigla i onda uvece dodje kuci i sednen pokraj mog oca i strica.

Mm bio u Prizrenu danas, poslovno. Mnogo mu se svidja grad. 
Nije narod bas pod libelu. U zagusljive i zadimljene klubove bez problema ulaze i borave saaaaatimaa maska im pravi problem. Ne ispustaju cigare iz ruku a maska ih guši. 
Sram je bilo. Daj Boze da se opameti. 

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1772
4.9.2020 17:22:43   
mikica88

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

iz prizrena.. tako sam ljuta na nju zadavila bih je i jos ne priznaje pravi se pametna.. masku nikad ne nosi a set__ala je dokle god je stigla i onda uvece dodje kuci i sednen pokraj mog oca i strica.

Mm bio u Prizrenu danas, poslovno. Mnogo mu se svidja grad. 
Nije narod bas pod libelu. U zagusljive i zadimljene klubove bez problema ulaze i borave saaaaatimaa maska im pravi problem. Ne ispustaju cigare iz ruku a
if]user posted image

Direktna veza do poruke: 1773
4.9.2020 20:25:07   
flamingos
Dunja,molim se za baku.Mora da prođe duže vreme do potpunog oporavka.❤

Amelia,drago mi je da je dobro.Pozdrav.❤

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 1774
4.9.2020 21:49:04   
BubaBubica
Ja se iskreno nadam da će svi ozdraviti i svi biti ponovo na okupu. Kod nas su ubeđeni da korona ne postoji, da je sve prevara i laž, ali opet manje više skoro svi nose maske. 

*2009*
*2011*
*2016*
*2019*
*2021*

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here