|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
30.8.2020 20:37:57   
flamingos
Dunja,baš mi je dragilo zbog svih vas.Ljubim vas.❤

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1726
30.8.2020 20:52:20   
Didy
Dunja, drago mi je da se sve razvija u dobrom smeru.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1727
30.8.2020 21:06:45   
Ana RR
Dunja, znala sam da će baka biti ok - žilav je to narod user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1728
30.8.2020 21:08:26   
Ivanka 75
Dunja, moram da pitam. Sta na sve sto vam se desava kaze tvoja zaova? Kaje li se sto nije otisla na vreme? 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1729
30.8.2020 21:49:15   
dunja RR
Ma kakvo kajanje, ona nije nazvala nijednom da pita kako su deca. Evo istekao joj je karantin nema je nigde, danas deda nekoliko puta zove, sam u kući ceo dan /u tom stanu gde su), a ona ko zna gde je, po frizerima ili noktima. Bolje da ne pričam ...Od kajanje nema ni K, Iv moja draga, ona prebacuje odgovornost celog života na drugog, ja tako nešto upoznala u svom životu nisam.

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.8.2020 21:54:15 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1730
30.8.2020 21:52:58   
dunja RR
Zbog takvih ljudi i ima ovoliko zaraženih, nemaju ni odgovornosti, ni svesti, sebični i niko im nije važan. Kada je mm trebao da ide da snima pluća drugi put čini mi se, nikako da mu dođe hitna, i ona mu kaže uzmi taksi, on kaže neću, pa ima i taj taksista porodicu, mogu sve da ih zarazim, a ona će - ma šta te briga, svi se voze taksijem pozitivni. Toliko. Zarazila je svoju kuću i nije je briga, što bi je bilo briga za nekog trećeg. Naravno da mm nije uzeo taksi, došla hitna na kraju.

Čim je majka bolje, ona nestala danas na ceo dan, ko zna gde, i ko zna koga je danas zarazila user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.8.2020 21:53:33 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1731
30.8.2020 21:57:11   
pari
Joj bože, ne mogu da verujem :( baš bezveze

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1732
30.8.2020 22:10:37   
Ivanka 75
Nadam se da ce joj doci iz du@@ta u glavu uskoro 😠

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1733
30.8.2020 22:13:29   
Ana RR
Takvima nikad ne dolazi, Ivanka. To su oni što su najpametniji, imamo jednog takvog u familiji. Strašno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 1734
30.8.2020 22:19:22   
Tiziana
Kazu da je u Srbiji V. Banja bila leglo zaraze, ali da su svi oni pripisani Kraljevu. Pricala sam danas sa jednom skolskom mamom koja radi u Medigroup, kaze i poslednjih dana su imali pacijente iz V. Banje.

Mi smo prosle nedelje samo prosli kolikma. Tamo ludilo, guzva kao u Sutomoru u jeku sezone. Bazeni rade, ljudi koliko hoces dok je svuda okolo sve pozatvarano (bazeni) celo leto.. ovamo zurka. 
Ali takodje mi kaze da se situacija jeste malo primirila, da je tacno da je trenutno bolja situacija u celoj zemlji. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1735
30.8.2020 22:22:45   
dunja RR
Tizi, mi smo bili u Banji pre 2 nedelje, jeste veća gužva nego prethodnih godina, ali je moguće održavati distancu ako želiš, i to sasvim opušteno. I na bazenu.
Ali, recimo u hotelu gde smo bili ima i igraonica, ja mislim da mi jedini nismo ni jednom poslali decu unutra, a hotel pun.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1736
30.8.2020 22:31:44   
dunja RR
Mada Tizi ne bih rekl da samo u Banji rade bazeni, meni na FB samo iskaču slike sa bazena, iz raznih delova Srbije, mislim što FB prjatelji postavljaju. I iz Bosne isto.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1737
30.8.2020 22:36:05   
Ana RR
Pre neki dan pričam sa vlasicom lokalne radnje, kaže da je bila kod njenih u Bosni i brže bolje se vratila kući. Kaže tamo je toliko opušteno, žurke i roštiljanje svaki dan, nije joj bilo svejedno.

Mi smo ove nedelje putovali po Srbiji, 80% ljudi ne nosi maske.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1738
30.8.2020 22:40:31   
Tiziana

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mada Tizi ne bih rekl da samo u Banji rade bazeni, meni na FB samo iskaču slike sa bazena, iz raznih delova Srbije, mislim što FB prjatelji postavljaju. I iz Bosne isto.

Mislila sam na okolinu VB. U Kraljevu i okolini ne radi ni jedan, a ima ih milion. Zato preko brda u VB, sve radi kao da korobe nema. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1739
30.8.2020 22:44:44   
dunja RR
Jasno, i puno novih kafića je otvoreno, u odnosu na ranije, i sve je krcato do poslednjeg mesta, u Banji. Ali sve je na otvorenom, pa je recimo olakšavajuća okolnost.
Mi smo uveče samo šetali do kasno, i S vozao autiće na platou. A preko dana smo po ceo dan bili na bazenima hotela, ali nije tolika gužva da nema distance, ja sam recimo baš puno plivala za svoju dušu ove godine, bez da mi neko smeta.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1740
31.8.2020 8:13:59   
jess021
Dunja, kako ste jutros? Nadam se da je svekrva bolje.

Znam sta znaci distanca, ali nekako ne znam kako je odrzavate u punom hotelu, bazenima... Gde je velika koncentracije ljudi a samim tim verovatno u virusa. U hodnicima, liftu, restoranu. 
Sto kaze Dunja non stop mi iskacu slike na bazenima, aqua parkovima... Sve prepuno, a sutra ce u skolu sa maskama??? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1741
31.8.2020 8:36:20   
dunja RR
Jess mi smo ok, osim što nemam čulo mirisa, sve je ostalo, da kažem, u top formi smo, ja pomalo radim i čučnjeve, samo da ne atrofiram. Ne puno, tek pomalo.Smršala sam sigurno nekih 5-6 kg jer nemam apetit, kako da jedem bez mirisa, jedem na silu.

Ne znamo još za babu, mislim da nije bila vizita u bolnici, zaova juče javila da kao ne zivkamo svekrvu (pritom je ona zivka non stop, vi ne možete da zamislite koliko često je smarala da joj pakuje sve i svašta dok je samo zaova bila bolesna), verovatno ženi dosadilo pa je rekla da niko ne zove. Mi je zvali dva puta kratko, od kako je u bolnici, jer imamo svest da je ne treba uznemiravati i da treba da skuplja snagu.

Za Banju.
Ovde u hotelu nema lifta, ali da upitno je tamo gde ima, mi u zgradi u Bg imamo lift, ali nam ne radi već dugo ...mada ja ga inače nikada ne koristim, ali većina komšija da.
U liftu bi mogao virus lako da se dobije ili ne?

U hodnicima hotela nismo nikoga sretali jer je Solaris tako naoravljen, Deo soba, odnosno stanova je zapravo u vlasništvu nekih ljudi koji tu dođu jednom godišnje, kao tajm šer beše se zove. A povremeno izdaju hotelu (ne svi) svoje stanove u kojima znači borave gosti hotela. To su sve čisti, sređeni, lepi stanovi, od 2 sobe, mala kuhinja, kupatilo, balkon, kao garsonjera. Jel mi verujete da mi za 5 ddana niti jednog gosta nismo sreli na hodniku. Samo spremačicu sa maskom ujutru.

Restoran je sporan, bazen mi nije toliko, jer je otvoren prostor, voda se hloriše, ne znam koliko tu virus može da preživi, neka kaži Maslačak i Mili.

Srela sam i jednu našu Ringetajku na bazenu :)

Jedino znači restoran, stolovi su na distanci, ali ljudi jedu, naravno bez maske, dok se hrana uzima sa maskama. Ali zatvoren je prostor. U hotelu dele maske, čim se uđe u restoran, možete uzeti koliko želite maski iujutru i uveče.

< Poruku je uredio dunja RR -- 31.8.2020 8:37:02 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1742
31.8.2020 16:11:14   
nata11
Tek sada usla u temu. Bas mi je zao Dunja. Nadam se da ce brzo sve proci.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1743
1.9.2020 9:29:53   
Ivanka 75
Dunja, nadam se da ste dobro, saljem vam sunce sa juga ❤️

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1744
1.9.2020 9:33:55   
Milena18
Dunja, kako ste? Je l' baka bolje?

Direktna veza do poruke: 1745
1.9.2020 15:02:18   
amelia
moj otac je na intenzivnoj,  upala pluce oba krila ex pusac diabeticar. 3x ga testirali dal je corona 2x negativan prekjuce pozitivan n znam sta da mislim. na kiseoniku je juce ga zovem kaze bori se za vazduh da mi nije ovo kaze ja bih puknuo.  ja uopste nemam poverenje kosovskih lekara pri tom zdrastvo je u katastrofalnom stanju.

Ayan <3

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1746
1.9.2020 15:25:34   
Milena18
Amelia, nadam se da će sa tatom sve biti ok. Držite se.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1747
1.9.2020 15:26:44   
Duškić
Bice sve ok.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1748
3.9.2020 2:00:32   
Ivanka 75
Dunja, nadam se da ste ok! Ljubim 🥰

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1749
3.9.2020 12:40:37   
flamingos
Dunja,mislim na vas.Nadam se da ste svi dobro.❤

Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here