Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:14:13
|
|
|
|
Maraj
|
Mene veceras uhvatila neka "panika". Najbolje da ne gledam tv ...i "vodju"...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:14:32
|
|
|
|
pari
|
Kad ste trebali da dođete von? Mi smo još mesec dana ovde...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:18:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Trebalo bi do nedelje da ostanemo,ali ovako cemo u petak morati. I mene je neka panika uhvatila,mislila sam da nista vise ne moze da utice na mene...Svesna sam da su se krile i pre informacije,nije se stisavalo..ali sad stvarno znam ljude koji imaju koronu..pre nisam znala nikoga.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:19:11
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,u Soko banji smo od subote..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:22:57
|
|
|
|
pari
|
Možda možete i u nedelju...niste vi krivi što je on uveo polic.čas sad, niste to znali...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:26:04
|
|
|
|
Maraj
|
Mene je uplasila ta "mutacija" virusa koja se moze javiti na jesen tj kombinacija sezonskog gripa i ove korone...covece, sta ce to biti, na sta ce zivot liciti, koliko vidim skole i vrtica nema ni na jesen
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:28:02
|
|
|
|
smeško
|
Pa vakcinisace nas, kako drugacije.😡
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:30:11
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: smeško Pa vakcinisace nas, kako drugacije.😡 Jaooo..nesto neverujem...sve mislim da ce se ovi antivakseri i jos neki pobuniti
< Poruku je uredio Maraj -- 7.7.2020 20:31:00 >
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:31:32
|
|
|
|
ivaMark
|
Zar nije policijski samo za Bg?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:37:00
|
|
|
|
ivaMark
|
A sto se vakcine tice...Italijani su pisali da osobe vakcinisane protiv sezonskog gripa imaju losiju klinicku sliku...evo, ne znam...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:41:20
|
|
|
|
smeško
|
I ja cu se pobuniti.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:42:41
|
|
|
|
Andjelcicc
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mene je uplasila ta "mutacija" virusa koja se moze javiti na jesen tj kombinacija sezonskog gripa i ove korone...covece, sta ce to biti, na sta ce zivot liciti, koliko vidim skole i vrtica nema ni na jesen Potpisujem sve, nazalost.... Osecam se uplašeno jako, a osecaj biti opet u kavezu katastrofa... Bas me je strah
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:53:23
|
|
|
|
vocicana
|
Grozna cela situacija, ne znam samo odakle uopste onolika pauza sa prijemima na infektivno, posle ukidanja vanrednih mera, kao smirilo se, nije se nikada smirilo, lagano je za cifre novoinficiranih, za prijeme, za sve. Nemam reci!!!
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 21:12:30
|
|
|
|
Maraj
|
Sad gledala na fb, ljudi se vec organizovali, protestvuju protih novih mera...kad pre... Mislim, da se razumemo, ja i jesam za karantin, ako treba, ako ke to "lek" da izadjemo iz ovog sto nas je zadesilo... samo me "nervira" sto je pusteno sve, i previse, pa sad daj zatezi ponovo....
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 21:17:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Čula sam kada je rekao da je njegov predlog da bude u celoj Srbiji a da je na kriznom štabu da odluči. IZVORNA PORUKA: ivaMark Zar nije policijski samo za Bg?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 21:20:01
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja sam shvatila ovo kao i dunja, ali secam se i jedne Konove izjave kada je rekao da ce podneti ostavku ako se opet uvede policijski cas.
< Poruku je uredio mama Jo -- 7.7.2020 21:28:10 >
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 21:21:11
|
|
|
|
Maslacak15
|
nema nikakve mutacije niti znam sta je pricao posto i nemam zivaca da ga slusam. Grip je u prici jel ce se pojaviti sezoonski kao i uvek a korona nece ni odlaziti. Ja sam protiv obaveznih vakcinacija iz principijelnoh razloga iako planiram da se vakcinisem cim bude bila vakcina za covid-19. Odluka o policijskom casu je najblaze receno skandal i ne bih sirila pricu na porodicnom forumu. Nego cujem ima 4 hiljade na bolnickom lecenju a zvanicna statistika kaze da ima jedva tri hiljade aktivnih slucajeva. Da nije tragicno bilo bi stvarno smesno... uzas blagi.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 21:27:26
|
|
|
|
smeško
|
Maslacak, big like! Sve isto mislim!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 21:28:58
|
|
|
|
smeško
|
Tj. isto.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 22:49:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Protesti po Bgu...a korona😬😬
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 23:14:45
|
|
|
|
smeško
|
Imaju maske. 😬
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 23:45:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bitno da je bila utakmica od 20.000ljudi i izbori i slavlje sa trubacima i koncerti itd... A sada se uvodi policijski.. Mi cemo pre da poludimo i psihicki da obolimo..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 8.7.2020 7:16:52
|
|
|
|
flamingos
|
Slažem se Mirko.Ubiće nas psiha,a ne virus.Bogu hvala pa smo na selu,u gradu zatvlreni u stanu da izludimo.Ne znam kada i kako će sve ovo da se završi.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 8.7.2020 13:35:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Nama je jedna mama iz grupe na Viberu sinoć napisala da je juče dobila simptome, skroz izgubila čulo mirisa i ukusa i krenuo bol u glavi. Dete je do sada išlo u vrtić, pa je zato sve ii obavestila da znaju (mi ne idemo). Testirala se i čeka rezultate, test je radila danas na Torlaku, kaže sve normalno rade, nema žive duše i rade ceo dan, odmah su je testirali bez problema, nema nikakve gužve, 6.000 košta i rezultat stiže za dva dana, ako nekom, zatreba.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 8.7.2020 13:39:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja do 4 nisam zaspala, svakako sam radila, ali i gledala N1, pa šta bi smo mi da nema te televizije, pitam se. Nećemo o politici ovde, da ne počinjem ja, ali ono što sma sinoć gledala uživo je toliko bilo strašno i brutalno, da sam se par puta sledila. Znači u 3 obraćanje, oook.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?