dunja RR
|
Užas Maslačak, baš si me sada prepala, knedla mi u grlu. Nadam se da će teča biti dobro! Ja sam mislila da se svuda plaća test, zato vam pisah za Torlak, mada ne znam, možda bi da ne daj Bože imam simptome i ja pre platila, nego visila i čekala u Covid klinici, ako se tamo ne plaća. Mi idemo u park, tj. trenutno samo njih troje, već neko vreme, ja ne stižem od posla. Imaju stalnu ekipu dece, i roditelja, i stalno su tamo, tj. sada su se prebacili iz Pionirskog na Taš, ali ja ne volim ni jedan od ta dva parka, ja volim Zvezdaru, ali ko me pita. Na rođendane ne idemo, nemamo kontakt sa starijima, ne družimo se po kućama. Nadam se da ćemo zbrisati za Bosnu, a da se prethodno ne zarazimo. Komšinica 4. sprata kaže nam juče da su preboleli sve 5-oro, ona, muž i troje dece, plus cela njena porodica u Vranju, majka njena bila u bolnici 2 nedelje, starija žena. Išli dola na zadušnice i pokupili, mi nismo ni znali ad su zaraženi, mada ih nismo nešto ni viđali poslednjih 20-ak dana, moguće da nisu ni izlazili. Kaže ona, ništa strašno, nije tako kako pričaju. Ali ne prebole svi isto, zar ne. Ako recimo neko lako preboli Koronu prvi put, da li naredni put kada se zarazi može da bude teže ili ne? Slušala sam epidemiologa, da li Janković, ne znam ko je bio, kaže da zavisi i od organizma ali i od koncetracije virusa koji se prilikom zaražavanja unese.
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.7.2020 13:08:39 >