Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 14:22:48
|
|
|
|
Maslacak15
|
moja tetka je pozitivna!! sto znaci da su inostali ali njoj je prvo uradjen bris. dobro je, jedino teca prijavljuje jos uvek temperaturu. nadam se da se nece komplikovati.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 14:29:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Maslacak je l' znaju gde su,, pokupili''?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 14:30:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Maslacak 😔 Nadam se da ce ih uskoro proci i da budu bolje sto pre! Koliko su to oni dana cekali na rezultate?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 14:30:45
|
|
|
|
Milena18
|
Maslačak, nadam se i ja da će imati samo blaže simptome i da će se brzo oporaviti.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 14:35:48
|
|
|
|
Maslacak15
|
tetka od cetvrtka do danas. ostali nisu dobili jos teca je testiran tek u subotu ali ja nemam bas nikakve sumnje da su svi pozitivni jel su sr porazbiljevali jedno za drugim u roku od 48 h svi u kuci.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 14:36:13
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 moja tetka je pozitivna!! sto znaci da su inostali ali njoj je prvo uradjen bris. dobro je, jedino teca prijavljuje jos uvek temperaturu. nadam se da se nece komplikovati. Sad tek vidim da si pisala.Zao mi je :(Ali pisah ti i pre neki dan u pp-u, da je ovde potpuno rasulo. Nadam se da to sto ostali nemaju temperaturu, da znaci da je to kod njih u prolazu. Nadam se da ce i teci biti uskoro bolje i da ce sada, kada je tetka pozitivno testirana i on moci da dobije adekvatnu negu.Drzite se! Ivanka, ja sam trenutno na bolovanju tako da sam za sada ok. Medjutim, uskoro se vracam na posao. Mozda cu videti da nastavim 2 nedelje godisnjeg nakon bolovanja.
< Poruku je uredio lesli -- 6.7.2020 14:37:34 >
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 14:38:17
|
|
|
|
ivaMark
|
Maslacak, nadam se brzom ozdravljenju tvojih i nadam se bez komplikacija.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 14:41:58
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 tetka od cetvrtka do danas. ostali nisu dobili jos teca je testiran tek u subotu ali ja nemam bas nikakve sumnje da su svi pozitivni jel su sr porazbiljevali jedno za drugim u roku od 48 h svi u kuci. Maslacak, jesu sigurno. Primer koji znam iz USA gde su testirali samo muza jer je imao najizrazenije simptome i covek je dobio pozitivan nalaz. Nakon toga, smatrali su i njegovu zenu pozitivnom jer je i ona imala respiratorne tegobe iako mnogo manje izrazene. Deca nisu imala simptome, ali kontam da je velika sansa da su i ona bila pozitivna. A pritom nije bilo leto, vec neki mart mesec, kada je veca verovatnoca da u cirkulaciji postoji jos neki respiratorni virus.
< Poruku je uredio lesli -- 6.7.2020 14:45:05 >
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 14:43:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Maslačak, nadam se da ih već prolazi i da su bolje. Naša bivša ringerajka je isto pozitivna na koronu, tj svi porodično. Kaže da je kod nje bilo kao prehlada od 3 dana dok muž i klinci nisu imali nikakve simptome. Jedan prijatelj im je umro od korone, imaju još 5 prijatelja u bolnici, jedna od njih je malo lošije zbog drugih bolesti koje ima ali ide na bolje.
< Poruku je uredio Ana RR -- 6.7.2020 14:44:15 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 18:39:30
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Naša bivša ringerajka je isto pozitivna na koronu, tj svi porodično. Je l za Boku pričaš?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 6.7.2020 20:45:47
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Ana strašno.Strah me i da pročitam vesti.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 16:47:52
|
|
|
|
physio70
|
Situacija se pogorsava. Nikad nije stradalo ovoliko ljudi u jednom danu.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 18:48:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Opet policijski čas? Od petka od kad? Nisam ga slušala, negde pise da mogu da se šetaju majke sa decom, samo majke ili I tate mogu?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 19:02:05
|
|
|
|
lesli
|
Od petka do ponedeljka. Policijski vikend, budimo precizniji... Ja nisam cula za decu, cula sam samo za kucice 🤦♀️ Mada je cinjenica da ga nisam pomno slusala. Razumite me, to bi bio preveliki atak na moj nervni sistem 😂 Ps. Dunja, imas pp.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 19:02:30
|
|
|
|
Maraj
|
Ovo je strasno...i ja cuh policijski od petka do ponedeljka
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 19:04:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Les na nova rs sam pročitala, majke sa decom, penzioneri i ljubimci mogu da šetaju. Evo sad je rekao ako brojke budu bolje krizni stab će ublažiti mere. IZVORNA PORUKA: lesli Od petka do ponedeljka. Policijski vikend, budimo precizniji... Ja nisam cula za decu, cula sam samo za kucice 🤦♀️ Mada je cinjenica da ga nisam pomno slusala. Razumite me, to bi bio preveliki atak na moj nervni sistem 😂 Ps. Dunja, imas pp.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 19:05:04
|
|
|
|
flamingos
|
Strašno.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 19:07:03
|
|
|
|
pari
|
E bože... A meni bivši muž napiše malopre da nije toliko strašno i da je to samo u medijima 🙄
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 19:24:15
|
|
|
|
lesli
|
Ne znam dunja. Ja to nisam cula, ali nisam mu ni slusala svaku rec. Pari, situacija je mnogo gora nego sto je u medijima reklo bi se. Ajde koliko nas zna nekoga ko je zarazen + koliko nas zna nekoga ko zna nekoga ko je zarazen? A obaska sto vracaju ljude sa simptomima bez testiranja. Evo da za primer uzmemo tetku maskacka. Zenu su vozali nekoliko dana da bi je na kraju testirali. Da je bila bolje posle 2-3 dana ne bi ni usla u statistiku, vodila bi se kao da je imala “obican virus”. Je l’ tako? A nije ona jedina...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 19:31:23
|
|
|
|
pari
|
Ja sam svesna toga skroz lesli...nažalost moj bivši muž nije
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 19:35:14
|
|
|
|
Andjelcicc
|
Dobro vece, pratim Vas, ali retko pišem... Sad sam jako uplašena, pogotovu kad sam procitala za obaveznu vakcinacuju dece od 3 do 12 godina u pitanju je vakcinacija protiv sezonskog gripa...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 19:42:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Da i to sam videla, da će za 2.000.000 biti obavezna vakcina. Slušala sam ga malo na kraju, jer nešto konkretno je rekao tek na pitanja novinara, i meni sve ovo izgleda kao pretnja, tj. kao neka igra pretnje, ako ne budemo dobri, kazniće nas, ako budemo, krizni štab mooožda ipak odluči da neće biti policijskog časa.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 19:53:07
|
|
|
|
Andjelcicc
|
Vise nisam pametna...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:06:27
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: pari Ja sam svesna toga skroz lesli...nažalost moj bivši muž nije Nije jedini pari...Dobro je sto ste tamo. Do kada ostajete? Dunja, sve izjave su mu u tom maniru - dobicete 10 po turu ako ne budete dobri 😂
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 7.7.2020 20:10:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Nista nije konacno,koliko sam shvatila.mi smo u Soko banji,znaci moramo nazad 2 dana ranije... Da je strasno,jeste,nije ni prestajalo,samo se nije pisalo..nije se dramilo zbog izbora..bas sam besna..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?