Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 14:51:17
|
|
|
|
flamingos
|
Evo sada će da se obrate javnosti sa saopštenjima.Javiše na Prvoj.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 15:16:19
|
|
|
|
vocicana
|
Mati, za sve koji se igraju a narocito za te praznoglave curke kao sto je zena tog tvog komsije znas kakvu bi merusprovela, more znas sta!!! Ni moje dete nece u vrtic jos, nisam za ovako rano sastavljanje kolektiva, ali ko mora naravno da ce biti. Kod nase decice u grupi, vise je onih koji nece ici nego onih koji ce ici.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 16:27:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi danas ceo dan napolju, od jutros, sada stigli, taman pre kiše. Bili na Kaleniću posle 100 godina, tonu cveća kupismo, ne mogu da odlim, najlepši izbor imaju . I kada se vrnusmo pričaju nam komšije da su dolazili policajci opet po ovu zaraženu, dežurali, lupali, i nisu je nahvatali danas.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 16:42:26
|
|
|
|
mati
|
Nama je vrtic preko puta zgrade. Malopre sam prosla. Vaspitacice su sve tu. Ovih dana su kosili travu a sad su svi prozori otvore ciste unutra. Voci to je komsilul moje drugarice. Nisam verovala sta mi prica. Ako zna koliko ke jos takvih. A njegova zena se i dalje setka po kraju i ispija kafe sa komsilukom...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 17:14:06
|
|
|
|
nelicakaramelica
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Mi danas ceo dan napolju, od jutros, sada stigli, taman pre kiše. Bili na Kaleniću posle 100 godina, tonu cveća kupismo, ne mogu da odlim, najlepši izbor imaju . I kada se vrnusmo pričaju nam komšije da su dolazili policajci opet po ovu zaraženu, dežurali, lupali, i nisu je nahvatali danas. Strasno.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 17:34:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Mati, za sve koji se igraju a narocito za te praznoglave curke kao sto je zena tog tvog komsije znas kakvu bi merusprovela, more znas sta!!! Ni moje dete nece u vrtic jos, nisam za ovako rano sastavljanje kolektiva, ali ko mora naravno da ce biti. Kod nase decice u grupi, vise je onih koji nece ici nego onih koji ce ici. Praznoglavih je uvek bilo i bez ovoga.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 29.4.2020 17:35:25 >
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 17:40:28
|
|
|
|
flamingos
|
Šta ćeš,oduvek je bilo izuzetaka,pa tako i sada.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 17:40:46
|
|
|
|
pari
|
Ništa novo još uvek za ovaj vikend.. ostaje za sad od sutra u 18?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 17:54:00
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: vocicana RR Mati, za sve koji se igraju a narocito za te praznoglave curke kao sto je zena tog tvog komsije znas kakvu bi merusprovela, more znas sta!!! Ni moje dete nece u vrtic jos, nisam za ovako rano sastavljanje kolektiva, ali ko mora naravno da ce biti. Kod nase decice u grupi, vise je onih koji nece ici nego onih koji ce ici. Praznoglavih je uvek bilo i bez ovoga. Sanjice, upravo tako, ja sam prenerazena glupim, povrsnim ponasanjem, shvatanjem, nerazmisljanjem! Srpska stoka!
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 17:56:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ogranicenin, primitivnim..
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 18:00:11
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ogranicenin, primitivnim.. Ma povrsno, nezrelo, glupavo, nonsalantno, kao da su sa Kripton planete, kao da je sve to tako bas. Nisam paranoja, ni jednog momenta bila, ali da se vodi racuna, apsolutno za to jesam. Zato primitivce koji se boje da ih komsiluk ne ogovara sto su bolesni, toboze ne sme da se cuje da ima secer, karcinom, da ima problem, tako se ponasaju, kao ovce kojima treba motka da se pokrenu. Glupaca!!!
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 18:05:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo sad mi kaze komsinica do nas, da je komsija preko puta bio u izolaciji jer sumnjaju da je bio zarazen. Radi u bolnici. I dete su komotno slali kod nas. Sreca, ja sam od starta prekinula sa njima bilo kakvo druzenje.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 18:26:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mija ujna je umrla jer je sramota imati tumor na mozgu. Moglo je da se operise da je na vreme otisla kod lekara. Ali nije zbog glupih i ogranicenih ukucana koji su joj rekli da cuti i trpi. Seta se narod po gradu, bas bas. Ako se nismo za ovo vreme prokuzili becemo nikad. Tj mi koji sedimo kod kuce se nismo prokuzili, ovi set_aci garant jesu.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 18:33:22
|
|
|
|
pari
|
Raznih ljudi ima... Sad vidim da je večeras neko gostovanje AV na rts...možda nešto kaže...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 18:52:39
|
|
|
|
pari
|
I jos nesto sto sam sad procitala... Samostalni sindikat obrazovanja i vaspitanja je protiv otvaranja vrtića 11. maja jer za to ne postoje adekvatni uslovi i nema dovoljno vremena da se sve neophodne epidemiološke mere sprovedu. Oni su za to da se otvore 1.6.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 19:32:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari,oni su to izjavili jos pre par dana. A za gostovanje i veceras napisah na prethodnoj strani.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 19:59:56
|
|
|
|
pari
|
Nisam ispratila...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 20:29:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Jel on ovo sada priča za ovaj vikend ili naredni, čujem iz druge sobe, uspavljujem bebu? Ne kapiram ništa, priča nešto da nije zabrana za celu subotu, samo od 18h je zabrana .. ali en kapiram jel za ovu sada, ili on to već određuje za sledeću?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 20:48:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Kapiram da priča za ovaj vikend, znači subota nam je libero možda, i nedelja, tj. do 18.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 20:54:15
|
|
|
|
mati
|
Da, za ovu. Od sutra u 18h pa do subote u 5h je policijski. Vikend ce sad biti kao radni dan. Tako sam ja razumela. I vise mi nista nije jasno... Igramo se zmurke.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 21:16:45
|
|
|
|
pari
|
Od sutra u 18 do nedelje u 5h koliko sam shvatila...a onda nedelja slobodna... valjda ili nije...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 21:20:18
|
|
|
|
pari
|
Pogrešila sam...ipak je od četvrtka, 30. aprila u 18h do subote, 2. maja u 5h.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 21:38:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
znaci samo u petak da budemo kod kuce i rostiljamo cevape u subotu moze pasulj
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 21:41:15
|
|
|
|
dunja RR
|
A u subotu izgleda neko žnj vreme ..ali možda će pijace raditi, pa da krenem sa pripremama za slavu. Što ja voleeem pijace, kakvi marketi i bakrači, i što su ih zatvarali mislim da ni oni ne znaju ..
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 21:45:12
|
|
|
|
pari
|
Hehe Ivanka, bas to...A kao krajem sledece nedelje moguce ukidanje vanrednog stanja...verovatno posle Djurdjevdana...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?