Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 19:45:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci,pa svi kukaju kako smo u zatvoru,mora da se vrati "u normalu"🤣 a para sve manje i manje...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 19:59:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moramo se vratiti u normalu, ovo vodi u propast. Samo pamet u glavu. Ne znam na koji nacin ce kafici biti u funkciji. Omladina ce da bude ko pustena s lanca.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 20:15:21
|
|
|
|
jess021
|
U cemu je poenta policijskog casa od 18h kad do tad napolju ljudi kao mravinjak?? Kakva zabrana okupljanja? Sve grupa do grupice Ivanka, na sta mislis da vodi u propast? Ana, pa ja sam jos prosle nedelje pisala da to veze sa vezom nema. Popustanje mera zbog cega? Virus je i dalje tu, aktivan, prisutan. Ako je zbog ekonomije, kao da se nije znalo za ekonomiju pre mesec i po dana????
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 20:55:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja stvarno nista ne razumem ili sam ja problem... Znaci do 18h danas bar kod nas na stadionu pored nase zgrade kao da je utakmica bila to je bilo prepuno... Onda po prodavnicama i svuda generalno punooo.. E sada jel to korona deluje samo posle 18h ili sta?Vikend zatvoreno. Nemam ja sad neki problem. Ali ne mogu vise ds budem u stanu. Max se pazimo. Dezinfikujemo. Cistimo i nosimo rukavice i masku po prodavnicama. I to retko idem. Jednom u 7-8 dana..Vaspitacice su nas pitale koja deca moraju da dolaze u vrtic.. moj sin nece ici jer sam ja u mocnosti da ga cuvam. Ali nista ne razumem. Vrtici ce raditi. Trzni centri i kafici i sve ostalo.. saobracaj ce se odvijati normalno.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 21:42:26
|
|
|
|
flamingos
|
Ovde penzioneri odmah nakon 18 h sa maskama,rukavicama i u šetnju.Gledali smo sa terase.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 21:47:38
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Takk je i kod nas Flamingos.. Beru lale, set_aju. Caskaju sa maskama i rukavicama... mrrdaju i oni.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 21:52:00
|
|
|
|
flamingos
|
I neka su,gore će u stanovima da se razbole.Lepo vreme,malo prošetaju i vrate se.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 21:53:29
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ovde penzioneri odmah nakon 18 h sa maskama,rukavicama i u šetnju.Gledali smo sa terase. Meni je to tako tuzno,jadni, razmile se kao mravi po nasem naselju.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:06:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas se svi razmileli evo kod komšije celo veče društvo u bašti, razgalamili se.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:12:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Este videli na Dorćolu večeras, protesti, masa ljudi na ulicama, vidim na slikama i policija je tu ali ne znam da li apse, nisam čitala vesti... videh kod Mama krave na FB ona podelila od malopre slike, ona je na Dorćolu ..
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:16:07
|
|
|
|
dunja RR
|
I kod nas, neki izađu i ranije (jedna baka svaki dan izađe po 10-ak minuta ranije, kod Vuka), pa ih srećemo, pa nam se javljaju, srećni što vide decu (jer svoje unuke ne viđaju nikako :((), mi napolju igramo fudbal redovno do 18h pa i koji minut posle, koristimo svaku priliku . Hteli smo danas u šumu, ali ne stigosmo, zbog mog posla, nije nam se isplatilo na kratko, pa ćemo od nedelje, sutra kažu kiša. IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: flamingos Ovde penzioneri odmah nakon 18 h sa maskama,rukavicama i u šetnju.Gledali smo sa terase. Meni je to tako tuzno,jadni, razmile se kao mravi po nasem naselju.
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.4.2020 22:20:08 >
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:18:59
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Este videli na Dorćolu večeras, protesti, masa ljudi na ulicama, vidim na slikama i policija je tu ali ne znam da li apse, nisam čitala vesti... videh kod Mama krave na FB ona podelila od malopre slike, ona je na Dorćolu .. Aha videla sam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:27:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Na N1 piše da je protest zbog gradnje trolejbuske mreže za vreme policijskog časa.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:27:17
|
|
|
|
pari
|
I ja sam videla proteste... Danas jeste stvarno bilo bas puno ljudi svuda...Mislim da je glup ovaj policijski cas, treba da ga ukinu,a da se zabrane okupljanja, skupljanja,sedenja... Jer ovako imam utisak da je jos gore... Jess, za ekonomiju se znalo naravno sve vreme ali su cekali koliko god su mogli, a sad vise ne moze da se ceka...idu pare...moraju da otvaraju sve
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:30:43
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jadni penzioneri. Jadni mi svi..Jeste Pari, bolje je da ukinu policijski cas a da zabrane okupljanja i restorane. Ko ce bre da vezba u teretani sa maskom? U nasem vrticu tj u nasoj grupi ce biti 3 dece od 24.I to bas oni koji rade jer su roditelji zdravstveni radnici.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:34:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi smo danas do pola 8 bili na ulici..nase naselje je mirno,ispred nase kuce smo i milina..deca voze bicikle,rolere.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:37:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Po meni su kafici problem, da li ce klubovi raditi? Verovatno ce ograniciti okupljanja na neki broj, 50, 100... Ta okupljanja su problem. I bice problem. Gomila njih u 4 zida.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:54:32
|
|
|
|
flamingos
|
Hoće Ivanka,ograničiće broj ljudi u kafićima,restoranima.Čula sam i za proteste.Čemu policinski čas kad se u toku dana narod uveliko šeta.Iskreno,i moraju.Da udahne narod vazduha i prošeta decu.Ono,jeste i rizik,ali...Pre neko veče gledamo sa terase u 23 h ženu iz naše zgrade sa tri kučeta,ode u šetnju.Naravno,tada im je dozvoljen izlazak.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:58:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Policijsli cas je za penzionere i omladinu. Penzioneri da ne budu izlozeni a omladina da ne raznosi virus. Valjda cemo biti dovoljno obazrivi u buduce.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 22:59:48
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bice lepo vreme, baste kafica ce biti pune. I tako ce ograniciti broj.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 23:08:42
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Policijsli cas je za penzionere i omladinu. Penzioneri da ne budu izlozeni a omladina da ne raznosi virus. Valjda cemo biti dovoljno obazrivi u buduce. Valjda ćemo iz svega ovoga izvući neku pouku.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 23:26:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas u vrticu se prijavila cela grupica za dolazak u vrtic.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 28.4.2020 23:39:16
|
|
|
|
Milena18
|
Mi M nećemo slati u vrtić jer se ni mm ne vraća u školu pa će on biti sa njom. Inače bi nam bilo baš zeznuto, znam da su kod dece simptomi blaži, ali ona je u toku prošle i početkom ove godine šest puta imala bronhitis, tako da mi uopšte ne bi bilo lako da je usred svega ovoga pošaljem u kolektiv.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 7:50:39
|
|
|
|
jess021
|
Juce pricam sa vaspitacicom, kaze javljeno im je da krecu od 11.05. Kaze neki roditelji koji su prijavljivali decu kao razlog su navodili zaželeli su se drugara!!!! Iako je isključivo napomenuto samo gde rade oba roditelja i samohrane majke. Rekoh vec, kod L u grupi njih 3.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.4.2020 8:12:05
|
|
|
|
pari
|
Nama se još nisu javili iz vrtića...pošto je privatni vrtić, pretpostavljam da ćemo morati da plaćamo bez obzira da li idu ili ne...imamo dva puta godišnje pravo da javimo ako neće ići mesec dana... Ali jesu juče rekli od 11.5.vrtići za one koji moraju
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?