|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
30.4.2020 14:20:57   
ivaMark
Ovde su maske obavezne u zatvorenim prostorijama, kao sto su trgovine, apoteke, sredstvo za dezinfekciju te ceka na ulazu, dezinfekcija i ulazis...masku skinem cim izadjem, ugusi meeee... Stan ne dezinfikujem nista posebno, ne brisem sve po stanu alkoholom...kao i do sada. 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 326
30.4.2020 14:24:31   
dunja RR
I ovo mi ima logike, i jasno mi zašto je zašto se maske nose u zatvorenom prostoru, ali čitam ovde kako se piše nosimo rukavice i nosićemo,
pa onda na TV nose, kao modni detalj mi se čini, ozbiljno, ali ne vidim zašto, pa mi došlo da pitam.
Ja ih nisam nosila i neću ih nositi, pisah i ranije (rukavice).

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Ovde su maske obavezne u zatvorenim prostorijama, kao sto su trgovine, apoteke,

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.4.2020 14:27:26 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 327
30.4.2020 14:33:52   
Sanjica26 RR
Mislim da su ljudi uplaseni, pa nose i u set_nji rukavice. Moja majka ih nosi kad izađe u set__nju za vreme policijskog casa. I skroz je razumem. Uplasena je sve vreme. I ako neko misli da ce bolje da se oseca sa njima neka ih nosi.

Nas poznanik nosi masku i na svojoj terasi. Eto plasi se. user posted image Neko je opusten previse. Svako drugacije reaguje.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 30.4.2020 14:42:23 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 328
30.4.2020 16:05:50   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Iv, ali to je ono što pitam, zašto je logično?
Meni nema logike, navedoh gore razloge, zato pitam :)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dunja, meni nije logucno da se rukavice i maske nose u set_nju, ali u prodavnicu da.

pa logicno mi je zato sto ko zna ko je pipao tu tamo neku kutiju makarona npr, mozda je kinuo pa uzeo i nije mu se svidela pa je vratio. Mm je stvarno pedantan, mi higijenu u kuci drimo n vrlo visokom nivou. Njemu se ova situacija svidja, stalno mi ponavlja vidis da sam u pravu user posted image

Mi nikad nismo imali stomacne viruse, smatram da je to do nase higijene.
Novac je strasno prljav. Ko zna sta se na novcanicama nalazi a mi ih razmenjujemo svaki dan. Treba samo biti malo vise obazriviji nista drugo.

Ako se ide u setnju bez namere da se sedi sa nekim u drustvu ona treba maska. Ako se ide bez druzenja onda ne. Prosta logika.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 329
30.4.2020 16:19:31   
Sanjica26 RR
Evo u Republici Srpskoj 

Klik

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 330
30.4.2020 16:20:09   
pari
Sanjice, mislim da je to bas to...svako radi onako kako se oseca dobro...

Ja nisam uopste nosila rukavice, perem ruke jako cesto i detaljno...a masku sam nosila, ali sam i to prestala jer sam shvatila da ne moze da me zastiti od korone (treba da je nose oni koji su bolesni).
Javili su da ce pre avio leta morati da se uradi test na koronu najvise 72h pre leta...e sad, kako ce se to raditi, da li ima dovoljan broj testova, gde ce se ici da bi to uradio...Ako neko nesto sazna, javite mi pliz 😊Kao i za sud, ako neko zna nesto vise (Sanjica mi je tad rekla da ce 4.5.poceti), javite mi molim vas 

Direktna veza do poruke: 331
30.4.2020 16:24:21   
Sanjica26 RR
Pitacu jednu poznanicu user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 332
30.4.2020 16:24:41   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Evo u Republici Srpskoj 

Klik

Sve u cilju suzbjanja zaraze.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 333
30.4.2020 16:52:29   
flamingos
Mi smo sa maskama išle i vratile se,dete stavilo i rukavice,ali ubrzo odustala od njih,znoje joj se ruke.Sve u svemu ide kako ko hoće-srele smo i ljude sa maskama i bez.

Direktna veza do poruke: 334
30.4.2020 19:14:08   
vonavoj
Pari,ja sam cula da je taj brzi test 18.000din...po osobi,naravno.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 335
30.4.2020 19:15:01   
ivaMark
Ne znam kako Slovenija sa 2m stanovnika ima oko deset_ak zarazenih dnevno a Srbija sa manje od 5m ima oko 200 dnevno a tolike mere su uveli....A da, da napomenem jos da se gdin predsednik obratio samo jednom na nacionalnoj TV. 

Vracamo se u normalu, biblioteke, Zoo vrt, sve se otvara...Jeeeeeee

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 336
30.4.2020 19:47:33   
dunja RR
Zato što su nam mere bzv, ali samo da te ispravim, da imamo nešto manje 7 miliona stanovnika, nemoj da nas smanjuješ :), ionako se slabo rađamo. Hrvatska ima oko 4-4 ipo miliona.

Mi večeraske oko 7 došli, ali smo morali sporednim uličicama da se vraćamo iz šume, policija na Bulevaru, mada hvataju oni vozače.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 337
30.4.2020 19:49:42   
Ivanka 75
Nema Srbija manje od 5m stanovnika.

Ima oko 7m. 👍

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 30.4.2020 19:55:22 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 338
30.4.2020 19:51:19   
dunja RR
Iv, pali smo, svake godine pomalo, tako da sada nas ima oko 6mil i 800.000-900.000.

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.4.2020 19:52:39 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 339
30.4.2020 19:54:00   
ivaMark
Neznalica 😅😅😅 znam da je pala ali mi je otislo iz glave skroz koliko ima...i da je 10m opet je mnoogo. Hvala na ispravci 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 340
30.4.2020 19:56:29   
dunja RR
Ma to stoji, najgori smo u regionu, juče sam slušala, da li hrvatsku min.zdravlja, kaže svi se u regionu dobro držimo, i situacija je pod kontrolom, osim Srbije.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 341
30.4.2020 19:57:34   
flamingos
Jednog dana ima da nas nema.😀

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 342
30.4.2020 20:05:42   
vonavoj
Kod nas i dalje veliki broj zarazenih,ali kao procentualno je ok.

Mislim da se popusta sve prvenstveno zbog ekonomije,a i virys je oslabio,sve je manje komplikacija..laksi slucajevi.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 343
30.4.2020 20:25:05   
Maslacak15
virus sigurno nije oslabio, to su bajke. epidemija mozda slabi u ovom talasu. tako deluje u evropi iako srpske cifre nisu sjajne narocito u odnosu na to kako muce narod. ukidaju mere samo jer su im njihovi polsteri rekli da moraju jel je narodu dozlogrdilo. nikakve tu struke nema. i zbog ekonomije. minjikad nismo imali policijski cas ali restorani i kafici nece pre polovine maja. a kod vas policijski cas za vikend a od ponedeljka rade kafici? vrlo logicno.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 344
30.4.2020 20:42:15   
vonavoj
Kako nije oslabio? Kad dosta ljudi i nema simptome ili su blagi?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 345
30.4.2020 20:47:42   
pari
Mislim da je oduvek bilo ljudi koji nisu imali simptome ili koji su imali lakše simptome...

I ja mislim kao Maslačak...ekonomija,politika...mora se

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 346
30.4.2020 20:53:42   
vonavoj
Pa to i ja kazem,ekonomija i politika,svuda je to tako 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 347
30.4.2020 21:37:12   
Maslacak15
tako lepo nisu nikog testirali osim " polumrtvih" u pocetku... i tada je sigurno bilo puno njih sa nikakvim ili slabim simptomima koji prosto nisu testirani. Nije virus oslabio ni malo, ta prica nema smisla i ja neznam zasto je pricaju. Epidemija malo slabi, mozda kao sezonski efekat a delom i zbog ipak jako restriktivnih mera. Zato opasnost da se situacija ponovo naglo pogorsa kad se ukinu naglo mere nije bas za podcenjivanje ali ja se ipak nadam da ce do jeseni biti ok. a posle sta bude bude, jer je opasnost od novog talasa vrlo realna i to sa podjednako zestokim virusom.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 348
30.4.2020 21:52:51   
Maslacak15
da virus slabi tako ko sto oni pricaju stao bi vec 10 puta. Nije srbija centar univerzuma. Krenulo je u kini u novembru. Te njihove price od 6 nedelja itd su davno ispevane. Ne vidim da ima bilo kakvih znacajnih promena na globalnom nivou ni u profilu pacijenata ni po problemima na intenzivnoj nezi. Novi koji sad stizu na intenzivnu negu podjednako su bolesni kao oni od pre mesec dana. Bas su bolesni. I umiru. Samo sad ih je nesto manje. Zato sto je zivot stao vec vise od mesec ipo dana i ipak su moguncosti prenosenja smanjene.

nego ima jos uvek iznenadjujuce puno slucajeva s obzirom na stepen izivljavanja koji sprovode. Mi smo imali u peaku i 6 hiljada slucajeva dnevno , pali smo na nesto preko hiljadu tokom ove nedlje. Uz blaze mere. Nemacka je 10_x_ veca od srbije. U srbiji i dalje ima skoro 300 zarazenih dnevno. Racunajte sami.... Ali vazno da su pobedili. Crni humor.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 30.4.2020 21:58:19 >

Direktna veza do poruke: 349
30.4.2020 22:01:48   
flamingos
Maslačak,ti nas obavestiš bolje od ovih na tv.👍Bravo za tebe.Hvala na informacijama.Ljubim te.I kad otkucam duži plst,neće da ode,zafrkava internet.

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here