|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
29.4.2020 21:47:02   
Ivanka 75
reko seselj da ce da trazi ukidanje vanrednog s*anja, uplasili se od njega user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 301
29.4.2020 21:56:37   
mati
Meni vise nista nije jasno. Ovo moje kuce ima vise slobode od nas. Kao na uzici smo. Popusti, popusti, pa zategni. I sad kao svi tipovali od cetvrtka do ponedeljka. E pa necete ga vala, bice kako ja kazem. To niste ni pomisljali. Sve mi na tako neku psiholosku igru lici...
Naravno, postujem sve mere, ali se ovde vise nista ne zna. I nema veze jedno sa drugim...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 302
29.4.2020 22:00:20   
pari
Voli da se igra sa ljudima...oseća se moćno . 

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 303
29.4.2020 22:11:35   
Ivanka 75
Meni odmah palo na pamet da nece viti uranak za 1 maj nego za drugi ili treci😂

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 304
29.4.2020 22:29:11   
flamingos
Da,subota i nedelja kao radnog dana,od 18 h do 5.Mi sutra izlazimo,stavićemo maske,rukavice(sve po propisu) i da prošeta dete čim završi domaći.Dosta je bilo.7 nedelja.

Direktna veza do poruke: 305
29.4.2020 22:38:29   
vonavoj
Nije jos zvanicno.stryka se ne slaze...ma luda kuca.

Flamingos,bas nigde niste izasli 7 nedelja? Maska vam ne treba ako ne idete u prodavnice.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 306
29.4.2020 22:43:50   
Ivanka 75
Mi samo do prodavnice i nazad, napravimo krug i toliko. Ipak je onaj gerontoloski blizu, a i bolnica i studentski centar. Bermudski rougao u krugu od 1km.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 307
29.4.2020 22:48:35   
flamingos

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Nije jos zvanicno.stryka se ne slaze...ma luda kuca.

Flamingos,bas nigde niste izasli 7 nedelja? Maska vam ne treba ako ne idete u prodavnice.
Baš nigde.Anđela je u fazonu-da probam i ja tu masku.😀Neću sa njom u prodavnicu,nego da dete prošeta,udahne vazduh,istrči se.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 308
29.4.2020 22:52:26   
vonavoj
Koliko smo srecni sto zivimo u mirnom naselju i slepoj ulici...nisam ni ja moje nigde vodila,osim ispred kuce. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 309
29.4.2020 22:55:16   
pari
Mislim da ce biti ovako ali ko zna...kod nas se sve menja stalno...

Ja bih volela da ukinu skroz policijski cas i da zabrane okupljanja

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 310
30.4.2020 9:44:45   
flamingos
Reče mm da je čuo da se od sledeće nedelje ukida policijski čas.Ko bi ga znao.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 311
30.4.2020 10:38:06   
lesli
Pocelo udaranje u serpe i lonce, pa se neko zamislio izgleda. Ja mislim da je to glavni uzrok zasto je odluka promenjena.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 312
30.4.2020 10:48:00   
ivaMark
Lesli, bas njih briga za serpe i lonce...ne dotice to njih.. jesu set_ali i lupali i na kraju nista, nego vide da nema smisla drzati policijski cas a pustiti ave ostalo....skole, vrtice, teretane, kafice itd....jednostavno nema smisla..doduse, mnoge stvari nemaju smisla ali ovo bi bas bila nebuloza.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 313
30.4.2020 11:28:08   
Ivanka 75
Nema svrhe drzati starije od 64 god zatvorene a ostali idu gde hoce i kad hoce. Nije ni posteno ni pravedno. Penzioneri ce sami sebe sacuvati, znaju oni da se cuvaju. 

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 314
30.4.2020 11:36:56   
flamingos
Tako je Ivanka.👍Mi kao penzioneri-i gori smo.😀Sve nas strah da ne pokupimo nešto.Ali,rešene smo da prošetamo,makar blizu zgrade.

Direktna veza do poruke: 315
30.4.2020 13:25:54   
pari

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nema svrhe drzati starije od 64 god zatvorene a ostali idu gde hoce i kad hoce. Nije ni posteno ni pravedno. Penzioneri ce sami sebe sacuvati, znaju oni da se cuvaju. 

Baš tako!

Direktna veza do poruke: 316
30.4.2020 13:45:19   
dunja RR
Ja bih volela da neko objasni koja je svrha nošenja rukavica?
Svetska zdravstvena organizacija ih ne preporučuje jer kažu da daju lažan osećaj sigurnosti i velika većina ih pogrešno koristi. Većina rukavica je za jednokratnu upotrebi i bacaju se po dolasku kući. Ja koga god da sam pitala, ne baca.
Jel perete ruke posle rukavica? Ja ne mogu da zamislim da neko ne pere.
Znači peremo ruke svi, i koji nosimo rukavice, i koji ne nosimo.

Jedini razlog koji se retko navodi je što je strano telo na ruci pa je poput nekog alarma, da se ne dodiruju nos, oči, usta, ali ja svakako ne dodirujem lice, iako ne nosim rukavice. A viđam ljude sa rukavicama da se redovno dodiruju po licu, pa mi ovaj argument ne pije vodu.

O prenošenju kontaktom, već je rečeno i potvrđeno, pisalo se već, ne prenosi se kontaktom ..jedna dr iz Nemačke je rekla da je jedina mogućnost teoretska da neko preko ruku dobije koronu, je da npr. neko ko ima korona kine u šaku pa dodirne kvaku, a posle njega neko drugi u vrlo vlrlo kratkom roku pipne tu kvaku pa odmah zatim svoja usta, nos, sluzokožu. Svejedno da li će pipnuti rukama bez rukavica ili sa rukavicama, u ovom teoretskom slučaju može da se zarazi.

Koji je onda smisao rukavica? Samo nemojte da kažete Kon je rekao da nosimo, dajte nešto bolje user posted image

Ozbiljno pitam, vi koji nosite, zašto ih nosite?

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.4.2020 13:54:15 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 317
30.4.2020 14:01:19   
ivaMark
Lepo objasnjeno Dunja, virus se ne prenosi kontaktom, to znaci da mozete da pipnete kozu nekoga ko ima virus i necete se zaraziti, osim u slucaju koji si navela i ne mogu da verujem da postoje ljudi koji ne peru ruke posle nosenja rukavica... Cak i maske ne preorucuju, sem zdravstvenim radnicima i zarazenima da ne bi sirili dalje...kad hodam ulicom i usta su mi zatvorena, isto je kao masku da imam 😅😅😅 
Evo, kod nas su se oglasili sto se skole tice, krece se 18. maja, za sada samo prva trijada i zavrsni razredi...videcemo kada ce stariji. 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 318
30.4.2020 14:05:10   
Ana RR
Suzi, ja sam ih nosila samo jednom kada sam, na samom početku ovoga, išla u maxi. Po završetku kupovine sam ih pažljivo skinula, stavila u kesu i bacila u kantu a ruke dezinfikovala alkoholom. Čim sam došla kući ruke sam detaljno oprala. Ja ne idem u kupovinu jer nemam kad ali ni mm ih ne nosi, samo masku.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 319
30.4.2020 14:05:50   
Ivanka 75
Dunja, meni nije logucno da se rukavice i maske nose u set_nju, ali u prodavnicu da. Ja bi i novac dezinfikovala da mogu. A rukavice koristimo 2,3 puta zaredom i bacamo.

Dezinfikujemo ih alkoholom kad dodheno kuci, kartice isto, torbe za kupivinu... Ludilo 🤪 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 320
30.4.2020 14:10:05   
dunja RR
Anči, ja sam na početku planirala da ih kupim, zašto, zato što su rekli da se prenosi kontaktom, Nisam ih našla. U tom trenutku se nije znalo kako se prenosi virus, početak je bio epidemije .. kako je pandemija napredovala, tako se i nešto novo saznavalo.

Sada zaista ne vidim nikakvu svrhu nošenja rukavica, nigde (osim zdravstvenih radnika naravno), i ne koristim ih, nisam ih nijednom stavila niti sam ih kupila.
Ja sam kupila i Domestos na početku, i nisam ga upotrebila, ma ni otvorila, stoji mi bzv. a ja ga inače ne koristim jer sirćetom ribam kupatilo, ne kostim nikakvu hemiju. I sada ću taj Domestos liferovati tetki, ona ga koristi za kupatilo i inače.

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.4.2020 14:11:15 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 321
30.4.2020 14:13:10   
Sanjica26 RR
Odmah bacam u kantu rukavice pre nego udjem u kucu. Onda pranje ruku sapunom i posle alkoholom😀 Maske idu na kuvanje, jer su pamucne. Sad vise ne nosim rukavice. Cim izađem iz prodavnice dezinfikujem ruke alkoholom. Uvek ga nosim. Inace u pojedinim prodavnicama kod nas kad udjes moras prvo da dezinfikujes ruke. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 322
30.4.2020 14:13:58   
dunja RR
Ja ništa od toga ne radim, jer opet kažem, ne vidim koja je svrha :)
Telefon ni inače ne nosim napolje, jer mi oduzima vreme koje želim da posvetim deci. E sada, ne mogu ni da ih slikam bez telefona (a kamera mi trenutno i ne radi), pa eto ponesem tek nekada radi slikanja, ali nisam za vreme pandemije, imamo samo pandemijske slike u stanu, slikane aparatom user posted image

Dezinfikujemo ih alkoholom kad dodheno kuci, kartice isto, torbe za kupivinu... Ludilo 🤪 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 323
30.4.2020 14:15:36   
Sanjica26 RR
Domestos sipam pre spavanja u wc solju da tokom noci odstoji i da ode kamenac. I lepo se ocisti. Nikad ni ne kotistim domestos. Sad sam ga kupila.

E, da danas mi pise nasa bivsa ringerajka, da je kod njih u Pekingu obavezno nosenje maski po zakonu. Rukavice ne. U pocetku ih je nosila, sada vise ne 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 324
30.4.2020 14:17:11   
dunja RR
Iv, ali to je ono što pitam, zašto je logično?
Meni nema logike, navedoh gore razloge, zato pitam :)

Dunja, meni nije logucno da se rukavice i maske nose u set_nju, ali u prodavnicu da.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here