|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
13.4.2020 21:07:38   
nata11
Znam znam izvinjavam se bez tih tema. Mozda je samo uzoran gradjanin. 

A super. Baka pregurala, izlazi napolje u dvoristu, pije kafu. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2226
13.4.2020 21:11:16   
nata11
Radnici oboljevaju, pardon su oboljevali (ne znam kakva je sada situacija) jer nemaju zastitna sredstva. Danas su i priznali na konferenciji da je to razlog smrti dr iz Leskovca.
Kao nije pravilno koriscen, te imaju saznanja e onda kao nisu imali sredstva. 

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2227
13.4.2020 21:51:56   
daca77
Baš tako, nato11...zdravstvene ustanove nisu imale ništa-rukavice, maske, dezinfekciona sredstva. Sada je za nijansu bolje, ali su malo okasnili...koliko se do sada zarazilo?!

Nego, danas sam ostala bez teksta. Prvi put nakon mesec dana, ja izašla do menjačnice. U pitanju periferija grada(kod semafora na Bubnju, Nišlijke znaju), a ono redovi u proseku 15-20 ljudi...automobila koliko hoćete, ljudi na sve strane...ma strašno...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2228
13.4.2020 21:53:48   
mati
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75
Iva imala koncerte sa folklorom tamo korosnicima centra. 
Bas mi krivo za njih. Nebriga. 

I ja sam pre dvadeset__ak godina imala koncerte tamo. user posted image

Ovo je totalno neodgovorno sto se desilo. Mislim da je to i najveci staracki dom u nasem gradu. Ima i privatnih, manjih, ali ovo je drzavni valjda.
Daco bila si u komsiluku... Uvek je tako dole. Nije samo menjacnica, vec i piljara, mlekara. Ona parica... Mesare... A sve zbijeno

< Poruku je uredio mati -- 13.4.2020 21:55:57 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2229
13.4.2020 22:30:45   
Ivanka 75
Ceo dan razmisljam kako su mogli da budu tako neodgovorni.... 

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2230
13.4.2020 22:53:37   
dunja RR
Ja sam danas videla na FB, neko podelio red, negde, u Srbiji, ispred nekog megamarketa. Ne kontam, šta nagoni ljude da čekaju par sati, taj red je bio kolimetarski?? Mi ni inače ne idemo u velike markete, a posebno ne sada, ima online nabavke, malih radnjica svuda. J auopšte ne idem do radnji, znači nikako, a mm tipa jednom nedeljno u neku manju nabavku, koju završi za 5 minuta u nekon od radnjica blizu, ostalo naručimo online, vodim računa o cenama, kvalitetu itd.
Ja svoje dragoceno vreme ne bi trošila na ta čekanja, čak i da ima ko da mi pazi decu dok se ja bavim celodnevnom kupovinom.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2231
13.4.2020 22:56:30   
dunja RR
Juče je jedna stara RR-ajka sa juga pisala negde na FB da joj je suprug zaražen i sa upalom pluća juče tražio po Nišu gde će biti smešten. Šetali su ga od ustanove do ustanove, jedni ga pošalju onda tamo kažu ko vas je poslao idite na treće mesto i tako par puta, i on je tako sa torbicom, sam, zaražen, šetkao po Nišu, dok na kraju nije negde našao mesto, u nekom od Covid centara. Niti su ga pregledali, vadili krv, ništa ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 13.4.2020 22:57:59 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2232
13.4.2020 22:58:05   
Dragica Draga
Ispred Lidla slika ja sam videla, ono je strasno, bukvalno mislim da ljudi cekaju i po sat vremena samo da udju unutra.

Nemam reci stvarno. Tolika neodgovornost i sramota.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2233
13.4.2020 23:00:33   
dunja RR
Moguće da je bio Lidl, ne znam, ali šta tim ljudima toliko treba da trpe da stoje toliko i gube svoje vreme, zarad čega? Zarad pune korpe?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 2234
13.4.2020 23:05:36   
Ivanka 75
Jao Dunja, tako je ovde od pocetka 😔 Zato i kazem da nemaju pojma sta rade. Kozda u ang znaju ali ovde su svi nesposobni. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2235
13.4.2020 23:08:46   
dunja RR
Postali smo potrošačko društvo koje samo misli na stomak, da se neko neko ne uvredi, ali meni je to baš strašno i porazno.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 2236
13.4.2020 23:10:26   
Dragica Draga
Ma uzas... Ja stvarno ne znam, zamisli jos udjes poslw sat vremena i nema to stontrazis user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2237
13.4.2020 23:28:07   
Ivanka 75
Htela sam da kazem, mozda u Bg lekari znaju sta rade, ovde nemaju pojma. Cast izuzecima. 

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 2238
13.4.2020 23:32:39   
princezica1
Danas je haos u marketima. Kupuje se pred Uskrs, ne zna se ni kad ce biti pol. cas tacno pa su ljudi pozurili u kupovinu.

Direktna veza do poruke: 2239
13.4.2020 23:32:45   
Ivanka 75
Sto se tice potrosackog drustva... Da vidim kad bude sledeci SALE ko ce da trci i ceka u Waikikiju red od 20m od kase, i 50  lica ispred sebe... J tri kolone na 3 kase.... Joj da sam vidovita. .. 

Direktna veza do poruke: 2240
14.4.2020 7:34:43   
Misha i Ljisha
Ja lepo rekla jess juce da ce biti haos u prodavnicama.

Direktna veza do poruke: 2241
14.4.2020 7:55:32   
jess021
Ljiso, u Ns juce ujutro uopste nije bilo strasno.

Dunja, u Ns pre nedelju dana za Univer online se nije mogao dobiti termin, sad ima jos nekoliko online marketa ali nisam pokusavala. Tako da apsolutno razumem zasto ljudi cekaju u redu u vecim marketinga. U malim radnjama su cene nenormalne. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2242
14.4.2020 7:55:51   
jess021
Marketima 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2243
14.4.2020 8:50:50   
Misha i Ljisha
Nama je bas blizu univer ali evi kad god htedoh da idem nije  bilo ni parking mesta. Ja sve obavim u maloj radnji u blizini. I nisu cene strasne. Da ne kazem nes jafa je 450 din ona velika konzerva u univeru je skuplja. I donose sir iz Madjarske i ima i domaceg sira da se kupi i td. A retko bude gyzva. Ako nisam prva onda sam treca 😁 jedino me nervira sto onda moram i do mesare. Onako u univeru sve obavik na jednom mestu. 

Nego Slovenija imala svega cini mi se 7 pozitivjih. Oni se vracqju u normalu izgleda. Nadam se da cemo i mi. Mada nama iskreno nije lose ovo vandredno stanje 😁

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2244
14.4.2020 9:05:25   
jess021
Ljiso, prodavnica u mojoj zgradi je preskupa, bila je i pre a sad jos vise. Ali ne mogu svaki dan da idem do Maxija, plus sto je tamo red bas bas. Ne mogu zbog Mm i njegovog posla, ali sigurno su dobre razlike u ceni. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2245
14.4.2020 9:24:10   
vonavoj
Ja moram danas u maxi,lako bi narucila online,ali u Pa toga nema,,a mm u 17h dodje..i ja bi volela da sam bezbrizna i da ne izlazim medju ljude...ali..

I kako su SlovenijA i Hr pametnije od nas,bolje prosle bez policijskog casa,a Italija im bliza..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2246
14.4.2020 10:00:23   
ivaMark
Von, ovde su odmah zabranili poset_e u domovima za stare, pre objave vanrednog stanja, marketima su prvo skratili radno vreme, od 10-18h a posle su vratili na staro od 8-20h, skapirali su da je to bolja varijanta, nema guzvi... 
Setamo normalno po prirodi, granice nisu zatvorene....doduse, ne mozemo iz opstine bez opravdanog razloga ali eto, funkcionise....pa cak i u Bosni se stanje smiruje a imaju ogroman priliv ljudi iz inostranstva koji jos uvek cirkulisu.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2247
14.4.2020 10:03:35   
pari
I ja mislim da je mnogo lošije ovo što smo mi uradili...gužve se stvaraju i u radnjama i na ulici jer je ograničeno vreme...plus stariji ne smeju napolje, van pameti! Ali dobro, sve smo ovo već pisali tj.ja :)

U Austriji polako vraćaju u normalu život...korak po korak...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2248
14.4.2020 10:07:02   
vonavoj
Ivamark,kao i kod nas su zabranjene poset_e..ali...ma budale su i ti sto su isli u poset_e..mi smo lud narod..

Za guzve,to je pakao,zaista..potrosacki narod smo postali...samo za guzicu.Mi i sad idemo jednom nedeljno,kao i ranije..ali me muka hvata..nadam se da nece biti guzva,jer je hladno i pada kisa.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2249
14.4.2020 10:10:45   
princezica1
Ljiso u Sloveniji preko 1000 zarazenih, ne znam odakle ti podatak da je 7. Imaju mnogo vise testiranih od nas to jeste.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here