|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
14.4.2020 10:11:09   
Mirko Svirko
I ja bi trebala danas do prodavnice. A sada gledam sa terase, toliko automobila da su se pored parking mesta parkirali i po zelenoj povrsini i po trotoaru.. i red ispred cekaju svi.

A prr dve nedelje skoknula do Mz-a ispred mene njih 8 i cekala sam. Kako jedan covek izadje ulazi drugi. Bice sada navala velika jer ide Uskrs a ljudi ne znaju kada ce taj pol.cas biti da li od cetvrtka ili od petka. Nadam se da ce uskoro proci sve ovo..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2251
14.4.2020 10:15:21   
Ivanka 75
Ne bi oni nama uvodili ograniceno kretanje da znaju da bi vecina postovala ydaljenost i da ne dise narodu i onome ispred sebe za vrat.

To je srpski problem. Uvek isti ljudi napolju, uvek isti ljudi u prodavnicama, apotekama. 
U gradskom autobusu uvek ujutru vidim iste osobe koje idu na pijac. Zasto skoro svaki dan, to mi nikad nece biti jasno. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2252
14.4.2020 10:21:47   
princezica1
Kako zasto, moraju bas sad da zavrse nesto user posted image Mnogo su bitni, a uglavnom blejaci. Kako nam ide bicemo i tokom maja u problemu.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2253
14.4.2020 10:22:42   
ivaMark
Princezice, 7 zarazenih za 24h, ima ih zarazenih oko 1200 a 35000 teatova uradjenih.. Ivanka, zar gradski radi normalno? 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 2254
14.4.2020 10:24:21   
pari
Epidemiolog dr Predrag Kon objavio je da je vreme da se povuče i prepusti drugima da vode pandemiju...Sad pročitala...Šta sad to znači?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2255
14.4.2020 10:25:30   
ivaMark
Ako se stvarno povuce, znaci da su neslaganja jaka oko svega u vrhu...meni na to mirise.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2256
14.4.2020 10:26:41   
princezica1
Pa ne slusaju ga, sta drugo moze da znaci?

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2257
14.4.2020 10:46:42   
IvanaSK RR
Posvadjali se malo,izgleda 😀 cim juce nije bio na konferenciji ne cudi me.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 2258
14.4.2020 11:29:14   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: ivaMark Ivanka, zar gradski radi normalno? 

Ne, nema gradskog saobracaja vec 3-4 nedelje. Htela sam da kazem da veliki broj ljudi izlazi bespotrebno napolje, jedno je set_nja po parku ali odlasci u kupovinu i na pijac svaki dan su besmisleni. Ne shvataju ljudi da tako (i dok nine bilo korone) ugrozavaju i sebe i druge. Distanciranje bi trebalo i posle korone da se promovise. 

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2259
14.4.2020 12:12:58   
princezica1
Ipak ostaje dr Kon na celu tima epidemiologa. Bice danas na konferenciji.

Direktna veza do poruke: 2260
14.4.2020 12:29:25   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: princezica1

Ipak ostaje dr Kon na celu tima epidemiologa. Bice danas na konferenciji.

Ne moze on sada da se iskljuci iz svega i da hoce. A kriticara ima i uvek ce ih biti. 

Direktna veza do poruke: 2261
14.4.2020 12:32:51   
pari
Bilo bi čudno da se isključi stvarno...

A što se tiče ljudi i kako ko živi, ja nikog ne osuđujem...možda je nekome odlazak u radnju ili na pijacu nešto što ga ispunjava, ispunjava mu dan...ne znamo ko kakav život vodi...

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 2262
14.4.2020 12:38:20   
vonavoj
U prodavnicama je horor..bila sam u nasem najblizem Maxiju,gde inace byde 10oro ljudi,sad nisam mogla parking da nadjem,kolica..unutra pakao...koja 2m odstojanja..uzas...jedino sto sve kase rade..ovo je sramota..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2263
14.4.2020 12:39:28   
Ivanka 75
Postali smo veoma sebicni i samozivi. Velikim delom je i ovo razlog sto ne mozemo da se izborimo sa ovim virusom. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2264
14.4.2020 12:40:46   
Dragica Draga
Danas slusam da je moguce ukinuti mere na Uskrsnji dan. Pa iovako je haos, zamislite u nedelju da bude dozvoljono okupljanje i ostalo. Sve mi je jasno, ali zar nije dovoljno gresaka i propusta na kojima smo trebali da naucimo?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2265
14.4.2020 12:42:58   
dunja RR
Užas, meni je i dalje ta slika u glavi, taj red od juče, potpuni besmisao. Da li ćemo ostati gladni, zaista?
Pa može se jednom kupiti vala u malim radnjama, nije redovno stanje, kupiti manje, pa i platiti više, mada kod nas ko što Ljiša reče kod nje, su cene iste, čak su i niže po manjim radnjama koje se bore da opstanu, a drže proizvode malih proizvođača.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 2266
14.4.2020 12:46:38   
dunja RR
Nama jutros bili iz ne znam čega, dal Infostan ili gradska neka služba, ulazili, išli na terasu, majstor odvalio se deo fasade na par terasa, na našoj najviše, stara zgrada. I mm primetio pre neki dan, pašće nekom na glavu ne daj bože, ubiće nekoga. palo pre neki dan u Kosovskoj na ženu, pa pre godinu i po isto, u komšiluku, godinu dana je stajala fleka od krvi, svaki dan prođemo pore nje. Rekao upravniku zgrade, pa su došli i ogradilii a jutros odvaljivali.

Ja spavam i samo čujem gruuu, i onda neko zvoni, dala čoveku kese na noge, imao je masku, i otišao na terasu, odvalio to, a dole su kolege čistile.

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.4.2020 12:47:27 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2267
14.4.2020 12:48:42   
IvanaSK RR
Ja ne idem u velike markete. Idem u malu prodavnicu u kraju. Jedino sto tamo nema brasno,kvasac i meso,ali sam to nabavila pre dve,tri nedelje. Uostalom,meso ni ne moramo jesti svaki dan. Bolje da jedemo i dva dana klot pasulj nego da se guzvam po većim radnjama i cekam u redu po sat vremena. Ovo mesa sto imam u zamrzivacu bice za Uskrs pa cu sledeće nedelje polako u nabavku 😀

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2268
14.4.2020 12:52:09   
vonavoj
Nase male prodavnice deru sa cenama..ali i tamo ne mogu na veliko da kypim,a da idem svako malo ne pada mi na pamet..ja inace idem jednom nedeljno.

A i u malim radnjama ne mozes da se okrenes.ne znam sta da kazem.Mislim da sam poslednji put isla u nabavku😂😂na veliko🙄

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2269
14.4.2020 12:56:25   
jess021
Ja dam malopre u radnji ostavila 2500. 5 mleka, jedno belo meso, jabuke, narandze, sargarepa, tikvice, jedna cokolada i jedan smoki. Cene su horor 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2270
14.4.2020 12:56:48   
vonavoj
Npr.kupujem dugotrajno mleko,po 5l,bar 20din je skuplje..a i ne mogy ga u korpu😬evo danas nisam nasla kolica,nego onu veliku korpu,skoro 5kg voca i mleko,to je vec puno😫

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2271
14.4.2020 13:04:53   
jess021
Von i ja kupujem dugotrajno u marketima, ali danas sam skontala da imam jos 1, a nisam imala vremena da idem negde dalje. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2272
14.4.2020 13:05:59   
princezica1
Jess pa sta je toliko skupo? Voce, meso?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2273
14.4.2020 13:38:22   
Milena18
Evo mi smo ti koji su danas išli u Maxi user posted image I da, ostali bismo gladni da nismo otišli jer nam je frižider prazan baš zato što smo poslednji put išli u nabavku pre nedelju dana. A u Kruševcu nema online dostave, u malim radnjama je isto gužva, plus morala bih da obiđem nekoliko manjih radnji da uzmem sve što mi treba. A daleko od toga da me odlazak u prodavnicu ispunjava, upravo suprotno. Verujem da bi mnogo drugačije stanje bilo kad bi marketi radili svakog dana i kad bi imali normalno radno vreme, a ne da se svi snabdevaju do 15h u toku četiri radna dana. Pa naravno da će biti gužve. Nije to samo do potrošačkog mentaliteta, nego i do mera koje se uvode bez razmišljanja.
Mene pomalo i rastužuje što svi pričaju kako su naši ljudi neodgovorni i bahati. Ima i takvih, naravno, ali velika većina koju ja poznajem ne ide nikuda, ne viđa se ni sa kim, eto samo u tu prokletu nabavku što odu jednom u nekoliko dana.

Direktna veza do poruke: 2274
14.4.2020 13:55:33   
jess021
Milena, slazem se. U ovoj situaciji mrzim da idem u nabavku, a ne suprotno, ali moram.

Sve je skupo, npr belo meso je 879din/kg!!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here